- 9 Ocak 2015
- 346
- 266
- 73
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #3.301
Hahah Aynen oyle canim :)Oda olur canım nasıl istersen başta bende öyle düşündüm bi daha bi daha alıp masraf çıkarmayım, zaten bunları koyacak yer bulamayacaz. bakalım bende senin gibi yapabilirim canım. Çabuk eskisin yenileri gelsin oohh oohh :)
kesinlikleee aynı şeyi düşünüyorum ama insan evladın senin sonuçta zor zamanında elini taşın altına atmalı birz olsun evladı için endişelenmeli.yoksa zaten yetişkin insanlarız kendi yuvamızı kendimiz kurucaz.innan bende aynı şeyi söylüyorum ya hiç yapmayalım prob değil die.ama sanırım o dargınlık kırgınlık olmasın die tanıdığı herkesi çağırmak istiyo ve bütçesini aşıcağı için korkuyo ama hiç yapmasakda olur yani onuda ben ilkbaşta heveslendim die cayamıyoda yani benim anladığım böyle.amaMobilyalarimizi aldigimizi biliyorsunuz kizlar. Koltuk parasini maaslarimizdan denklestiremedik 850 tl gibi bir eksigimiz var. Babanda iste dedim benimkine tamam borc isterim dedi. Onlardaydim bizimki gitmeden mobilya mevzusu acildi paramizin kalmadigini soyledik sonra babasi ben size borc veririm dedi. Evladi evleniyor onu da ben alayim ya da eksiginiz kadarini ben ekleyeyim demiyor da borc vereyim diyor :) Boylesinden bir sey beklenir mi beklenmez :) Ben zaten zorunda olduklarini da dusunmuyorum okutmus buyutmus meslek sahibi etmisler bundan sonrasini gonlunden koparsa yapar. Yapmamalari da daha iyi karisamazlar :) Velhasil kelam borc aliyoruz kayinpederimden bir dahaki aya odeyecegiz :) Ne kadar az beklenti o kadar mutluluk tavsiye ederim kizlar :)_Arzu_ Canim gelecek misafirlere hesap odetmek cok ayip olur ya hic yapmayin ya da nikah esnasinda size nakit para da takilir uygun bir yer bulup o paradan odersiniz. Boylesi daha uygun olur bence.
Var kiz hatta ona rağmen erkekten şikayetçi kadınlar da var şaşkınlık verici dimiyapma daha 6 senen var mı demek istiyosunn şu an tırstımmşaka bi yana zaten kadın erkeğe göre şekilleniyor henüz kadına göre şekillenen erkek görmedim belkide vardır varsada nerdedir
bulmusta bunuolar cidden sinir bozucuVar
Var kiz hatta ona rağmen erkekten şikayetçi kadınlar da var şaşkınlık verici dimi
Ben Aileme kotu hicbiseyi yansitmiyorum anneme bile cunku ben yarin obur gun unuturum belki gecet gider ama anne baba unutmuyo sizede nacizane onerim aileye yansitmayin kendin tatli sert yaparak soyle daha iyi derimmmkesinlikleee aynı şeyi düşünüyorum ama insan evladın senin sonuçta zor zamanında elini taşın altına atmalı birz olsun evladı için endişelenmeli.yoksa zaten yetişkin insanlarız kendi yuvamızı kendimiz kurucaz.innan bende aynı şeyi söylüyorum ya hiç yapmayalım prob değil die.ama sanırım o dargınlık kırgınlık olmasın die tanıdığı herkesi çağırmak istiyo ve bütçesini aşıcağı için korkuyo ama hiç yapmasakda olur yani onuda ben ilkbaşta heveslendim die cayamıyoda yani benim anladığım böyle.amacolcicegigulbeseker esranın dediği gibi annemi araya sokucam yoksa hep ben üzülüyorum.annemde hiç kırmak istemez insanları ama iki anne konuşup ortak bi yol bulsunlar.şahsen ben hiç yapılmasın istiyorum çünkü bütün hevesim kaçtı
Mobilyalarimizi aldigimizi biliyorsunuz kizlar. Koltuk parasini maaslarimizdan denklestiremedik 850 tl gibi bir eksigimiz var. Babanda iste dedim benimkine tamam borc isterim dedi. Onlardaydim bizimki gitmeden mobilya mevzusu acildi paramizin kalmadigini soyledik sonra babasi ben size borc veririm dedi. Evladi evleniyor onu da ben alayim ya da eksiginiz kadarini ben ekleyeyim demiyor da borc vereyim diyor :) Boylesinden bir sey beklenir mi beklenmez :) Ben zaten zorunda olduklarini da dusunmuyorum okutmus buyutmus meslek sahibi etmisler bundan sonrasini gonlunden koparsa yapar. Yapmamalari da daha iyi karisamazlar :) Velhasil kelam borc aliyoruz kayinpederimden bir dahaki aya odeyecegiz :) Ne kadar az beklenti o kadar mutluluk tavsiye ederim kizlar :)_Arzu_ Canim gelecek misafirlere hesap odetmek cok ayip olur ya hic yapmayin ya da nikah esnasinda size nakit para da takilir uygun bir yer bulup o paradan odersiniz. Boylesi daha uygun olur bence.
Kızma kuzum boşver, kızdıkça kimsenin umrunda olmuy0r ki sen üzüldüğünle kalıyorsun. Boşver su akar yolunu bulur...Beklentiye düşmüyoruz ama ne bileyim ailelere kızıyorum gerçekten bir şeyde denmiyor Rabbim görüyor herşeyi
Aynen öyle kuzum umursamayacaksın bende öyle yapıyorum ki zaten nişanlıma da hep söylüyorum ben ailene güvenerek çıkmadan bu yola sana güvenerek seni severek çıktım gerisi boş yapmazlarsa karışma şansları da olmuyor daha iyiKızma kuzum boşver, kızdıkça kimsenin umrunda olmuy0r ki sen üzüldüğünle kalıyorsun. Boşver su akar yolunu bulur...
Aynen canım karışamıyorlar :) Köşe takımını ben de yataksız aldım çok da içime sindi süper oldu :)))) Ne kadar az karışırlarsa bu süreç o kadar içimize siner. Bu dönemde yaşanan tatsızlıklar hiç unutulmuyor. O yüzden böylesi en iyisi bence. Karışan her türlü karışıyor da benimkiler ses etmiyor şimdilik. Zaten ısrarcı olurlarsa eşime oluyorlar o da sağolsun hallediyor bana iş bırakmıyorAynen öyle kuzum umursamayacaksın bende öyle yapıyorum ki zaten nişanlıma da hep söylüyorum ben ailene güvenerek çıkmadan bu yola sana güvenerek seni severek çıktım gerisi boş yapmazlarsa karışma şansları da olmuyor daha iyiMesela köşe takımı alamazdık aileler alsaydı illa koltuk takımı olsun diyebilirlerdi ve yataklı olsun kim geldiğinde nerede yatacak falan benim anlattıklarımdan biliyorsundur ama ne yaptık yataksız sadece bize özel bir şey aldık
Aynen canım karışamıyorlar :) Köşe takımını ben de yataksız aldım çok da içime sindi süper oldu :)))) Ne kadar az karışırlarsa bu süreç o kadar içimize siner. Bu dönemde yaşanan tatsızlıklar hiç unutulmuyor. O yüzden böylesi en iyisi bence. Karışan her türlü karışıyor da benimkiler ses etmiyor şimdilik. Zaten ısrarcı olurlarsa eşime oluyorlar o da sağolsun hallediyor bana iş bırakmıyor
nışanlınız tabiki haklı bizdede olur oyle organizasyonlar eğlenmeye gelen elini cebine atar bir kişinin ödemesi ne demek oluyor. 50 kişi olsanız oyle bir organizasyonun masrafıyla düğün yapardınız neredeyse. eğer aile arasında bir eğlence yapacaksanız önceden söyleyecekseniz kişi başı fiyat şudur. damadın yapması gereken belki gidip gelinecek araçları ayarlamak olabilir. oda belki. milletin yiyip içmesini o niye karşılaşın allah aşkına.kızlarr nişanlmla başım dertteşu son 10 gündür sürekli tartışıyoruz sanırım bu günlerin stresi büyük oluyor.
size danışmak istediğim bi konu var biliyorum ki beni yargılamadan dinleyceksiniz.biz ayrı şehirlerde olduğumuz için düğün istemedik ikimizde.benim yaşadığım yerde kına gecem olucak istanbuldada nikahımız olucak.nikahan sonra yakın aile bireyleri ve yakın arkadaşlar yemeğe gidelim die konuşmuştuk en başında. he birde nişanlım herrşeyini kendi yapıyo ailesinden hiçbi destek görmeden.şimdide eşyalarımızı balayımızı herseyımizi ayarladık baya bi sıkıştık oda bende.nikah sonrası organizaasyon için bana bi öneride bulundu.bi yerle anlaşıp kişi başı bi bütçe belirleyelim ama misafirler herkes kendi ücretini kendi ödesin maksat eğlence çünkü.ben buna kesinlikle karşı çıktım keza ailemde öyle.annem bile o zaman akrabalar olmasın siz gençler gidin eğlenin dedi.ama bu bana çok koyuyo yani en yakınlarımız da olsa biz eğlence düzenliycez ama herkes kendi masrafını kendisi üstlenicek.ayıp yani.yani böyle yapıldığını hiç duymadım??nişanlımda ben böyle bi orgnaizasyonun yükünü kaldıramam diyor.herşeyin enn iyisini yapıyor sağolsun bu yüzden onada bişey diyemiyorum ama benimde gruruma dokunuyor.bi kere evlenicem yani insanın ailesi hiçmi taşın altına elini koymaz ama nişanlıma bişeyde diyemiyorum.napıcam çok ikilemde kaldım hiç olmasınn diyorum bu sefer o kabul etmiyor.10 kişi gibi bi rakamla gidelim diyorum benim tarafımdan kuzenler arkadaşlar daha çok gelir kişi sayısını sınırlayamam diyor.dün gece kavga ettik.allah askına bi söyleyin nişanlımın dediği gibi bi olay varmı varsa ben mi bilmiyrum.mantığıma yatmıyor onada bişey diyemiyorum her istediğimi yapmaya çalışıyor.bi akıl verin kurban olayım
evet araştırdım böyle organizasyonlar oluyormuş gerçekten ama yaygın olmadığı için ayıp olur diye düşünüyorum oda onu düşünerek böyle bi öneride bulundu yani kişi sayısı çok olr diye.bilmiyorum bakalım nasıl olucaknışanlınız tabiki haklı bizdede olur oyle organizasyonlar eğlenmeye gelen elini cebine atar bir kişinin ödemesi ne demek oluyor. 50 kişi olsanız oyle bir organizasyonun masrafıyla düğün yapardınız neredeyse. eğer aile arasında bir eğlence yapacaksanız önceden söyleyecekseniz kişi başı fiyat şudur. damadın yapması gereken belki gidip gelinecek araçları ayarlamak olabilir. oda belki. milletin yiyip içmesini o niye karşılaşın allah aşkına.
günaydın canlar bugun daha iyiyim dün annemlede konuştum sizlede konuştuklarım içimi rahatlattı.sağoluntakmiycam bundan sonra çok şükür ki nişanlım herşeyin bilincinde olan bi insan sorumluluk sahibi en önemlisi de bu.bi şekilde herşey yoluna giricek..
inşallah canımm bende hiiç bişey istemiyorum eşimle mutlu olayım dahası yok yani :)Canım bunlar gerçekten ufak şeyler şuanda gözümüzde büyüyor ama evlenince buna mı üzüldük diyormuşuz genel tecrübeeler öyle söylüyor o yüzden bazı şeylerin üzerine çok durmamak gerek
Aynen öyle canım önemli olan sağlıklı huzurlu bir yuva gerisi gelip geçiciinşallah canımm bende hiiç bişey istemiyorum eşimle mutlu olayım dahası yok yani :)
Bakın siz düğün yapmıyorsunuz. o eğlenceye insanlar düğün gözüyle gelmeyecek gelmemeli zaten. sevdiklerinizle bir yerde yemek yiyip eğleneceksiniz. bunda abes olacak birşey yok. nışanlınızı böyle bir maddi külfet içine sokmayın bence. bir düğün salonunun yarı fiyatını ödeyiverirseniz adıda yine düğün yapmadı olur. bizde sevdiklerimizin düğün eğlencesine gideriz ama parayı damat ödeyecek gözüyle bakmayız. hem ben şahsi olarakta yanlış buluyorum. yemeği ben mideye indiriyorsam neden bir başkası ödesin.evet araştırdım böyle organizasyonlar oluyormuş gerçekten ama yaygın olmadığı için ayıp olur diye düşünüyorum oda onu düşünerek böyle bi öneride bulundu yani kişi sayısı çok olr diye.bilmiyorum bakalım nasıl olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?