- 17 Eylül 2014
- 153
- 120
- 63
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #2.521
Kina gecesi masraflari icin para biriktirmeye calistigimdan beri almiyorum ben :) Senin gibiydim :)Kızlar iyi akşamlarNasılsınız, keyifler nasıl? Benim ufacık bir derdim var. Alma hastalığı oldu galiba bende Ne görsem çeyizlik saldırasım geliyor ve böyle gidersem her şeyden üç beş tane olacak. Benim gibi tek tek tüm siteleri takip eden indirim görünce eli ayağı titreyen var mı acaba?
Almasam sürekli gözümün önüne nasıl kullanacağım eve nasıl yakışacağı falan geliyor. Alsam gerçekten elimde olan bir şeyden bir tane daha olacakKina gecesi masraflari icin para biriktirmeye calistigimdan beri almiyorum ben :) Senin gibiydim :)
O kadar cok aldim ki ben de ode ode bitmiyor. Evler cok kucuk aldiklarimizi sigdiramayacagiz bir de oyle dusun tatlim :) Her seyin yenisi cikiyor her birinden 3er 5er alirsak yenisi cikinca alamayiz daha cok gozumuz kalir bir de oyle dusun :) Bu tez olayi da ilgimi dagitti benim gerci sen de baska seylerler ilgilenmeye calis :)Almasam sürekli gözümün önüne nasıl kullanacağım eve nasıl yakışacağı falan geliyor. Alsam gerçekten elimde olan bir şeyden bir tane daha olacakHayır evlenince her şey bitecek bir daha ev alışverişi yok diye bir şey yokki sonuçta yine beğenip bir şeyler alacağım diyorum kendime ama sonra bi bakmışım hooop mağazadayım Bir yığın taksitim var üstelik Bana dur de okeanos
Deniyorum deniyorumO kadar cok aldim ki ben de ode ode bitmiyor. Evler cok kucuk aldiklarimizi sigdiramayacagiz bir de oyle dusun tatlim :) Her seyin yenisi cikiyor her birinden 3er 5er alirsak yenisi cikinca alamayiz daha cok gozumuz kalir bir de oyle dusun :) Bu tez olayi da ilgimi dagitti benim gerci sen de baska seylerler ilgilenmeye calis :)
Bugun verdim yarindi aslinda da son gun yarin oldugu icin aksilik cikmasin diye bugun hallettim. Tabiki bitmedi calismaya devam :)Deniyorum deniyorumAy hakikaten ne yaptın tezi bu haftaydı dimi büyük gün? Yarın diye hatırlıyorum ben
canim insallah basarili olursun.Rabbim emegini bosa cikarmasinDeniyorum deniyorumAy hakikaten ne yaptın tezi bu haftaydı dimi büyük gün? Yarın diye hatırlıyorum ben
canim bende senin gibiydim ama gelinlik konusuna odaklaninca ceyizi biraktim :)Kızlar iyi akşamlarNasılsınız, keyifler nasıl? Benim ufacık bir derdim var. Alma hastalığı oldu galiba bende Ne görsem çeyizlik saldırasım geliyor ve böyle gidersem her şeyden üç beş tane olacak. Benim gibi tek tek tüm siteleri takip eden indirim görünce eli ayağı titreyen var mı acaba?
yanlis yere yazdim sanirim biraz oncr basarilar diliyorum sana cnmO kadar cok aldim ki ben de ode ode bitmiyor. Evler cok kucuk aldiklarimizi sigdiramayacagiz bir de oyle dusun tatlim :) Her seyin yenisi cikiyor her birinden 3er 5er alirsak yenisi cikinca alamayiz daha cok gozumuz kalir bir de oyle dusun :) Bu tez olayi da ilgimi dagitti benim gerci sen de baska seylerler ilgilenmeye calis :)
Nereye yazdin canim gormedim ben. Tesekkur ederim iyisindir insallah :)yanlis yere yazdim sanirim biraz oncr basarilar diliyorum sana cnm
Ben de devlet memuruyum aramiza tekrar hos geldin :)
Günaydınnn :)hoşbuldum okea :)
Günaydın bu arada
Günaydın :)
hoşbuldum okea :)
Günaydın bu arada
Düğünlerimiz aynı aylarda oluncaaaGünaydınlar kızlarboncuk sende mi buradasın her yerde beraberiz
Düğünlerimiz aynı aylarda oluncaaaher yere el atıyoruz
dimi :)Kendimi her topikte buldum sanki Haziran gelinleri diye bir yer var oraya da el attım artık nereye ne yazdım karıştırıyorum
Evet yoksa takip edemem çok zordimi :)
Allahtan alıntılı bildirim geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?