• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Merhaba hoş geldin :) Daha isteme olmadan düğün tarihi belli olmuş bu ne hız :))) Düğün yerini tuttunuz mu bari? Bir de yaş kaç? Tanıyalım sizi meslek vs.
ben 24 yasındayım bilgisayar muhendısıyım yenı mezunum calısıyorum ıstanbulda aslında soyle babamla falan tanıstılar evlılık teklıfıde geldı e ısteme nısan tarıhıde belırlenınce babam sordu ne zamn dusunuyosunuz dıye bızde mayıs dedık kısmetse daha salon falan tutmadık cunku ıkı aılede farklı sehırlerde:)

ben 24 yasındayım bilgisayar muhendısıyım yenı mezunum calısıyorum ıstanbulda aslında soyle babamla falan tanıstılar evlılık teklıfıde geldı e ısteme nısan tarıhıde belırlenınce babam sordu ne zamn dusunuyosunuz dıye bızde mayıs dedık kısmetse daha salon falan tutmadık cunku ıkı aılede farklı sehırlerde:)
Mayıs ayına yer bulamayabilirsiniz. Düğün mekanları aylar öncesinden doluyor. Eğer Mayıs ayında kararlıysanız daha fazla gecikmeden düğün yeri bakmalısınız...

Mayıs ayına yer bulamayabilirsiniz. Düğün mekanları aylar öncesinden doluyor. Eğer Mayıs ayında kararlıysanız daha fazla gecikmeden düğün yeri bakmalısınız...
aslında köy dugunu olucak nıkah salonunda nıkah dusunuyoruz ama bakalım :)

tamam kuzum.yaa aslında benimde gördüklerim hep öyle ama ben nişanlımda görsün istiyorum öncesinde görün istemiyorum o yüzden bizle beraber başlasa biz dans etsek bi taraftan da slayt gösterilse olmaz mıki?

Oda olabilir canım, ama A arwen undomiel dediği gibi herkes size bakar, arkada dönen fotolara kimse dikkat etmez. bunu da göz önünde bulundur :)

Evet bana da satin almasi gereksiz masraf gibi geliyor. Nette bedavaya yapan siteler de var sanirim veya ornekler var baskalarinin yaptigi. Fikir olsun diye bi arastirmak lazim. Bence gelin damat girmeden once gosterilmesi ve slayt biter bitmez giris muzigiyle gelin damadin giris yapmasi daha guzel olur. Cunku misafirler ilk dansi izlerken slaytta arkada donen fotolara dikkat etmezler bosa gider gibi geliyor.

Bedavaya yapan yerler varmıdır ki yaa varsa ne güzel olur, bi işten daha çabucak kurtulmuş oluruz

Ben
Oda olabilir canım, ama A arwen undomiel dediği gibi herkes size bakar, arkada dönen fotolara kimse dikkat etmez. bunu da göz önünde bulundur :)

Bedavaya yapan yerler varmıdır ki yaa varsa ne güzel olur, bi işten daha çabucak kurtulmuş oluruz

Musait zamanda arastiricam. Guzel bisey bulursam buraya yazarim linkini :)

Bence gelinlik kendini A kesimde daha çok gösteriyor. ne çok sade ne çok abartılı. Genelde herkese de yakışıyor. Ya Ayıptır sorması ne kadara yaptırıyorsun? Ankara'da tunalı caddesindeki gelinlikçiler 3 bin civarı diyolar, normal yarım kol dantelli bi gelinlik için fiyat nasıl sence ???
Canım a kesim nasıl oluyo.23 mayıs bizimde düğünümüz :)))

Back