Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Kızlar iyi akşamlar Nasılsınız, keyifler nasıl? Benim ufacık bir derdim var. Alma hastalığı oldu galiba bende Ne görsem çeyizlik saldırasım geliyor ve böyle gidersem her şeyden üç beş tane olacak. Benim gibi tek tek tüm siteleri takip eden indirim görünce eli ayağı titreyen var mı acaba?

Son düzenleme:
Kina gecesi masraflari icin para biriktirmeye calistigimdan beri almiyorum ben :) Senin gibiydim :)

Kina gecesi masraflari icin para biriktirmeye calistigimdan beri almiyorum ben :) Senin gibiydim :)
Almasam sürekli gözümün önüne nasıl kullanacağım eve nasıl yakışacağı falan geliyor. Alsam gerçekten elimde olan bir şeyden bir tane daha olacak Hayır evlenince her şey bitecek bir daha ev alışverişi yok diye bir şey yokki sonuçta yine beğenip bir şeyler alacağım diyorum kendime ama sonra bi bakmışım hooop mağazadayım Bir yığın taksitim var üstelik Bana dur de okeanos

O kadar cok aldim ki ben de ode ode bitmiyor. Evler cok kucuk aldiklarimizi sigdiramayacagiz bir de oyle dusun tatlim :) Her seyin yenisi cikiyor her birinden 3er 5er alirsak yenisi cikinca alamayiz daha cok gozumuz kalir bir de oyle dusun :) Bu tez olayi da ilgimi dagitti benim gerci sen de baska seylerler ilgilenmeye calis :)

Deniyorum deniyorum Ay hakikaten ne yaptın tezi bu haftaydı dimi büyük gün? Yarın diye hatırlıyorum ben

canim bende senin gibiydim ama gelinlik konusuna odaklaninca ceyizi biraktim :)

yanlis yere yazdim sanirim biraz oncr basarilar diliyorum sana cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…