• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Canım görüncelerle dans olayını çok güzel düşünmüşsün. çok eğlenceli olur. bizde dans kareografi yapmayı düşünüyoruz ancak nişanlım normal sadece ankara havası bile oynasa onada razıyım. :) (oynamayı hiç beceremez:)

Eski şarkıların havası gerçekten bi başka, 90'lar çocuğu olunca 90'lar olmaz sa olmaz demi :)) yenilerden de mustafa cecelinin şarkılarına da hayranım. Son çıkardığı albümde bir parça varkiiii bizim dans muziğimiz olacak.

dinliyorum şuan. çok hoş ki bu :) bizim şarkımız Özdemir erdoğan bana ellerini ver olacak. fakat nişanlım bu çok bilindik oldu değiştirelim diyor. bilmiyorum artık ne seçeriz :)

valla bizimkini ikna etme çabasındayım işte. inşallah başarırım :D

Ne guzel canım başlamıssın bile, bende izinli günlerimde anca gidebildiğim için muhtemelen 2 hafta içinde başlayacağım. nasıl bir model diktiriyorsun canım??

Aynı şehirde olduğunuz için çok şanslısınız gerçekten... Ohh ohhh ne güzel hızlısın. büyük eşyalar daha kolay halledilir canım birlikte hareket edebiliyor olmanız bu nedenle işleri kolaylaştırır. eminim bi listen vrdır alınacaklar falan, onları işaretleyerek gidersen daha kolay edersin tatlım. ben de evlenecekmiyim hala anlamadım, hazırlıklar çok yavaş ilerliyor yetiştirebilecekmiyim bilemiyorum. :KK43:

İnşallah canım, ilk giydiğimde valla gözlerim doldu anacım beni öyle görse ne yapar acaba :KK61: geçen gezdim ama kalbimi pır pır eden bi model bulamadım. aslında yarım kol kayık yaka A kesim, dantel gelinlikleri beğeniyorum. ama giyince çok mu sade acaba, o kadar para vericem bari biraz farklı olsam diyorum :KK43: çok kararsızım
Sen nasıl bişey tercih ettin canım?

a kesim olacak kuzum. fazla abartılı olmayan sade bir gelinlik tercih ediyorum. alta tarafı tül ve kuyruklu. üst kısmı dantelli kalp yaka. iki tane duvağım olacak. birisi upuzun diğeri kısa. :)

Kızceler günaydın. bugün rüyamda düğün sabahının halini gördüm. herkeste bir telaş vardı. ben bir yandan giyinmeye falan çalışıyordum. giydiğim şey de gelinliğin altına giyilen jartiyerdi :D ama herkes nasıl heyecanlıydı yaaa. Allahım hayırlısıyla o günleri görmeyi nasip etsin. şaka maka ocağı saymazsak 3 ayımız kaldı :KK68:

kızlar iyi geceler :) provaya gittim bugün hep mayıs gelinleri vardı :D bu arada ben kırmızı kombin yapacaktım ama sanırım vazgeçiyorum. damatlığımız parlament mavisi. ben de mavi tülden kuşak, beyaz dantelli ve mavi bağcıklı ayakkabı ile papatya tacı istiyorum. bahar geliniyim diye çiçeğimde papatya olsun dedim. ama belki yine fikrim değişir. şimdilik ağır basan bu. ayrıca 7 adet görümcem işe yarasın diye oyun hazırlıyoruz :D onlarla bi şarkı eşliğinde gösteri yapıcaz. son olarak nişanlımı da ikna edersem parça parça şarkıları birleştirip birbirimize söylicez. kınamda bir nevi düğün havasında olacağı için iki kere giriş şarkım olacak :) mesela birinde kenan doğulu gelinim diğerinde erol bütükburç bir başka sevgiliyi sevemem. biz yine nişanımda olduğu gibi düğünde nostalji şarkılar çalıcaz. kınamda da 90lar çalacak. misafirler beklerken falan yani :)
Canım mantıklı olmuş çünkü nişanlınla düğünde uyumlu olmak çok güzel olur :DGörümceler işe yarıyor ohh çok keyifli olur bence güzel düşünmüşsünüz eğlenceli bir düğün olacak şimdiden anlaşılıyor:KK54:Nostalji şarkılara bayılırım bizde gelinle damat çıkana kadar düğünde çalsın istiyoruz :nazar:daha kına için güzel bir cd oluşturmam gerek:KK53:
Kizlarr gelinligim.gelmis. gittim bugun ama.yakasinda tadilat yaptiriyorum. Omuz.uclarina kaydirdim yakasini cok.guzel.oldu :) Cok mutluyum :)
Dediğim gibi oldu yani kuzucum daha çok içine sindi ve Nil buna çok sevindi:nazar::KK76:

a kesim olacak kuzum. fazla abartılı olmayan sade bir gelinlik tercih ediyorum. alta tarafı tül ve kuyruklu. üst kısmı dantelli kalp yaka. iki tane duvağım olacak. birisi upuzun diğeri kısa. :)
Benim gelinligimo tarif ediyorsun kuzucuk tek fark kalp yaka gelen bustiyer kismindan gupurden omuz uclarinda kayik yaka aski olusturuldu :) kalan ayrintilari ayni sen de benim gibi sadecisin. Duvagim da turkan soray duvagi :)) Sadeligi ayakkabilarla patlatacagim mor renk :)

Canım mantıklı olmuş çünkü nişanlınla düğünde uyumlu olmak çok güzel olur :DGörümceler işe yarıyor ohh çok keyifli olur bence güzel düşünmüşsünüz eğlenceli bir düğün olacak şimdiden anlaşılıyor:KK54:Nostalji şarkılara bayılırım bizde gelinle damat çıkana kadar düğünde çalsın istiyoruz :nazar:daha kına için güzel bir cd oluşturmam gerek:KK53:

Dediğim gibi oldu yani kuzucum daha çok içine sindi ve Nil buna çok sevindi:nazar::KK76:
Benim fistigim ne zaman yanilmis zaten :) :*

:KK17: Maşallah gelinlikleriniz nerdeyse belli olmuş artık biz daha bakmadık nişanlımla şubatta alıcaz dedi bende tarif ederim en kısa zamanda

:KK17: Maşallah gelinlikleriniz nerdeyse belli olmuş artık biz daha bakmadık nişanlımla şubatta alıcaz dedi bende tarif ederim en kısa zamanda
Subata bir sey kalmadi sen de halledersin. Ben hazir gelinlik aldigin icin bu kadar cabuk bitti.

Benim gelinligimo tarif ediyorsun kuzucuk tek fark kalp yaka gelen bustiyer kismindan gupurden omuz uclarinda kayik yaka aski olusturuldu :) kalan ayrintilari ayni sen de benim gibi sadecisin. Duvagim da turkan soray duvagi :)) Sadeligi ayakkabilarla patlatacagim mor renk :)

ayyyyy kuzum ben ona mavi yapıcam :KK53: mavinin anlamı sonsuzluk demekmiş. ya ayakkabıyı nasıl tarif etsem adına ne diyorlar bilmiyorum. beyaz dantelli bir ayakkabı. ortasından kapanıyor ve bağcık geçiyor ordan. o bağcıklar mavi olacak. mavi tülden uzun bir kuşak falan işte. :) hayal etmesi bile çok güzel. mavi tercih etmemin bir diğer sebebi de damatlığın parlament mavisi olması. sence nasıl olur? hayal etsene :)

gelinliğe gelince uzun duvak falan çok hoş duruyor yaaa. çoook güzel gelinler olucaz inşallah :D

Back