Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Doğru söylüyorsunuz, beyaz eşyalarda da aynı şey geçerli hanımlar. kdvlerde artış söz konusu oluyor. fiyatlar artıyor Bilginize

Erkek kardeşim en çok istediği şey inşallah ona da nasip olur canım ama haklısın zor bir meslek

Yok canım oldukça uzak

aaaa elmol ben bunu hiç düşünmedim ama benim doğum günüm 14 Mart. yani düğüne kadar erken oluyor evlenmek aslında ama bilemedim ki şimdi
Aslında biz 2005 de tanıştık 20.05.2015 yapalım nikahı dedik ama çok peşpeşe kosturma olacaktı bide ben 27 olcam falan bi hafta o önceye aldim

tesekkür ederim bir de ben telden arayıp sorayım :)

nışan kuaförümü düğün salonum ayarlamıştı çok hoş bir yerdi bir kuaförde arayacağınız aramayacağınız herşey vardı (düşen boncuklarım için silikon tabancası dahil ) etimesgutta ondan iyisini hiç görmedim ben sonrada sürekli gittim anladığım kadarıyla özelliklede kapalı gelinler için 1 numara olduklarını söylüyorlar. bu kuaförümüde yine salona danışacağım ama ben açıkçası bir kuaförden pek bişi beklemem yani mucize yaratmazlar neysem o hele hele saç için ayrı yere makyaj için ayrı cık cık rahat insanım ben. optimum yakındır avm olarak ümitköy'de gerçekten iyi kuaförler bulursunuz hem yakındır da

merhaba bende mayıs gelini olacam Allahın izniyle. ben balayı konusunda yardım istiyorum sizden. görünmeyen kapalı havuzu olsun istiyorum. var ama şehrin çok dışında. kapalı bir bayan için sizce güzel bir balayı nasıl olur?

Aramıza hoş geldiniz, bu konu hakkında bilgim yok maalesef yardımcı olamayacağım.
Merhabaa gelincikler
Hoş geldiniz :) Benimle aynı bir tarih daha :) Ne çok 23 Mayıs gelini varmış yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…