- 4 Aralık 2014
- 969
- 843
- 78
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #2.501
Bu arada kızlarımmm inşallah bunu görür okursunuz
Malum Aralık ayındayız (oh nihayet) imkanlar dahilinde bu ay kuafördü fotoğrafçıydı organizasyon firmasıydı ayarlamakta fayda var çünkü bundan sonra 2015 fiyatları geçerli olacak ve görüştüğüm yerlerden anladığım kadarıyla bu seneki fiyatlarla aralarında 150-200 tl oynuyor
Meslek bayan için çok güzel değil maalesef, hele bir de özelde çalışıyorsan çok daha zor. ama evlenmeyi düşünmüyorsa o zaman sorun yokBu işin en kötü özelliği ev temizliği gibi nankör oluşu. haberin yayınlandığı an varsın yayından bir saat sonra bomba gibi bir başla haberle geri gelmen gerek.
Benim düğünüm hayırlısıyla bağcılar-bahçelievler taraflarında olacak. büyükçekmecede oraya yakın mı bilmiyorum.
Aslında biz 2005 de tanıştık 20.05.2015 yapalım nikahı dedik ama çok peşpeşe kosturma olacaktı bide ben 27 olcam falan bi hafta o önceye aldimaaaa elmol ben bunu hiç düşünmedim amabenim doğum günüm 14 Mart. yani düğüne kadar erken oluyor evlenmek aslında ama bilemedim ki şimdi
Erkek kardeşim en çok istediği şey inşallah ona da nasip olur canım ama haklısın zor bir meslek
Yok canım oldukça uzak
İnşallah istediği mesleği yapar canım
tesekkür ederim bir de ben telden arayıp sorayım :)Evet ben Ankaralıyım.. Şimdi uçuk desem değil ucuz desem değil bütçenizi bilmediğim için net yorum yapamam. Ben uzun zaman araştırdım bu konuyu ve kadınlar kulübü başta olmak üzere bir sürü forum okudum. Trt de çalışmış bir bayan birkaç yıl önce SADECE makyaj için 450 istemiş mesela bana çok fazla geldi. Net rakamı da buraya yazmam yakışıksız olacak isterseniz mail atın zaten herkese aynı fiyat veriliyor kişiye göre muamele yok :) Uzaklığa gelince eh uzak ama Etimesgut zaten genel olarak merkezi Kızılay alırsak her yere uzakBenim evime de mesafesi var ama ben sorun etmedim çünkü dış mekan çekimi yapacağımız yerde Ankara'nın bi ucu buna takılırsam hiç bir şey istediğim gibi olmayacaktı :)
Ama eğer yok yakın olsun derseniz Etimesguta yakın bir yer malesef bilmiyorum belki çerve avmlerden yararlanabilirsiniz
aaaaa merhaba siz ayarladınız mı kuaförünüzü aklınızda var mı biyer . etimesguta en yakın optimum vardı galiba avm olarak oradaki kuaför nasıl acaba ? dün başak kuaförü inceledim de epey beğendimBen Ankaralıyım hemde Etimesgut'tan
nışan kuaförümü düğün salonum ayarlamıştı çok hoş bir yerdi bir kuaförde arayacağınız aramayacağınız herşey vardı (düşen boncuklarım için silikon tabancası dahilaaaaa merhaba siz ayarladınız mı kuaförünüzü aklınızda var mı biyer . etimesguta en yakın optimum vardı galiba avm olarak oradaki kuaför nasıl acaba ? dün başak kuaförü inceledim de epey beğendim
Aramıza hoş geldiniz, bu konu hakkında bilgim yok maalesef yardımcı olamayacağım.merhaba bende mayıs gelini olacam Allahın izniyle. ben balayı konusunda yardım istiyorum sizden. görünmeyen kapalı havuzu olsun istiyorum. var ama şehrin çok dışında. kapalı bir bayan için sizce güzel bir balayı nasıl olur?
Hoş geldiniz :) Benimle aynı bir tarih daha :) Ne çok 23 Mayıs gelini varmış yahuMerhabaa gelincikler
hoşbuldum , çok bereketli bi ay MayısAramıza hoş geldiniz, bu konu hakkında bilgim yok maalesef yardımcı olamayacağım.
Hoş geldiniz :) Benimle aynı bir tarih daha :) Ne çok 23 Mayıs gelini varmış yahu
Ramazan sebebiyle bu kadar fazla olmasi bence :)hoşbuldum , çok bereketli bi ay Mayısdüğün dernek ayı
Kesinlikle :)Ramazan sebebiyle bu kadar fazla olmasi bence :)
25 yasindayim tatlim Istanbul'da yasiyorum sen?Kesinlikle :)
Önümüzdeki Ramazanı kocalarla geçirmek için
Kaç yaşındasın Okeacım. İstanbul'da mısın?
23 yaşındayım :) İzmit'liyim bende.25 yasindayim tatlim Istanbul'da yasiyorum sen?
Ben de devlet memuruyum aramiza tekrar hos geldin :)23 yaşındayım :) İzmit'liyim bende.Muhasebeciyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?