- 2 Ekim 2013
- 2.065
- 710
- 178
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #3.361
Canım bulması zor ama ona yakın modeller vardır muhakkak7 görümce 1 eltimi Allah kolaylık versin Sadece birtane eltim var birtane de bi 10 sene sonra anca olur yeter şimdilik Kardeşin falan yokmu sizdende birini götürmeyecek misin yanında canım
Hayırlı olsun canım inşallahDolmuş mu Allahım Haziranda dolmuş mudur çok korkuyorum Ocağın son haftasına kadar elimiz kolumuz bağlı bizim ya
Canım bazı şeyler maddiyata bakıyor iyi sağlam çalışan yerler bulursanız yetişir bence üzülme içini ferah tut adam çıkana kadar tutun yapacak kişileri hatta getirip gösterin ne alınacaksa alınsın onunla zaman kaybetmeyin ölçmeye falan izin verir kiracı herhalde sonra çıkar çıkmaz hemen başlarsınız tadilata
gelinimiz var. kardeşim yeni nişanlandı :) günaydın bu arada.
günaydın güzel gelinler
merhaba canım , haklısın araştırmaya şimdiden başlamak lazımm hem uygun hem kalitelii felsefesiyle :))canım bende aynı senin durumdaydım 17 mayısta düğünüm var ve yaklaşık bir ay önce kiracı çıktı çıkar çıkmaz da koyulduk işlere ama öyle kafamızda planladığımız gibi olmuyor herşey hem fiyat uygun olsun hemde istediğmiz gibi olsun istedik ama bu da bıraz zor oldu en başta uygun fiyata yapacak bir usta bulmak oldu işimiz. iki üç ustayla konuştuk en uygun olanını seçtik ve başladık ama sana şunu önerebilirim yapılacak işler çok basit gibi gözükse de maddiyat sıkıntıysa o kadar çok araştırmak gerekiyor ki çünkü acayip fiyatlar değişiyor biz mesela banyo ve tuvalet için fayans bakmaya iki günümüzü verdik.istediğimiz fayansa metre karesi 40 diyende oldu 30 diyende biz araştıra araştıra 25 bulduk:)) bu arada hepinize de merhaba kızlar uzun zamandır okuyordum ama yazmamıştım ki ta ki bu tadilat konusunu görünce dayanamadım:))) çünkü çok zor işler biraz da olsa yardımcı olmak istedim
günaydın canım hayırlı olsun sizin ailede yaprak dökümü var anlaşılan :)gelinimiz var. kardeşim yeni nişanlandı :) günaydın bu arada.
Keske daha once yazsaydin :) tekrar aramiza hosgeldin :)27 yaşındayım ankarada oturuyorum öğretmenim ama malesef dershanedekısmetse de 17 mayıs gelini olacağım :) sizleri de yakından tanıyorum iki aydır yakın takipteyim :)
gelinimiz var. kardeşim yeni nişanlandı :) günaydın bu arada.
daha önce de yazmayı istedim ama baktım herkes kaynaşmış dedim geç kaldım :) tekrardan hoşbuldukKeske daha once yazsaydin :) tekrar aramiza hosgeldin :)
Olur mu oyle sey biz herkesi aramiza aliriz :) Topik sahibi benim zaten bizim kizlar oyle sey yapmaz olsa da ben izin vermem :)daha önce de yazmayı istedim ama baktım herkes kaynaşmış dedim geç kaldım :) tekrardan hoşbulduk
çok teşekkür ederim := kızlar maşallah ya çok sıcak ve samimiler ondan bağımlısı oldum bu topiğin :)Olur mu oyle sey biz herkesi aramiza aliriz :) Topik sahibi benim zaten bizim kizlar oyle sey yapmaz olsa da ben izin vermem :)
:)) Teşekkür ederiz ben de kendimi onlara dahil ediyor ve bu iltifati üzerime aliniyorum :)))çok teşekkür ederim := kızlar maşallah ya çok sıcak ve samimiler ondan bağımlısı oldum bu topiğin :)
çok teşekkür ederim := kızlar maşallah ya çok sıcak ve samimiler ondan bağımlısı oldum bu topiğin :)
Hosgeldiiiiin :) en heyecanlı yerde katıldin aramıza kosusturmalar başladı evler bile konuşuluyor artk sabırsızlıkla ben de evimizi bakmayı bekliyorumçok teşekkür ederim := kızlar maşallah ya çok sıcak ve samimiler ondan bağımlısı oldum bu topiğin :)
Canimm hayirli ugurlu olsun Allah tamamina erdirsin canim.
Kizlar bugun gelinlik denedim cok degisik bi duyguydu. Huzunlendim ilk gelinligi giydigimde. ankarada olanlar bilirler tunali cd. Bi cok yere baktim. Cok cici guzel seyler vardi. Zeynep ekin diva, miss defne, best bride da cok ilgili davrandi. Daha bakmayi dusunuyorum.bu aralar gelinlik siparisleri vermeye baslayin derim vermeyenlere.
Hosgeldiiiiin :) en heyecanlı yerde katıldin aramıza kosusturmalar başladı evler bile konuşuluyor artk sabırsızlıkla ben de evimizi bakmayı bekliyorum
allah hepimize kolaylık versin gerçekten koşturmalar başladı yavşatan son ayları düşünemiyorum :)Hosgeldiiiiin :) en heyecanlı yerde katıldin aramıza kosusturmalar başladı evler bile konuşuluyor artk sabırsızlıkla ben de evimizi bakmayı bekliyorum
düğünde ankarada nişanlım da ankarada olduğu için biraz daha rahatım :) çeyiz hazırlıkları hızla devam ediyor kendimi alamıyorum gördüğümü alıyorum :) küçük ayrıntılar bitti büyük eşyalar kaldı ocak fırın ütü elektrikli süpürge gibi biraz para biriktirip onları alacağım ama eksik bitmiyor gibi ya sürekli aklıma şu da eksik bunum da yok diyorum :))Hosgeldin canim aramiza 3 hafta once kadar tarihdastik ama kina kandile gelecegi icin tarihi degistirdik. Ankarada yasiyormussun dugunde ankarada mi? Ceyiz hazirliklari nasil? bende cok sik yazamiyorum ama olsun kizlar saolsunlar unutmuyolar beni :))
tabiki başta topik sahibi olarak sen ve diğer arkadaşlar için geçerli iltifatlarım :):)) Teşekkür ederiz ben de kendimi onlara dahil ediyor ve bu iltifati üzerime aliniyorum :)))
kuzumm inşallahhh gönlüne göre modelini bulursun çook güzel bi duygu ben hallettim onüüzdeki hafta ilk provaya gidiyorummm :)Canimm hayirli ugurlu olsun Allah tamamina erdirsin canim.
Kizlar bugun gelinlik denedim cok degisik bi duyguydu. Huzunlendim ilk gelinligi giydigimde. ankarada olanlar bilirler tunali cd. Bi cok yere baktim. Cok cici guzel seyler vardi. Zeynep ekin diva, miss defne, best bride da cok ilgili davrandi. Daha bakmayi dusunuyorum.bu aralar gelinlik siparisleri vermeye baslayin derim vermeyenlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?