• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Merhaba kızlar... Kısmetse 2015 Mayıs ayında evleneceğim, şuan nişanlıyım. İstedimki çeyizdir, gelinliktir, düğün telaşıdır burada heyecanlarımızı paylaşalım, birbirimize destek olalım :KK68:

Var mı benim gibi olanlar? Hadi bakalım şimdiden hoş geldiniz:KK51:

Şafak Panomuzu yapmadan olmaz dedik, atladığım var ise söyleyin ekleyelim güzel gelinler :)

@canan can : 10.04.2015, 12.04.2015
@missavukat : 02.05.2015
@PembeLokum : 02.05.2015
@monarkkk : 02.05.2015
_Arzu_ _Arzu_ : 03.05.2015
@dimet : 02.05.2015
@alininmervesi : 09.05.2015
@blue_fairy : 09.05.2015, 16.05.2015
@xxHasretimsinxx : 10.05.2015
@dilem49 : 10.05.2015
@relichunter : 10.05.2015
@modaliza : 19.05.2015
okeanoss00 okeanoss00 : 23.05.2015 :KK68:
elmol elmol : 23.05.2015
@cglrtyfn : 23.05.2015
@qldn : 23.05.2015
@youlike : 23.05.2015
colcicegigulbeseker colcicegigulbeseker : 24.05.2015
@ilyada84 : 28.05.2015
@Nimelsa : 30.05.2015
@Ozgee_34 : 31.05.2015
@mecan35 :06.06.2015
@Mutella : 09.06.2015
@nehirnil111 : 14.06.2015
@b_a_s_a_k : 14.06.2015
@alyaeylul : 08.08.2015
30.05.2015

teşekkürler kuzum :) benim bugün provam var. diktiriyorum ben :KK37:

Ne guzel canım başlamıssın bile, bende izinli günlerimde anca gidebildiğim için muhtemelen 2 hafta içinde başlayacağım. nasıl bir model diktiriyorsun canım??

düğünde ankarada nişanlım da ankarada olduğu için biraz daha rahatım :) çeyiz hazırlıkları hızla devam ediyor kendimi alamıyorum gördüğümü alıyorum :) küçük ayrıntılar bitti büyük eşyalar kaldı ocak fırın ütü elektrikli süpürge gibi biraz para biriktirip onları alacağım ama eksik bitmiyor gibi ya sürekli aklıma şu da eksik bunum da yok diyorum :))

Aynı şehirde olduğunuz için çok şanslısınız gerçekten... Ohh ohhh ne güzel hızlısın. büyük eşyalar daha kolay halledilir canım birlikte hareket edebiliyor olmanız bu nedenle işleri kolaylaştırır. eminim bi listen vrdır alınacaklar falan, onları işaretleyerek gidersen daha kolay edersin tatlım. ben de evlenecekmiyim hala anlamadım, hazırlıklar çok yavaş ilerliyor yetiştirebilecekmiyim bilemiyorum. :KK43:

kuzumm inşallahhh gönlüne göre modelini bulursun çook güzel bi duygu ben hallettim onüüzdeki hafta ilk provaya gidiyorummm :)

İnşallah canım, ilk giydiğimde valla gözlerim doldu anacım beni öyle görse ne yapar acaba :KK61: geçen gezdim ama kalbimi pır pır eden bi model bulamadım. aslında yarım kol kayık yaka A kesim, dantel gelinlikleri beğeniyorum. ama giyince çok mu sade acaba, o kadar para vericem bari biraz farklı olsam diyorum :( çok kararsızım
Sen nasıl bişey tercih ettin canım?

kızlar iyi geceler :) provaya gittim bugün hep mayıs gelinleri vardı :D bu arada ben kırmızı kombin yapacaktım ama sanırım vazgeçiyorum. damatlığımız parlament mavisi. ben de mavi tülden kuşak, beyaz dantelli ve mavi bağcıklı ayakkabı ile papatya tacı istiyorum. bahar geliniyim diye çiçeğimde papatya olsun dedim. ama belki yine fikrim değişir. şimdilik ağır basan bu. ayrıca 7 adet görümcem işe yarasın diye oyun hazırlıyoruz :D onlarla bi şarkı eşliğinde gösteri yapıcaz. son olarak nişanlımı da ikna edersem parça parça şarkıları birleştirip birbirimize söylicez. kınamda bir nevi düğün havasında olacağı için iki kere giriş şarkım olacak :) mesela birinde kenan doğulu gelinim diğerinde erol bütükburç bir başka sevgiliyi sevemem. biz yine nişanımda olduğu gibi düğünde nostalji şarkılar çalıcaz. kınamda da 90lar çalacak. misafirler beklerken falan yani :)

Canım görüncelerle dans olayını çok güzel düşünmüşsün. çok eğlenceli olur. bizde dans kareografi yapmayı düşünüyoruz ancak nişanlım normal sadece ankara havası bile oynasa onada razıyım. :) (oynamayı hiç beceremez:)

Eski şarkıların havası gerçekten bi başka, 90'lar çocuğu olunca 90'lar olmaz sa olmaz demi :)) yenilerden de mustafa cecelinin şarkılarına da hayranım. Son çıkardığı albümde bir parça varkiiii bizim dans muziğimiz olacak.

Canım görüncelerle dans olayını çok güzel düşünmüşsün. çok eğlenceli olur. bizde dans kareografi yapmayı düşünüyoruz ancak nişanlım normal sadece ankara havası bile oynasa onada razıyım. :) (oynamayı hiç beceremez:)

Eski şarkıların havası gerçekten bi başka, 90'lar çocuğu olunca 90'lar olmaz sa olmaz demi :)) yenilerden de mustafa cecelinin şarkılarına da hayranım. Son çıkardığı albümde bir parça varkiiii bizim dans muziğimiz olacak.
Mustafa Ceceli nin hangi sarkjsi sekerim :)

Mustafa Ceceli nin hangi sarkjsi sekerim :)

Mustafa ceceli kendide açıkladı bu yaz düğünlerde bu şarkı çalacak diye kesinlikle katılıyorum, adamın sesine bitiyorum zaten ve bu kadar uzattıktan sonra açıklıyoruuuuuumm şekeriiimm :-) Mustfa Ceceli - Gül rengi :KK75::KK36: umarım beğenirsin dinle bak, yorumlarını merk ediyorum

Mustafa ceceli kendide açıkladı bu yaz düğünlerde bu şarkı çalacak diye kesinlikle katılıyorum, adamın sesine bitiyorum zaten ve bu kadar uzattıktan sonra açıklıyoruuuuuumm şekeriiimm :-) Mustfa Ceceli - Gül rengi :KK75::KK36: umarım beğenirsin dinle bak, yorumlarını merk ediyorum
Dinlerim canim begenirsem ben d calabilirim :) Musade var midir? :)))

Dinlerim canim begenirsem ben d calabilirim :) Musade var midir? :)))

Estafurullah canım benim çal tabikisi :))) hatta bunun yanında düğün şarkıları için önerilerde bile bulunabilirim, ben en az iki kere dans etmek istiyorum. Mesela biri "Esin Engin'in Bana Ellerini Ver" olabilir. yada Alacakaranlıkta çalan "Christina Perri - A Thousand Years" şarkısı olabilir. Veya "Seni ne çok sevdiğimi bir ben bir Allah bilir" yooook hhepsini çalayım ben en iyisi :))

Mayıs gelinleri sizlerden de öneriler bekliyorum, düğün dans müzikleri, oyun havaları, kına gecesi müzikleri olur, aklımıza gelmeyenleri hatırlatmış oluruz dimi ama :))

Ne guzel canım başlamıssın bile, bende izinli günlerimde anca gidebildiğim için muhtemelen 2 hafta içinde başlayacağım. nasıl bir model diktiriyorsun canım??

Aynı şehirde olduğunuz için çok şanslısınız gerçekten... Ohh ohhh ne güzel hızlısın. büyük eşyalar daha kolay halledilir canım birlikte hareket edebiliyor olmanız bu nedenle işleri kolaylaştırır. eminim bi listen vrdır alınacaklar falan, onları işaretleyerek gidersen daha kolay edersin tatlım. ben de evlenecekmiyim hala anlamadım, hazırlıklar çok yavaş ilerliyor yetiştirebilecekmiyim bilemiyorum. :KK43:

İnşallah canım, ilk giydiğimde valla gözlerim doldu anacım beni öyle görse ne yapar acaba :KK61: geçen gezdim ama kalbimi pır pır eden bi model bulamadım. aslında yarım kol kayık yaka A kesim, dantel gelinlikleri beğeniyorum. ama giyince çok mu sade acaba, o kadar para vericem bari biraz farklı olsam diyorum :KK43: çok kararsızım
aynen tam tarif ettiğin gelinlik canım A kesim benimkide yanlızca upuzun bi kuyruğu ve görkemli bi eteği var.çok içime sinerek aldım kayık yaka dantel yarım kol ekleticem tam istediğim gibi olcak. yalnız bi konuda kararsızım biz şuan için kiraladık ama bben istersem alıcaz.alsam mı almasam mı kararsızım yanı ben almayı çok istiyorum ama alanlarda pişman olursun çok yer kaplıyo gerek yok falan diyo o_O

:KK37:
Mayıs gelinleri sizlerden de öneriler bekliyorum, düğün dans müzikleri, oyun havaları, kına gecesi müzikleri olur, aklımıza gelmeyenleri hatırlatmış oluruz dimi ama :))
yaa evet çok güzel şarkıları var mustafa cecelinin bende en azzz 2 kez dans etmek istiyorum.ve bi tanesi kesinlikle selami şahinden sen sevdalı ben belalı olucak diğeride mustafa ceceli büyüük ihtimalle

aynen tam tarif ettiğin gelinlik canım A kesim benimkide yanlızca upuzun bi kuyruğu ve görkemli bi eteği var.çok içime sinerek aldım kayık yaka dantel yarım kol ekleticem tam istediğim gibi olcak. yalnız bi konuda kararsızım biz şuan için kiraladık ama bben istersem alıcaz.alsam mı almasam mı kararsızım yanı ben almayı çok istiyorum ama alanlarda pişman olursun çok yer kaplıyo gerek yok falan diyo o_O

Aaaa ayni modellere bakiyomusuz ne guzel :) gelinlikte biraz kapaliliktan yanayim bende daha hos gozukuyo bence. Ayiptir sormasi sen ne kdara yaptiriyosun canim. Yani fiyat araliklarina baktimda tunalida en dusuk 3 bin civari genelde.
Kiralamayi fiyatindan dolayi mi istiyon yoksa yer kapladigi icin mi canim. Kiralama biraz riskli geliyo bana eger fiyati falansa onu temizlesi falan derken satin alacagin fiyata denk geliyo. Ama yer icin diyosan senin tercihin tabi. Ama ben sakalamak taraftariyim ;)

:KK37:
yaa evet çok güzel şarkıları var mustafa cecelinin bende en azzz 2 kez dans etmek istiyorum.ve bi tanesi kesinlikle selami şahinden sen sevdalı ben belalı olucak diğeride mustafa ceceli büyüük ihtimalle

Demi adamin sesi yumusacik zaten irem dericinin su cok sukur bin sukur sarkisini o duzenlemis. Bak onu dinlemedim hic bakayim simdi merak ettim.

Bu arada foto slayt gosterisi yapacakmisiniz kizlar? Yapan varsa bi sey foto ve muzik eri duzenleyebilecegim bi prgram onerisi isteyecegim sizden help help help??

Aaaa ayni modellere bakiyomusuz ne guzel :) gelinlikte biraz kapaliliktan yanayim bende daha hos gozukuyo bence. Ayiptir sormasi sen ne kdara yaptiriyosun canim. Yani fiyat araliklarina baktimda tunalida en dusuk 3 bin civari genelde.
Kiralamayi fiyatindan dolayi mi istiyon yoksa yer kapladigi icin mi canim. Kiralama biraz riskli geliyo bana eger fiyati falansa onu temizlesi falan derken satin alacagin fiyata denk geliyo. Ama yer icin diyosan senin tercihin tabi. Ama ben sakalamak taraftariyim :KK66:

Demi adamin sesi yumusacik zaten irem dericinin su cok sukur bin sukur sarkisini o duzenlemis. Bak onu dinlemedim hic bakayim simdi merak ettim.

Bu arada foto slayt gosterisi yapacakmisiniz kizlar? Yapan varsa bi sey foto ve muzik eri duzenleyebilecegim bi prgram onerisi isteyecegim sizden help help help??
ya aslında foto slayt benimde aklımda ama iyi bi fikir arıyorum nasıl olmalı die karar veremiyorum bi türlü aslında nişanlıma sürpriz yapmak istiyorum güzel olmaz mı??

İnşallah canım, ilk giydiğimde valla gözlerim doldu anacım beni öyle görse ne yapar acaba :KK61: geçen gezdim ama kalbimi pır pır eden bi model bulamadım. aslında yarım kol kayık yaka A kesim, dantel gelinlikleri beğeniyorum. ama giyince çok mu sade acaba, o kadar para vericem bari biraz farklı olsam diyorum :KK43: çok kararsızım
canım evet aynı şehirde olmamız çok büyük avantaj bütün izinli günlerimizi mağaza mağaza gezerek harcıyoruz bugün mesela damatlık işini hallettik. benim de listem var geziyorum indirimde gördükçe alıp listeden siliyorum bugün yatak örtüsü ve nevresim takımı indirimi yakaladım onu da alarak bir çizik daha attım :) sende hiç dertlenme bizde başta yavaş yavaş başladık sonra herşey üst üste denk gelmeye başladı ve şimdi diyorum acaba son aylar boş kalınca sıkılır mıyım diye alıştı bünye koşturmaya :)

Kizlarr gelinligim.gelmis. gittim bugun ama.yakasinda tadilat yaptiriyorum. Omuz.uclarina kaydirdim yakasini cok.guzel.oldu :) Cok mutluyum :)
oooo gözün aydın canım ne güzel son rütuşlardan sonra gelinlik sende :) darısı bizlere inşallah bende hazır beğendim tadilat için provaya çağıracağız dediler ama bakalım ;)

ya aslında foto slayt benimde aklımda ama iyi bi fikir arıyorum nasıl olmalı die karar veremiyorum bi türlü aslında nişanlıma sürpriz yapmak istiyorum güzel olmaz mı??

Çok güzel olur canım benim, ben öyle abartılı bişi yapmayacağım sadece düğüne gelenler farklı bişi görsün istiyorum. nişanlımın ailesinde böyle şeyler yapan yok ilk biz yapmış oluruz diye düşündüm. Power pointtende yapılıyor aslında onu biliyorsan yap canım, ama ben biraz daha profesyonel olsun istiyorum bakalım program önerisi gelirse deniyecem. Seninde elinden gelirse yap çok güzel bi anı kalır işte :)

oooo gözün aydın canım ne güzel son rütuşlardan sonra gelinlik sende :) darısı bizlere inşallah bende hazır beğendim tadilat için provaya çağıracağız dediler ama bakalım :KK66:
Bugun yaka icin konustuk. Ayakkabilarim yapimdan gelince de etek boyu alinacak. Benim de gelinligim hazir gelinlik canim :)
gözün aydın tatlım, hadi hayırlı olsun. mayısa kadar giymek için sabırsızlanırsın eminim :)
Sagol tatlim darisi basiniza :) Hem de ne sabirsizlanmak. Buarada sarkiya bayildim :)

canım evet aynı şehirde olmamız çok büyük avantaj bütün izinli günlerimizi mağaza mağaza gezerek harcıyoruz bugün mesela damatlık işini hallettik. benim de listem var geziyorum indirimde gördükçe alıp listeden siliyorum bugün yatak örtüsü ve nevresim takımı indirimi yakaladım onu da alarak bir çizik daha attım :) sende hiç dertlenme bizde başta yavaş yavaş başladık sonra herşey üst üste denk gelmeye başladı ve şimdi diyorum acaba son aylar boş kalınca sıkılır mıyım diye alıştı bünye koşturmaya :)

liste çok işe yarıyo demi, bende öyle yapıyorum. ama daha 6-7 çizik var hehehe :)) o zaman geldiğinde yine bişeyler çıkar canım emin ol bi aksilik falan olur hemen ona el atarsın en azından. sıkılmazsın yani merak etme :)) bizim ayrı şehirlerde olmamız çok zorluyo zaten. Elle tutulur tek şey düğün yeri ve balayı :cry:

Back