Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

çok canım sıkkın. uzak şehirlerde oturup da gelip gidimi sıkıntılı olan var mı? çok sinir bozucu ya iki taraf arasında kalmak uff sinirden mideme ağrı girdiiiiii

Tatlıya bağlanmış deyim yerindeyse :/ sizler ne güzel hazırlıklarınıza başlamışsınız makyaj için yer bile öneriyorsunuz. Benim herşeyim yavaş işliyor. düğün tarihimle salonumdan baska bişey yok ortada çok sıkıntı yapıyorum biliyorum.

çok canım sıkkın. uzak şehirlerde oturup da gelip gidimi sıkıntılı olan var mı? çok sinir bozucu ya iki taraf arasında kalmak uff sinirden mideme ağrı girdiiiiii
O kisi benim :) Gormuyorum nisanlimi hic :/ oyuzden beyaz esya normal esya filan hicbir sey secemedim.

Kinani kendin halledebilirsin. Fotografciyla da sozlesme yapabilirsin. Bunlari halledebilirsin tatlim. Digerleri benim de duruyor. Cunku onlar icin yanyana olmak lazim.

Sac salik ya da toplu farketmez makyaj her gelin icin onemli benim icin de cok onemli. Elbet icime sinen bir yer bulacagim ama 600 lira bence cok fazla sac olmadan bilemiyorum.

Kinani kendin halledebilirsin. Fotografciyla da sozlesme yapabilirsin. Bunlari halledebilirsin tatlim. Digerleri benim de duruyor. Cunku onlar icin yanyana olmak lazim.

Ben Babamı kaybettim 9 yıl önce onun için herkes herşeye maydonoz bizimde süreç bundan ilerlemiyor. Hiç tatlı heyecanlarım olmadı olamadı. Sinir,stres ve baş ağrısıyla kardeş olduk bizde

Ben Babamı kaybettim 9 yıl önce onun için herkes herşeye maydonoz bizimde süreç bundan ilerlemiyor. Hiç tatlı heyecanlarım olmadı olamadı. Sinir,stres ve baş ağrısıyla kardeş olduk bizde
Allah rahmet eylesin. Bu durumdaa is sende ve nisanlinda bitiyor. Karistirmayacaksiniz. Bize de karisiyorlar yine bildigimizi yapmaya calisiyoruz.

. Zaten canim sac ayri bi yerde makyaj ayri bi yerde yaptırmak inan çok zor.ve karmakarisik olu.yorsun ogun.ben bile bi ara maci düşündüm ama hani zaten kosturmali bigün yok kuafordu yok makyaja git ne sacinda en son düzeltme olucak.ne makyajinda ayri ayri olduğundan.sirf bu yüzden istemedim.bakalim kuafore gelicek diSaridan makyoz çok içime sindi ama sacim nasil olucak hic bilmiyorum inşallah maşam guzel olur

İki gündür 4 tane avm gezdim. Yok yok hiçbir yerde beyaz elbise yok! Markafoni'de bu elbiseyi gördüm sonra, iki bedenini sipariş ettim. İnşallah üzerimde güzel durursa nikah elbisem bu olacak kızlar :) Bu kızcağızın göğüsleri pek yok benimkiler azıcık belirgin olacak Fikirlerinizi alayım :)

Çok güzelmiş elbise... bir tane de tüllü gelin şapkası al çok şık durur :)

Biz de nişanlımda ayrı şehirlerdeyiz. Hatta ben günübirlik gittim evi zar zor tuttuk. Onun o evde yaşaması gerektiği için beyaz eşyaları hemen aldık. Ben Ankarada o İstanbulda aynı anda alışveriş merkezine gittik. Sırayla beyaz eşyacılara girdik fiyat aldık. Akşamları telefonda tartıştık baya birkaç gün. Sonra ben karar verdim şu marka şu modeller diye. Kodunu verdim ona.. o da istanbuldan sipariş verdi. Kısa zamanda karar vermeye çalışmak çok zor gerçekten.. İnşallah gönlüne göre alırsın eşyalarını

Aynen çok merak ediyorum. Ben de nikah için şapka ve eldiven bakıcam daha başlamadım göz gezdirmeye ama ben de bulunca resmini atarım :)
Elbise hazir mi ondan bahsetmemissin? Eldiven ben de istiyordum ama bu elbise yarim kol oldugundan yalan oldu.

Sıkma tatlı canını Bende aynıyım. Ben Ankara'da nişanlım İstanbul'da ve görüşmemiz çok zor oluyo. Ayda bir bile çok zor görüyoruz birbirimizi. O koşturma çok zor, hiçbirşeyi tam anlamıyla yapamıyorsun. aman yeterki yapılsın diye karar veriyorsun. Tam içine sinmiyor yani, en azından bende öyle oluyor. Herşey yavaş işliyor tabi haliyle. okenossOO'un dediği gibi bir çok şeyi kendimiz yapıcaz. diğerleri ancak bir araya gelince olacak şeyler. Araştırma yap canım

Cok guzelmis canim bende kuloş bi beyaz elbise giyip tullu aksesuar taktim sacima altinada cok acik bi pudra pembesi stiletto giydim.
Ben de kilos bir elbise istiyordum ama bulamadim tatlim. Insallah bu da uzerimde guzel durur :) Ayakkabiyi ben de pudra ya bej dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…