Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Kızlar merhaba..
Kısmetse bende 2015 gelini olacağım :) , düğün tarihimiz henüz belli değil, çünkü mayısta ablamın düğünü var.. sezon sonu olucak, ama tam tarih ocak ta netleştiricez inş :)
Hoşgeldin canım aramıza ablan içinde hayırlısı olsun inşallah ne güzel abla kardeş sırasıyla evleniyorsunuz maşallah

gelin makyajım için mac la görüştüm 600 tl dedi. aranızda mac gelin makyajı gören beğenen tavsiye eden var mı? bir yerde okudum çok ağır makyaj yapıyorlarmış şimdi tedirgin oldum

gelin makyajım için mac la görüştüm 600 tl dedi. aranızda mac gelin makyajı gören beğenen tavsiye eden var mı? bir yerde okudum çok ağır makyaj yapıyorlarmış şimdi tedirgin oldum
Ben de telefonla görüştüm. 600 tl bana çok fazla geldi. İyi olduğunu söyleyenler de var forumda çok ağır yaptıklarını söyleyen de var. Ben vazgeçtim. Kuaför arayışındayım.

Ben de telefonla görüştüm. 600 tl bana çok fazla geldi. İyi olduğunu söyleyenler de var forumda çok ağır yaptıklarını söyleyen de var. Ben vazgeçtim. Kuaför arayışındayım.
aynen 600 tl çok fazla onun karşılığı makyaj malz alıyormussunda o kadar malz ne yapıcam zaten nişan bohçamda bir yığın var artık nişanlım dalga geçiyor evlenince boyanıp durcan herhalde diyo

aynen 600 tl çok fazla onun karşılığı makyaj malz alıyormussunda o kadar malz ne yapıcam zaten nişan bohçamda bir yığın var artık nişanlım dalga geçiyor evlenince boyanıp durcan herhalde diyo
Ürünleri zaten çok pahalı olduğu için çok bir şey vereceklerini de sanmıyorum. Saç-makyaj şeklinde bir kuaföre anlaşmak en iyisi bence. Çünkü öteki türlü çok pahalıya gelecek ikisi de ayrı ayrı. Mac, sephora bir k ile başlayan bir marka vardı adını hatırlayamadım. Bu ürünleri kullanan bir kuaför bulmak lazım.

kryolan mı? evet ikisi ayrı ayrı çok pahalı oluyor ama her kuaförde yapamıyor makyajı ne yazık ki 250 saç makyaj bulmuştum geline bi makyaj yaptılar daha salondan çıkmadan yüzü parlıyordu hatta tekrar pudraladılar bide porselen makyaj dediler hiçbir kontür yok gölgeleme yok fiyasko

Evet kryolan :) Iste cok iyi arastirmak lazim. Benim Ocakta onemli bir sinavim var. O bitsin ilk isim oturdugum yerdeki kuaforlerle tek tek gorusmek olacak :)

Evet kryolan :) Iste cok iyi arastirmak lazim. Benim Ocakta onemli bir sinavim var. O bitsin ilk isim oturdugum yerdeki kuaforlerle tek tek gorusmek olacak :)
nerde oturuyorsun ben bakırköy çevresinde araştırıyorum arkadaşlarım evlendi hepsinin gözü ya mavi ya yeşil boya dudaklarda kırmızı hiç geliştiremediler kendilerini bu arada sınavda başarılar canım

Ben Cekmekoy'de oturuyorum buraya tasinali da cok olmadi o yuzden hic bilmiyorum ne yaparlar ne ederler tedirginim o yuzden. Asla oyle renkler surdurmem ya cok kotu oluyor :/ Cok tesekkur ederim canim.

Sonunda benimde bir düğün günüm oldu :) 25 nisan manisada ki düğün 2 mayis konyada ki düğün ve biz izmirde oturacagiz oyyyy ne karisik işler bunlar

Canim haftasonufiyat daha yukseldiginde 23 nisan resmi tatil oldugundan kimse işe gitmeyeceginden tuttuk hem tatil gunu hemde haftaici fiyati diye ben istedim 23 nisani ta agustosta tuttuk onlarda dugun mekani bilmiyorlardi herhalde kandili uzaktan gelenlerde 24 u de cumayla birlestiriirler ctesi de donerler diye 23 nisan istedim.bide limitli alkollu ayarladik.napayim artik isteyen icer istemeyen icmez oldubi kere yapcak bisey yok

Kizlarr 600 tl fakat 600 tllik hediye cekide veriyorlar dilediginizi aliyorsunuz bence cok hesapli.bende dun makyozu tuttum gezici biri baya iyi yorumlar fotolar.dugun ve kina icin makyaj fiyatini 600 verdi.kullanicagi malzemeler christian dior mac kryolan.benim icin makyaj cok onemli sacim salik olcagindan.fakat kendi kuaforum kabul etmedi makyozu.bende bu durumu fotorafciya anlatirken benim anlasmali kuaforum kabul ediyor disaridan makyozu dedi. hemde guzel yapiyor maşayi sana en fazla 100 tlye maşayi yapar dedi .annemde tamam iste ne guzel hem makyozun gelicek istedigin tarz yapicak hemde sacin ucuza gelicek diyor.bende simdi sacimi kotu yaparmi diye dusunuyorum ama annem maşadan ne korkuyosunki acik sactan diyor sonucta fazla bisey istemiyorsun direk maşa olucak diye bakalim makyoz icime cok cok sindi

23 Nisan benim için önemli bir tarih ama hafta içine geliyor ve bizim için çok erken oluyor diye vazgeçmiştim demek ki kandilmiş canım olsun hayırlısı olsun isteyen gelir muhakkak merak etme yakınım düğünü isterse ramazana gelsin ben giderdim içmek isteyen içer ona lafım yok herkesin inanışı düşüncesi farklıdır sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…