• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Canım bulması zor ama ona yakın modeller vardır muhakkak:KK68:7 görümce 1 eltimi :KK57:Allah kolaylık versin:KK70:Sadece birtane eltim var birtane de bi 10 sene sonra anca olur yeter şimdilik:KK53:Kardeşin falan yokmu sizdende birini götürmeyecek misin yanında canım:KK23:

Hayırlı olsun canım inşallah :nazar:Dolmuş mu :KK57:Allahım Haziranda dolmuş mudur çok korkuyorum:KK17:Ocağın son haftasına kadar elimiz kolumuz bağlı bizim ya :KK51::KK61:

Canım bazı şeyler maddiyata bakıyor iyi sağlam çalışan yerler bulursanız yetişir bence üzülme içini ferah tut adam çıkana kadar tutun yapacak kişileri hatta getirip gösterin ne alınacaksa alınsın onunla zaman kaybetmeyin ölçmeye falan izin verir kiracı herhalde sonra çıkar çıkmaz hemen başlarsınız tadilata:KK37:

gelinimiz var. kardeşim yeni nişanlandı :) günaydın bu arada. :KK36:

canım bende aynı senin durumdaydım 17 mayısta düğünüm var ve yaklaşık bir ay önce kiracı çıktı çıkar çıkmaz da koyulduk işlere ama öyle kafamızda planladığımız gibi olmuyor herşey hem fiyat uygun olsun hemde istediğmiz gibi olsun istedik ama bu da bıraz zor oldu en başta uygun fiyata yapacak bir usta bulmak oldu işimiz. iki üç ustayla konuştuk en uygun olanını seçtik ve başladık ama sana şunu önerebilirim yapılacak işler çok basit gibi gözükse de maddiyat sıkıntıysa o kadar çok araştırmak gerekiyor ki çünkü acayip fiyatlar değişiyor biz mesela banyo ve tuvalet için fayans bakmaya iki günümüzü verdik.istediğimiz fayansa metre karesi 40 diyende oldu 30 diyende biz araştıra araştıra 25 bulduk:)) bu arada hepinize de merhaba kızlar uzun zamandır okuyordum ama yazmamıştım ki ta ki bu tadilat konusunu görünce dayanamadım:))) çünkü çok zor işler biraz da olsa yardımcı olmak istedim
merhaba canım , haklısın araştırmaya şimdiden başlamak lazımm hem uygun hem kalitelii felsefesiyle :))

gelinimiz var. kardeşim yeni nişanlandı :) günaydın bu arada. :KK36:

Canimm hayirli ugurlu olsun Allah tamamina erdirsin canim.
Kizlar bugun gelinlik denedim cok degisik bi duyguydu. Huzunlendim ilk gelinligi giydigimde. ankarada olanlar bilirler tunali cd. Bi cok yere baktim. Cok cici guzel seyler vardi. Zeynep ekin diva, miss defne, best bride da cok ilgili davrandi. Daha bakmayi dusunuyorum.bu aralar gelinlik siparisleri vermeye baslayin derim vermeyenlere.

çok teşekkür ederim := kızlar maşallah ya çok sıcak ve samimiler ondan bağımlısı oldum bu topiğin :)

Hosgeldin canim aramiza 3 hafta once kadar tarihdastik ama kina kandile gelecegi icin tarihi degistirdik. Ankarada yasiyormussun dugunde ankarada mi? Ceyiz hazirliklari nasil? bende cok sik yazamiyorum ama olsun kizlar saolsunlar unutmuyolar beni :))

çok teşekkür ederim := kızlar maşallah ya çok sıcak ve samimiler ondan bağımlısı oldum bu topiğin :)
Hosgeldiiiiin :) en heyecanlı yerde katıldin aramıza kosusturmalar başladı evler bile konuşuluyor artk sabırsızlıkla ben de evimizi bakmayı bekliyorum

Kizlar bugun gelinlik denedim cok degisik bi duyguydu. Huzunlendim ilk gelinligi giydigimde. ankarada olanlar bilirler tunali cd. Bi cok yere baktim. Cok cici guzel seyler vardi. Zeynep ekin diva, miss defne, best bride da cok ilgili davrandi. Daha bakmayi dusunuyorum.bu aralar gelinlik siparisleri vermeye baslayin derim vermeyenlere.

teşekkürler kuzum :) benim bugün provam var. diktiriyorum ben :KK37:

Hosgeldiiiiin :) en heyecanlı yerde katıldin aramıza kosusturmalar başladı evler bile konuşuluyor artk sabırsızlıkla ben de evimizi bakmayı bekliyorum

elmooluuummmmmmm nasılsın kuzum???? bizim missavukat nerelerde yazdığına hiç denk gelmedim??

Hosgeldin canim aramiza 3 hafta once kadar tarihdastik ama kina kandile gelecegi icin tarihi degistirdik. Ankarada yasiyormussun dugunde ankarada mi? Ceyiz hazirliklari nasil? bende cok sik yazamiyorum ama olsun kizlar saolsunlar unutmuyolar beni :))
düğünde ankarada nişanlım da ankarada olduğu için biraz daha rahatım :) çeyiz hazırlıkları hızla devam ediyor kendimi alamıyorum gördüğümü alıyorum :) küçük ayrıntılar bitti büyük eşyalar kaldı ocak fırın ütü elektrikli süpürge gibi biraz para biriktirip onları alacağım ama eksik bitmiyor gibi ya sürekli aklıma şu da eksik bunum da yok diyorum :))

kuzumm inşallahhh gönlüne göre modelini bulursun çook güzel bi duygu ben hallettim onüüzdeki hafta ilk provaya gidiyorummm :)

kızlar iyi geceler :) provaya gittim bugün hep mayıs gelinleri vardı :D bu arada ben kırmızı kombin yapacaktım ama sanırım vazgeçiyorum. damatlığımız parlament mavisi. ben de mavi tülden kuşak, beyaz dantelli ve mavi bağcıklı ayakkabı ile papatya tacı istiyorum. bahar geliniyim diye çiçeğimde papatya olsun dedim. ama belki yine fikrim değişir. şimdilik ağır basan bu. ayrıca 7 adet görümcem işe yarasın diye oyun hazırlıyoruz :D onlarla bi şarkı eşliğinde gösteri yapıcaz. son olarak nişanlımı da ikna edersem parça parça şarkıları birleştirip birbirimize söylicez. kınamda bir nevi düğün havasında olacağı için iki kere giriş şarkım olacak :) mesela birinde kenan doğulu gelinim diğerinde erol bütükburç bir başka sevgiliyi sevemem. biz yine nişanımda olduğu gibi düğünde nostalji şarkılar çalıcaz. kınamda da 90lar çalacak. misafirler beklerken falan yani :)

Back