- 17 Eylül 2014
- 153
- 120
- 63
- Konu Sahibi okeanoss00
- #2.481
Araştır canımAaa bak bunu bilmiyordum hic arastirayim bakayim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Araştır canımAaa bak bunu bilmiyordum hic arastirayim bakayim :)
Makyajı Mac'te yaptırıp kuaföre nasıl geçmek lazım onu bilemedim :)
Bu arada nikah tarihi alamıyoruz henüz, 2015 defterleri gelmediği için 6 aydan az kalmış olsa da gün veremiyorlar :-/ Mecburen Ocak ayını beklicez artık....
Günaydın hayırlı haftalar
Nasılsın gülbeşekergünaydın nehirnil111
Nasılsın gülbeşeker
Benimde aynı canım hafta başladıteşekkkür ederim nehirnil111, İş başı yaptık, iş güç koşturmaca günün yoğunluğuna yetişmeye çalışıyoruz. sen nasılsın neler yapıyorsun ?
Benimde aynı canım hafta başladı
Canım mekanı ayarlamakla başlayabilirsiniz sakin ol yoksa gözünde iyice büyür sıraya koyduğunda her haftaya bir tane ayırsan büyük parçalar 2 aya tamamlanır bile diğer çeyiz işi bitmez evlendikten sonrada devamİş yoğunluğu yormuyor da bu evlilik hazırlıkları çok geriyor beni.ortada hiçbir hazırlık yok. Herşey devasa gözüküyor. Ne mekan ortada, nede gelinlik. Nasıl bir şey tercih edeceğimi bilemiyorum. Anacığıma da buradan sevgiler. Bu yaşıma kadar bana çeyiz düzmediği için hele bide damatların rahatlıkları, evlere şenlik . Nehirnil111 canım sende hazırlıklar ne durumda canım? Umarım benim durumumda değilsindir.
Merhaba bahsettiğiniz kuaförde fiyatlar nasıl peki ? kuaförler o gün için inanılmaz uçuk fiyatlar istiyorlar malesefGünaydın :) Ben de aslında yazarken vs tedirgin oluyorum reklam olacak diye ama bir çıkarım yokki sonuçta amaç paylaşmak diye düşünüp yazıyorum kimse ben buraya marka yazdım diye bana bir çıkar sağlamıyor :) Çok mu iyimser oldu? Ben kına için yer tuttum her şey dahil anlaştık zaten nikahımda orada olacak Mydonose Plaza ismi yeri Balgatta Kuaförümde çoookk istediğim Başak kuaför olacak onun yeri de Dikimevi araştırın zaten benim bi şey dememe gerek yok onlarla ilgili
Ay matematik geliştirdik bu hesaplardan ben de sadece ben mi sacmaliyorum dolsun kız çok yasa Sonuç olarak ben de 27 olmiyim evlenirken diye 19 mayıstan önceye aliyorum nikahi
Canım mekanı ayarlamakla başlayabilirsiniz sakin ol yoksa gözünde iyice büyür sıraya koyduğunda her haftaya bir tane ayırsan büyük parçalar 2 aya tamamlanır bile diğer çeyiz işi bitmez evlendikten sonrada devam
Erkekler önüne araştırıp suncan onlar detaylarla ilgilenmez sadece seçerler böyle yap bak nasıl hallediliyor
Bizim düğün mekanı belli salon köşe takımıyla yatak odasını hallettik şimdilik nasipse 1 ay içinde sırada beyaz eşya fotoğrfçılık ve balayı var Çeyiz topiğimde aldıklarım çeyizim için ama daha bir ton eksiğim var bana göre büyük parçaları az çok bitirsem de bitmiyor bitmiyor He bir de 2 aya kadar kınayı ve nikah işlemlerini halletmeliyiz daha sonra gelinlik damatlık gelir herhalde kafamı alıp kaçcam kararlıyım
Dediğin doğru aslında canım, her birini bir hafta ayırsam olacak ancak en büyük sorun Benim Ankara'da nişanlımın ise İstanbul'da oluşu. Düğün Ankara'da olsa en azından ben ayarlarım herşeyi ödemeyi nişanlım yapar ama düğün de evimizde İstanbul'da olacak.
Siz bir çok büyük işleri halletmişsiniz ne güzel. Çeyiz topiğini çok merak ettim. hemen ışınlanıp inceleyeceğim Bu işler bitince hemen Tatil şart kesinlikle. Ben 24 yaşındayım, sen kaç yaşındasın, nereden katılıyorsun, neler yaparsın
Mesafeden dolayı anladım canım sizde telde net üzerinden beğenileri gönderip halledeceksiniz artık elbet halledilecek merak etme
Daha çok büyük iş var bakalım24 yaşındayım bende yeni girdim İstanbuldan katılıyorum muhasebeciyim
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. yaşıtmışız ne güzel, Bende spor muhabirim. Ankara'da yaşıyorum ama İstanbul'a gelin gideceğim. İstanbul'da kuaför-makyöz önerilerin varsa dinlemeyi çok isterim canım
Evet ben Ankaralıyım.. Şimdi uçuk desem değil ucuz desem değil bütçenizi bilmediğim için net yorum yapamam. Ben uzun zaman araştırdım bu konuyu ve kadınlar kulübü başta olmak üzere bir sürü forum okudum. Trt de çalışmış bir bayan birkaç yıl önce SADECE makyaj için 450 istemiş mesela bana çok fazla geldi. Net rakamı da buraya yazmam yakışıksız olacak isterseniz mail atın zaten herkese aynı fiyat veriliyor kişiye göre muamele yok :) Uzaklığa gelince eh uzak ama Etimesgut zaten genel olarak merkezi Kızılay alırsak her yere uzak Benim evime de mesafesi var ama ben sorun etmedim çünkü dış mekan çekimi yapacağımız yerde Ankara'nın bi ucu buna takılırsam hiç bir şey istediğim gibi olmayacaktı :)Merhaba bahsettiğiniz kuaförde fiyatlar nasıl peki ? kuaförler o gün için inanılmaz uçuk fiyatlar istiyorlar malesef
makyaj yada gelin başı fiyatı konusunda bilginiz var mı :) birde ankaralı iseniz dediğiniz yer etimesgut elvankente cok uzak mı :)
ben ist. oturuyorum düğün ankarada olacak hiç bir fikirim yok mesafelerle ilgili
Amin canım inşallahNe güzel bir meslek kardeşimde çok istiyor Pek bilgim yok canım ya nişanlımın kardeşi bayan kuaförü ondan olacak büyük ihtimal makyajım için bir yer buldum B.çekmece taraflarında olacaksan o kuaförü önerebilirim