- 4 Aralık 2014
- 969
- 843
- 78
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #2.541
Gunaydin kizlarrr ben dondum zorlu bi alisveris doneminden sonra tekrar nisanlimi istanbullarda birakip memleketedondum
Evet insalaah cok zor oluyo artik birakip gelmesiSizde mi İstanbula gelin gideceksiniz?
Evet insalaah cok zor oluyo artik birakip gelmesi
bende nevşehirde yaşıyorum siz yine biraz daha yakınsınız :) hele evlilik için alışveriş falan çok zor oluyo ben bi gittim bi günde salonu hallettim geçen hafta bidaha gittim işte bu sefer beyaz eşya yatak odası nı hallettim ama 1 günde çok zor yeterince gezemiyorsun mecbur beğenmek zorunda kalıyosun falan filan allah herkesin yardımcısı olsun inşaalaahBende İstanbul'a gelin gideceğim. Bizde çok zor görüşüyoruz. Ben Ankara'da o İstanbul'da. Tam manasıyla kavuşamayan tüm sevenleri tez elden biraraya getirsin inşallah.
Siz nerede yaşıyorsunuz?
Hos geldin taniyalim seni tarih belli mi?merhabalarbende 2015 mayıs gelınıyım ınsallh:)
Benim dugunum 23 Mayis. Cumartesi gecesi oldugu icin o gunu sectik. Pazar gunu genelde insanlar calismiyo rahatca gelir giderler diye dusunduk hem sehir disindan gelecekler icin de daha iyi bence.30 mayıs:) ama her an 24 mayısta olabılır cok kararsız kaldımm
30 mayıs cumartesı 24 mayıs pazar pazar gunu olan yerı daha cok begendım ama pazar olmasından dolayı cumrtesı olan yerı tercıh edıcemm...kızlar sızce cumartesımı daha ıyı yoksa pazarmı gun olarak ?
Ben de istanbul dayim. Sen bilirsin istersen pazara don. Ama bence mantikli olan cumartesi.ben ıstanbulda oturuyorum...sehır dısından gelecek kımse yok ...ama bızm oturdugumuz yerler bıraz uzakk
gelen gıdenı dusunmek acısndan cumartesıyı sectık ...en azındana z durup gıtmesınlşer dedık...ama ben pazar gunu olanı begendım aklım onda kaldı...
bende nevşehirde yaşıyorum siz yine biraz daha yakınsınız :) hele evlilik için alışveriş falan çok zor oluyo ben bi gittim bi günde salonu hallettim geçen hafta bidaha gittim işte bu sefer beyaz eşya yatak odası nı hallettim ama 1 günde çok zor yeterince gezemiyorsun mecbur beğenmek zorunda kalıyosun falan filan allah herkesin yardımcısı olsun inşaalaah
Ben de arastiriyodum bu konuyu canim kac gun sectiniz? Ve ne kadar?canlar balayı titanic belek i seçtim çok harika bi otele benziyor..yorumlarıda çok iyi..erken rezervasyonlar başlamış bilginize
Kesinlikle canım, biz daha düğün yeri, eşyalar kısmına geçemedik, geçtiğimizde bizde sizin gibi olacağız. zaman sıkıntısı olduğu için mecbur beğenmek zorunda kalacağız... Rabbim aldıklarımızı içimize sindirsin, sevdirsin.
canlar balayı titanic belek i seçtim çok harika bi otele benziyor..yorumlarıda çok iyi..erken rezervasyonlar başlamış bilginize
canım anıturdan yaptırdık 4 gece gidiş dönüş uçak biletide dahil 2220 tl ye denk geldi ama otele bakarak çok uygun fiyatlar şu an için.standart oda ama olsun herşey dahil sonuçta :)Ben de arastiriyodum bu konuyu canim kac gun sectiniz? Ve ne kadar?
Hangi gun araligi tatlim?canım anıturdan yaptırdık 4 gece gidiş dönüş uçak biletide dahil 2220 tl ye denk geldi ama otele bakarak çok uygun fiyatlar şu an için.standart oda ama olsun herşey dahil sonuçta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?