- 28 Temmuz 2011
- 49
- 39
- 303
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #2.781
O kisi benim :) Gormuyorum nisanlimi hic :/ oyuzden beyaz esya normal esya filan hicbir sey secemedim.çok canım sıkkın. uzak şehirlerde oturup da gelip gidimi sıkıntılı olan var mı? çok sinir bozucu ya iki taraf arasında kalmak uff sinirden mideme ağrı girdiiiiii
Kinani kendin halledebilirsin. Fotografciyla da sozlesme yapabilirsin. Bunlari halledebilirsin tatlim. Digerleri benim de duruyor. Cunku onlar icin yanyana olmak lazim.Tatlıya bağlanmış deyim yerindeyse :/ sizler ne güzel hazırlıklarınıza başlamışsınız makyaj için yer bile öneriyorsunuz. Benim herşeyim yavaş işliyor. düğün tarihimle salonumdan baska bişey yok ortadaçok sıkıntı yapıyorum biliyorum.
Sac salik ya da toplu farketmez makyaj her gelin icin onemli benim icin de cok onemli. Elbet icime sinen bir yer bulacagim ama 600 lira bence cok fazla sac olmadan bilemiyorum.Kizlarr 600 tl fakat 600 tllik hediye cekide veriyorlar dilediginizi aliyorsunuz bence cok hesapli.bende dun makyozu tuttum gezici biri baya iyi yorumlar fotolar.dugun ve kina icin makyaj fiyatini 600 verdi.kullanicagi malzemeler christian dior mac kryolan.benim icin makyaj cok onemli sacim salik olcagindan.fakat kendi kuaforum kabul etmedi makyozu.bende bu durumu fotorafciya anlatirken benim anlasmali kuaforum kabul ediyor disaridan makyozu dedi. hemde guzel yapiyor maşayi sana en fazla 100 tlye maşayi yapar dedi .annemde tamam iste ne guzel hem makyozun gelicek istedigin tarz yapicak hemde sacin ucuza gelicek diyor.bende simdi sacimi kotu yaparmi diye dusunuyorum ama annem maşadan ne korkuyosunki acik sactan diyor sonucta fazla bisey istemiyorsun direk maşa olucak diye bakalim makyoz icime cok cok sindi
O kisi benim :) Gormuyorum nisanlimi hic :/ oyuzden beyaz esya normal esya filan hicbir sey secemedim.
Kinani kendin halledebilirsin. Fotografciyla da sozlesme yapabilirsin. Bunlari halledebilirsin tatlim. Digerleri benim de duruyor. Cunku onlar icin yanyana olmak lazim.
Allah rahmet eylesin. Bu durumdaa is sende ve nisanlinda bitiyor. Karistirmayacaksiniz. Bize de karisiyorlar yine bildigimizi yapmaya calisiyoruz.Ben Babamı kaybettim 9 yıl önce onun için herkes herşeye maydonoz bizimde süreç bundan ilerlemiyor. Hiç tatlı heyecanlarım olmadı olamadı. Sinir,stres ve baş ağrısıyla kardeş olduk bizde
Allah rahmet eylesin. Bu durumdaa is sende ve nisanlinda bitiyor. Karistirmayacaksiniz. Bize de karisiyorlar yine bildigimizi yapmaya calisiyoruz.
. Zaten canim sac ayri bi yerde makyaj ayri bi yerde yaptırmak inan çok zor.ve karmakarisik olu.yorsun ogun.ben bile bi ara maci düşündüm ama hani zaten kosturmali bigün yok kuafordu yok makyaja git ne sacinda en son düzeltme olucak.ne makyajinda ayri ayri olduğundan.sirf bu yüzden istemedim.bakalim kuafore gelicek diSaridan makyoz çok içime sindi ama sacim nasil olucak hic bilmiyorum inşallah maşam guzel olurÜrünleri zaten çok pahalı olduğu için çok bir şey vereceklerini de sanmıyorum. Saç-makyaj şeklinde bir kuaföre anlaşmak en iyisi bence. Çünkü öteki türlü çok pahalıya gelecek ikisi de ayrı ayrı. Mac, sephora bir k ile başlayan bir marka vardı adını hatırlayamadım. Bu ürünleri kullanan bir kuaför bulmak lazım.
İki gündür 4 tane avm gezdim. Yok yok hiçbir yerde beyaz elbise yok! Markafoni'de bu elbiseyi gördüm sonra, iki bedenini sipariş ettim. İnşallah üzerimde güzel durursa nikah elbisem bu olacak kızlar :) Bu kızcağızın göğüsleri pek yok benimkiler azıcık belirgin olacakFikirlerinizi alayım :)Eki Görüntüle 1344572 Eki Görüntüle 1344573 Eki Görüntüle 1344574
Tesekkur ederim begenmene sevindim :) Sapka konusunda da icimi okudun resmen alinca onun resmini de koyarim :)Çok güzelmiş elbise... bir tane de tüllü gelin şapkası al çok şık durur :)
Tatlıya bağlanmış deyim yerindeyse :/ sizler ne güzel hazırlıklarınıza başlamışsınız makyaj için yer bile öneriyorsunuz. Benim herşeyim yavaş işliyor. düğün tarihimle salonumdan baska bişey yok ortadaçok sıkıntı yapıyorum biliyorum.
Tesekkur ederim begenmene sevindim :) Sapka konusunda da icimi okudun resmen alinca onun resmini de koyarim :)
Elbise hazir mi ondan bahsetmemissin? Eldiven ben de istiyordum ama bu elbise yarim kol oldugundan yalan oldu.Aynen çok merak ediyorum. Ben de nikah için şapka ve eldiven bakıcam daha başlamadım göz gezdirmeye ama ben de bulunca resmini atarım :)
Cok guzelmis canim bende kuloş bi beyaz elbise giyip tullu aksesuar taktim sacima altinada cok acik bi pudra pembesi stiletto giydim.Tesekkur ederim begenmene sevindim :) Sapka konusunda da icimi okudun resmen alinca onun resmini de koyarim :)
çok canım sıkkın. uzak şehirlerde oturup da gelip gidimi sıkıntılı olan var mı? çok sinir bozucu ya iki taraf arasında kalmak uff sinirden mideme ağrı girdiiiiii
Ben de kilos bir elbise istiyordum ama bulamadim tatlim. Insallah bu da uzerimde guzel durur :) Ayakkabiyi ben de pudra ya bej dusunuyorum.Cok guzelmis canim bende kuloş bi beyaz elbise giyip tullu aksesuar taktim sacima altinada cok acik bi pudra pembesi stiletto giydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?