- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #3.581
Canım erkeklerde evlilik bunalıma giriyorlar sanırım gergindir kim bilir neler düşünüyor içinde ne fırtınalar kopuyor uzatmayın derim ne yapacaksın yuvayı dişi kuş yapar misali hep alttan alan biz olmayacağız tabi ki ama bu düğün stresleri başka türlü atlatılmaz birimiz alttan almalı bayanlar daha fedakar ne yapalımcanım haklısında hala gönül almayışına umrunda dahi olmayışına üzülüyorumm
Herkes öyle aşılmayacak bir mevzuu değil bizim gibi sizde herşeyi kendiniz yapıyorsunuz ona göre suç gördüğünü sanmam ondan gönül almaya çalışmıyorşu aralar takıldığı nokta harcamalar konusu bu konuda geriliyor herşeyi kendi yapmaya çalıştığı için bende kendi üzerime düşeni yapıyorum tabii .. sürekli gergin dolaşıyo ufacık bişeyde patlıyo hemen yetişemiyorum diyo sanki ben herşeyn en lüksünü istiyormuşum gibi..
İnan ki bunlar herkesin baışna gelen şeyler. Nişanlı olup da bunu yaşamayan çok az insan vardır. Biz de her şeyi ikimiz yapıyoruz kimseden fayda yok. Haklısın kırılıyorsun ama bu durumu krizden çıkaracak yine sensin. Güzel güzel anlat kendini, istediklerinin lüks olmadığını ihtiyaçlar olduğunu, ikiniz de çalıştığınız sürece evelallah her şeyin üstesinden geleceğinizi... Erkekler ceplerinden para çıktıkça bir tuhaf oluyorlarşu aralar takıldığı nokta harcamalar konusu bu konuda geriliyor herşeyi kendi yapmaya çalıştığı için bende kendi üzerime düşeni yapıyorum tabii .. sürekli gergin dolaşıyo ufacık bişeyde patlıyo hemen yetişemiyorum diyo sanki ben herşeyn en lüksünü istiyormuşum gibi..
doğru diyosun canım ama işte anlayışsızlıktan nefret ediyorummCanım erkeklerde evlilik bunalıma giriyorlar sanırım gergindir kim bilir neler düşünüyor içinde ne fırtınalar kopuyor uzatmayın derim ne yapacaksın yuvayı dişi kuş yapar misali hep alttan alan biz olmayacağız tabi ki ama bu düğün stresleri başka türlü atlatılmaz birimiz alttan almalı bayanlar daha fedakar ne yapalım
İnan ki bunlar herkesin baışna gelen şeyler. Nişanlı olup da bunu yaşamayan çok insan vardır. Biz de her şeyi ikimiz yapıyoruz kimseden fayda yok. Haklısın kırılıyorsun ama bu durumu krizden çıkaracak yine sensin. Güzel güzel anlat kendini, istediklerinin lüks olmadığını ihtiyaçlar olduğunu, ikiniz de çalıştığınız sürece evelallah her şeyin üstesinden geleceğinizi... Erkekler ceplerinden para çıktıkça bir tuhaf oluyorlarBak canım bu dönemde yaşananlar insanın içinden hiç çıkmıyor en güzel zamanlarınızı kendinize zehir etmeyin... Allah can sağlığı versin geri kalan her şey hallolur...
doğru diyosun canım ama işte anlayışsızlıktan nefret ediyorumm
vallahi canım hep söylüyorum bu konulardan tartışmayalım küsmeyelim.. küs kalmayalım bu hayatta küs kalmayı bu kadar seven biri varsa o da benm nişanlımdır .. erkek bu kdr küs kalablr mii ya ahh babam ahhİnan ki bunlar herkesin baışna gelen şeyler. Nişanlı olup da bunu yaşamayan çok az insan vardır. Biz de her şeyi ikimiz yapıyoruz kimseden fayda yok. Haklısın kırılıyorsun ama bu durumu krizden çıkaracak yine sensin. Güzel güzel anlat kendini, istediklerinin lüks olmadığını ihtiyaçlar olduğunu, ikiniz de çalıştığınız sürece evelallah her şeyin üstesinden geleceğinizi... Erkekler ceplerinden para çıktıkça bir tuhaf oluyorlarBak canım bu dönemde yaşananlar insanın içinden hiç çıkmıyor en güzel zamanlarınızı kendinize zehir etmeyin... Allah can sağlığı versin geri kalan her şey hallolur...
öyle canım zehir oluyor işte unutulmaz yanii dediğiniz gibi..Yukarıdaki yazı tamamen doğru bize düşüyor iş sen destekleyeceksin geleceğiniz herşeyin üstesinden Rabbim büyük diyerek başka yolu yok yoksa en güzel günler zehir olur
Erkeğin trip atanıda küseni de fena ama zamanla alışacak ve kalkacak ortadan bizim ilk başta öyleydi seneler içinde törpülendi kalmadı hatta arada nazlanıp trip atıyor ama o hakkı vermiyorumöyle canım zehir oluyor işte unutulmaz yanii dediğiniz gibi..
ahh yarabbi 3 seneye yaklaşıyoruz hala ilk günki gibi tripler benden beter yaa ben trip atmayı unuttum artıkErkeğin trip atanıda küseni de fena ama zamanla alışacak ve kalkacak ortadan bizim ilk başta öyleydi seneler içinde törpülendi kalmadı hatta arada nazlanıp trip atıyor ama o hakkı vermiyorumya konuşcak ya konuşacak işte o kadar erkekler başka türlü anlamıyor sen sürüterek konuşturup yürütsen de bu böyle yaratılışları böyle kuzum
Bence 3 seneden sonra falan anca canım azıcık daha sabır evlenince pek kalmaz gibi trip atıp ne yapacak ya da aynı evin içinde eşine fazla küs kalamaz ki insan barışırsınızahh yarabbi 3 seneye yaklaşıyoruz hala ilk günki gibi tripler benden beter yaa ben trip atmayı unuttum artık
inşallah canımmm inşallahBence 3 seneden sonra falan anca canım azıcık daha sabır evlenince pek kalmaz gibi trip atıp ne yapacak ya da aynı evin içinde eşine fazla küs kalamaz ki insan barışırsınız
şu aralar takıldığı nokta harcamalar konusu bu konuda geriliyor herşeyi kendi yapmaya çalıştığı için bende kendi üzerime düşeni yapıyorum tabii .. sürekli gergin dolaşıyo ufacık bişeyde patlıyo hemen yetişemiyorum diyo sanki ben herşeyn en lüksünü istiyormuşum gibi..
Erkek milletiAynı modelden bende de var. Bunlar seri üretim mi arkadaşım yaaa :)
Erkek milleti
Aynı modelden bende de var. Bunlar seri üretim mi arkadaşım yaaa :)
aslında konuyu dagıtmak amaclı bana alyans ve set fıkırlerıde verebılırsınız malum bu konuda yenı oldugum ıcın daha hıcbıseye karar veremedık :)Ay hadi biraz konuyu dağıtayım. Şimdi kına merasimi sırasında giyilebilecek bindallı ya da kaftan var o konu tamam. Ama öncesinde nasıl bir elbise giyilmeli? Kırmızı olsun ama kısa olsun diyorum zaten her bir şeyimiz uzun. Kına kadınlar arasında olacak. Hadi bakalım güzel gelinlerim öneri resimler bekliyorum :)
Dur ben sana alyansımızı göndereyim özelden bak :)aslında konuyu dagıtmak amaclı bana alyans ve set fıkırlerıde verebılırsınız malum bu konuda yenı oldugum ıcın daha hıcbıseye karar veremedık :)
super olur kafamda delı sorular napcam bılmıyom :)Dur ben sana alyansımızı göndereyim özelden bak :)
ama gelmedı bısı ?Dur ben sana alyansımızı göndereyim özelden bak :)
Yolladım canım bakabilirsin :)ama gelmedı bısı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?