Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

ama kabul et ki canım iki önemli şeyi halletmişsiniz şimdi sırada gelinlik olmalı tabi diktireceksen diğerleri bir hafta araştırılıp karar verilip alınacak şeyler canım sen dert etme yeter ki bu sürede birikim yapın :/ ama seni çok iyi anlıyorum stres yapıyor insan nasıl halledilecek yetişecek mi nasıl olacak diye :/

Bugun yaka icin konustuk. Ayakkabilarim yapimdan gelince de etek boyu alinacak. Benim de gelinligim hazir gelinlik canim :)

Sagol tatlim darisi basiniza :)

Demi demii, sarılır sarılır evin içinde gezinirsin gayri mayısa kadar :)) Çok sevindim canım begenmene. Bence dans şarkısı yapabilirsin :)

Demi demii, sarılır sarılır evin içinde gezinirsin gayri mayısa kadar :)) Çok sevindim canım begenmene. Bence dans şarkısı yapabilirsin :)
Sarilirim valla :))) Sen de tez zamanda hayalindeki gelinlige kavusursun insallah :) sana gelinligimi gostermeyi.cok.istedim ama buraya koyamiyorum :)))) Esim de cok begendi parcayi ilk dans muzigimizi buldun sekerim cok sagol :) ikincisine karar vermek.kaldi geriye :) giris muzigimizi de yazayim sana ona da karar vermistik ama adini hatirlayamadim bakip söylüyorum.

Ayy valla içimi okudun canım. Endişem o. Ayrı olunca yetişecek mi korkuyorum. Forografcıyla bi görüşebilirsek onu ayarlıyacam sonra sıra gelinlikte. nişanlımla brn begeniyom da beyfendiye fiyatını begendiremiyorum. Alttan girip üstten cıkacam artık aldırıcam begendiğim gelinliği :))

valla bak en doğrusunu yapıyorsun benim nişanlıma ve ailesine dediğim tek şey vardı herşeyden taviz veririm ileride maddiyat iyi olduğunda yenileriz yada yaparz tamam ama düğün gününe dair hiçbirşeyde taviz vermem çünkü ileride maddiyat düzelince insanları toplayıp düğün yapamıcaz :) o yüzden senin içine sinmesi önemli o gün çok mutlu olmalı hiöbirşey içinde kalmamalı

Bende görmek istiyorum valla özelden mesaj atıncada sorun olur mu ki?? Amiiinn tatlım bulurum inşallah... İlk dans müziğinizde emeğim varsa ne mutlu bana ayyy bi sevindirik oldum hehehe

Hareketli giris isteyenler icin birebir :) Degerlendirmeye alin derim.
Burcu Güneş - Mutluyuz

Dinlemedim hiç onu merak ettim şimdi hemen bakıyorum... Aayy çok şeker girişini çok sevdim. Merdivenlerden inerken oynayıveriririm ben bu şarkıda. Sonrada ne oynak gelinmiş bu derler

Evli arkadaslarım hep sunu söylüyo. Keşke sunu da yapsaydım diyeceğin birşey kalmasın aklında. Zaman gecince içinde ukte kalacak. Ev eşyları yenilenir bi şekillde ama düğün bir kere oluyo. Gelinlik fotograf mekan, hepsi en güzeli olsun bari :)

puffff ne kadar çok ayrıntı var yaaaa daha benim ne fotoğrafçım hazır ne düğün (kına)yerim ne kuaför kafamda bi dolu soru var

Canım senin düğün mayıs başımışdı dimi. Eger o tarihte boş olduguna inandıgın bi salon varsa acelesi yok. Fotografcı işi de hafta içi cektirirsen düğün öncesi veya sonrası o da kolay. Kuaför konusuna gelince ona bişi diyemeyecm. Cunku bende ayarlamadım :))

Dinlemedimç onu merak ettim şimdi hemen bakıyorum... Aayy çok şeker girişini çok sevdim. Merdivenlerden inerken oynayıveriririm ben bu şarkıda. Sonrada ne oynak gelinmiş bu derler
Ben de oyanaya oynaya girmeyi planliyorum. Bosver ne derlerse desinler gun bizim gunumuz :)

puffff ne kadar çok ayrıntı var yaaaa daha benim ne fotoğrafçım hazır ne düğün (kına)yerim ne kuaför kafamda bi dolu soru var

benim düğün ve kına salonu belli kuaför kafamda belli başka hiçbirşey yoookkk. kızlar gelinliklerini aldıkça tuhaf hissediyorum ben nisanda almayı planlamıştım hep inşallah problem olmazfotoğrafı da düğünden sonra halledelim dedik ama ne kadar önceden konuşmak lazım bilmiyorum

evet canım ama kuaförü burdakini ayarlarım memlekettekini ama istanbuldakini 1 ay öncesi ayarlıycam artk ayrıca hiç bi fikrim yok istanbuldaki kuaförü napıcam.sitedeki kuaförlere güvenemiyorum.daha iyi biyer olsun diyorum Kadıköy yada Ümraniye ataşehir taraflarında kuaför önerebilecek olan var mı??

bende düğün yerini bu hafta belirliycem artık.fotoğrafçı yı nikah günü çekimlr olucak daha ayarlamadık bile

Ben de kuafor ayarlamadim henuz ve oturdugumuz yere yeni tasindik ne yapacagim hic bilmiyorum. Çekmeköy'de oturuyorum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…