- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #2.901
Aynen canim is paraya bakiyor para olsun yaninda hersy 1 gunde halledilir.hic takilma o yuzden.mobilya desen heryerde var artik modern tasarimlar.mutlaka hem kesene hem zevkine uygun bulursun.gelinlikte aklinda olanmodel mutlaka vardir bi gunde herseyin halledilirOoo süper olmuş tatlım benim. Kafamda nası şeyler istediğim belli mobilya konusunda. Beyaz eşyaları da sectik alması kaldı. Para olduktan sonra hepsi hallolur. Gelinliği de seçtik mi gerisi kolay :)
Dusundugum bir seyler var tatlim hayirlisi artik tez zamanda hallederiz insallah :)Aynen canim is paraya bakiyor para olsun yaninda hersy 1 gunde halledilir.hic takilma o yuzden.mobilya desen heryerde var artik modern tasarimlar.mutlaka hem kesene hem zevkine uygun bulursun.gelinlikte aklinda olanmodel mutlaka vardir bi gunde herseyin halledilir
Istanbul'da mi ev bakiyodunuz?Bende kara kara ev dusunuyorum nasil olucaz kiralarr nasil .nasil bulucaz duzgun bi ev diye isin en zor kismi kaldi
sey ben ayakkabı kısmını kaçırmısım
Ayakkbiyi hemen hallet tatlim cunku sezon baslayicak die yakinda zamlanir hemde uzun suruyor uretimi zaten provalarinada o ayakkbilarinla gidersin
Ben herbir şeyi dört koldan hallediyorum :))) Ikı haftadır ev kıyafeti, gecelikler (sexy olanlarından) ve pijamalara sardım Tutabilene aşkolsun :)) Neyse daha almıcam fazlasıyla aldım Kına organizasyonu ve kına mekanı, düğün mekanı, fotoğrafçı ve balayı tamam. Geriye ev kiralamak, mobilya ve beyaz eşyalar, gelinlik, gelin ayakkabısı (senin önerdiğin yerden alacağım) kuaför ve gelin arabası kiralamak kaldı. En zorları duruyor yahu He bir de yüksek lisans tezi yazıyorum jürime 20 gün kaldı
Canım Kuyumcukentte bir butik. İnstagram hesabı var. Ben sana yazayım özelden. Çok hoş ayakkabıları var. Ben gidip deneyip öyle yaptırmayı düşünüyorum.Aa gelin ayakkabısı ben de arıyorum neresi?
Bence gayet uyguna almışsınız canım güle güle kullanın inşallahAminnnn :) Ben hiç zorlanmadım mobilyadaşimdi arkadaşlar sizlere bir soru
Yemek odası
Yatak odası
oturma odası
mutfak masası ve sandalyeleri
orta sehpa
servis sehpaları
fortmento
halılar
perdeler
Hepsini 16,500'e aldık.
Sizce uygun mu?
Hayırlı olsun canım bende Bosch ve Siemens arasında kalmıştım tercihimiz Siemens oldu gerçi aynı fabrikalar ikisi de inşallah hepimiz memnun kalırız tercihlerimizdenBiz de Buzdolabı çamaşır makinesi ve kurutma makinesini aldıkBosch'tan. Çok içime sindi epey araştırmıştık zaten. Bazı mutfaklarda fırın ve bulaşık makinesi de oluyor diye mutfak beyaz eşyası almadık şimdilik. O da ev belli olunca inşallah.
Canım bence güzel bir teklifse ki evlilikte herşey önemli bunu sende biliyorsundur zaten karşılıklı teklifi kabul ederken evleneceğini ve gerekli izinleri kullanması gerektiğiyle ilgili bir konuşma yaparsa bence sorun çıkarmayacaklardır kurumsal bir firma sonuçtakızlar bi konuda çok dardayımmm yardımınıza ihtiyacım var.az önce nişanlımla konuştum.yeni bi iş tklifi almış.nisanın tam 4 ay var düğüne şimdi iş değiştirmeye kalkıyor.ve biz ayrı şehirlerdeyiz.ama yeni aldığı teknik Mercedes ten ve çok daha iyi bi teklif o yüzden değiştirmeyi düşünüyor. ama benim içim hiç atmıyo nankörlükmü dersiniz bilmiyorum ama düğün ariferinde korkuyorum.yeni bi iş.düğün için izine ihtiyacı olucak.buraya gelmesi gerekick kına gecem burda olucak.bunun balayı var. teklif çok güzel Mercedes bi kere kurumsal bi şirket maaşı da çok iyi ama bilmiyorum içim çok sıkıldı
Biz bile erteledik o kadar istiyorduk hemen ama borç harç zor gerçekten evden de vazgeçtik gibi hayat ne zorçocuk olayını bile erteledik 2 sene :) borç harç bitsinde Allahın izniyle. hepsi olur
Canım çok yakışmışsınız Rabbim tamamına erdirsin hep mutlu olun inşallahKızlaaarrr bu arada bugün bizim nişan yıldönümümüz :) 22.12.2013 karlı bir kış günü nişanlanmıştık :)Eki Görüntüle 1346222
Üstüne bastın ayağını kaldıraaaaaaa benim tahmn ettiğim yer esma hanım galiba bende orayı düşünmüştüm gelinlikçide orada zaten bir bakayım oarayada :)
:) :)Üstüne bastın ayağını kaldır
Cok rahat canim tavsiye ederim esma hanimin ayakkbilari 13 cm olmasına ragmen cok rahat yumusakpedliaaaaaaa benim tahmn ettiğim yer esma hanım galiba bende orayı düşünmüştüm gelinlikçide orada zaten bir bakayım oarayada :)
Yokk tatlim izmirdeim benIstanbul'da mi ev bakiyodunuz?
Aminnnn :) Ben hiç zorlanmadım mobilyadaşimdi arkadaşlar sizlere bir soru
Yemek odası
Yatak odası
oturma odası
mutfak masası ve sandalyeleri
orta sehpa
servis sehpaları
fortmento
halılar
perdeler
Hepsini 16,500'e aldık.
Sizce uygun mu?
Dimet :) pazar günü gittik Balıkesire bütün mobilyalarımı aldım. bütün karamsarlığım bir günde değişti :) bi beyaz eşyalarımız kaldı Allahın izniyle. birde mobilya taksitleriAllah yardımcımız olsun :)
Elbise hazir mi ondan bahsetmemissin? Eldiven ben de istiyordum ama bu elbise yarim kol oldugundan yalan oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?