Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Canim ben ikinci modeli begendim. 1. Modelin arkadan goruntusunu sevmedim. Ah benimde gogusler az kucuk olaydi da boyle straplez giyebilseydim :) Cok yakismis. Ben de senin gibi hazir gelinlik istiyorum pier cardenin yeri nerde nisanlim gelince ben de gidip deneyecegim de? Fiyatlar nasil?

okeanoss00 'cumm çok teşekkür ederim değerli fikrin için öncelikle :) ben daha öncede demiştim sana pierre cardin diye önce kadıköy aysirada bakmıştım 2.yi beğenmiştim dün bağdat caddesindeki pierre cardin wedding de denedim bunları ama kararsız kaldım yaa nişanlım da 2.yi beğendi ama bende ilkinin pileli duruşunu daha çok sevdim sanki kafam oldu çorba :) 3500 civarı gelinlikler ama şuan %30 indirim var yani etiket fiyatından 1000 lira daha düşüyo

2500e mi geliyor yani tatlim? Ben de o pileli goruntuyu sevmedim :)) Sen hangisi daha cok icine siniyorsa onu sec. Ilk modelin onden goruntusu cok hos gercekten ama arkadan sevmedim ben. Sen bilirsin yine de tatlim. Bir de duvak dahil degil fiyata degil mi? Indirimler ne zamana kadar surecekmis?

Evet canım ortalama 2500e geliyo ama sadece gelinlik duvak dahil değil sanırım bi 400 falan da duvak tutar ama kısa istersen yada dantelsiz istersen daha uygun olur bide çıkarıp takabileceğin askı yapabiliyolar ben öyle istiyorum ince dantel askı. İndirim de bitti bitecek heralde yılsonuna kalırmı bilmiyorum bende bi an önce karar vermek istiyorum o yüzden bide şu var ki kasımda %70 indirim olmuş kaçırdığıma üzüldüm

Yaa oyle mi Aski ne icin onu anlamadim? Yil sonuna kalsa iyi olurdu Nisanlim ayin 20 sinden sonra gelecek de

Yaa oyle mi Aski ne icin onu anlamadim? Yil sonuna kalsa iyi olurdu Nisanlim ayin 20 sinden sonra gelecek de
Straplez ya denediklerim takıp çıkabilen askı yaptırıcam ister takarım ister çıkarırım diye düşündüm yani askılı gelinlik olcak o zaman :) belli olmaz ama inşallah kalır indirim

CANIM NE ZAMAN DUGUNUN VALLA BENDE HIC TAHMIN ETMEZDIM BUKADAR SITRES OLACAGINI SIMDIDEN BASLADI STRESLERIM DAHA ONUMDE BIR SURU ZAMN VAR...DUGUN YERINDE TAKILIP KALDIK:)

CANIM NE ZAMAN DUGUNUN VALLA BENDE HIC TAHMIN ETMEZDIM BUKADAR SITRES OLACAGINI SIMDIDEN BASLADI STRESLERIM DAHA ONUMDE BIR SURU ZAMN VAR...DUGUN YERINDE TAKILIP KALDIK:)
Benim 23 mayıs kısmetse süre azalıyo :) çok stresli işlermiş valla allah hepimizin yardımcısı olsun :) senin düğün ne zaman daha çok mu var yer ayarlanmadığına göre?

sızın gelınlıklerde sımdıden hazır masallhh:)ben daha bakmadım bile
Aa iyi bari yer hazırsa. Bir hafta arayla gelin olucaz demek :) eşya ev işleri başlamadan gelinliği halletmek istiyorum çünkü daha çok uğraşıcak iş çıkıcak sende başla bence sonra sıkışma :)

2. Yi begendim ben de canım aski işini de iyi dusunmussun bence nolur ne olmaz nasıl rahat edersen diye ay aynı gün heryerde dugun var gibi olacak resmen :)

bız esyaları almaya basladıkk ...onuda bısekılde cıkarcaz aradan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…