Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Merhabaa kizlar uzun zamandirr uye olmadan sizlerii takip ediyordumm bende artikk uye olmaminn zamani geldigini dusundumm benide araniza alirsaniz cook sevinirimmm

berhan35t: 38159205 .!.:
Merhabaa kizlar uzun zamandirr uye olmadan sizlerii takip ediyordumm bende artikk uye olmaminn zamani geldigini dusundumm benide araniza alirsaniz cook sevinirimmm
Hos geldiniz :) Mayis gelini misiniz? Taniyalim sizi :)

Nisan geliniyim 23nisanda dugunum.nikahimi yeni yaptim is nedeniylee dugunumde 23nisanda kismetse.izmirde yasiyorum.habiree kendimle ilgili hazirliklarla ugrasiyorum kuafor hangisini ayarliyim yok kina hediyeliklerim derken zaman geciyor

Nisan geliniyim 23nisanda dugunum.nikahimi yeni yaptim is nedeniylee dugunumde 23nisanda kismetse.izmirde yasiyorum.habiree kendimle ilgili hazirliklarla ugrasiyorum kuafor hangisini ayarliyim yok kina hediyeliklerim derken zaman geciyor
Ben de nikahimi yapacagim 1 ay icindr kismetse :) Yari evli sayilirsin artik Bizler de telasliyiz. Ben de oturdugumuz yere tasinali cok olmadi kuaforleri hic bilmiyorum. Sacimi cok sade bir sey istedigimden benim icin makyaj onemli :) Hakkimizda hayirlisi olsun :) Cok guzel bir gunde olacak dugunun

Aynen canimbenimde sacim acikbirakicam masa olucak ama makyajaole onem veriyorumki yok hangi markalari kullaniyor yok nasil diye.habire arastiriyorum.sen nerede oturuyorsun senijde haliba 23.05 te tam 1ay var aramizda.senin nasil hazirliklarin neler yapiyorsun herseyin hazitmi

Evet canim aramizda tam bir ay var. Ben dugun mekani, kina ve fotograficiyi hallettim. Gelinlik ve kuafor duruyor. Ceyizin buyuk bir kismi tamamlandi diyebilirim ceyiz topigim var oraya bakabilirsin :) Balayini nisanlim gelince ayarlayacagiz insallah. Gelinlik de bakacagiz beraber ugursuzluk filan diyorlar ama bisey olmaz bence :) Onun disinda yuksek lisans ogrencisiyim tez yaziyorum cok sikisik durumdayim 5 gun sonra teslim edecegim ama muhtemelen uzayacak cok gerginim yani calisiyorum da bir yandan devlet memuruyum. Buaralar hayat bana zor. Makyaj urunleri konusunda tavsiyelerini seve seve dinlerim ogrenmis olurum ben de. Mac iyi diyorlar ama...

Bende ceyize dair hic bisey yapmadim nedense o tur seyleri hep annem kayinvalidem zevkli onlar hallediyor.benim aklim fikrim gelin buketini almak yok gelin ayakkabisi kinada baska ne yapsam hediye diye hep:).benim gelinlik ayakabbilar buket hazir.kina yapmicaktim arkadaslarimla cikicaktim fakat kayinpederim ufak bi butik 50 kisilik cafe ayarlamis. Orayi diledogim gibi susleyecegim.esyalarimda hazir sadece beyaz esyalar kaldi onuda ev tutunca alacaklar yeri belli.ne guzel yuksek yapman bende esimin yukseginin bitip ise girmesini bekledim.oluncada hemen evlilik hazirliklarimiza basladik.makyajda canim kryolan,mac,make up forever urunleri kulanan kuaforleri secersin sende hepsi iyi markalardir

Ne guzel sen de halletmissin :) Gelin ayakkabisi isine daha hic girmedim ben ayaklarim da cok hassas hemen vurur ayakkabilar ne yapacagim hic bilmiyorum :) Sanirim dans ayakkabisi yaptiracagim ben. Gelin buketini de morlu bir seyler secerim :) Senin nasil?

Benimde buketim ve ayakkabim mor.basimada ortancalardan tac takicagim oda turkuaz ve mor.sana oneririm aldigim yeri canim reklama girermi bilmiyorumda onerebilirim sana instagramda tasarim yapan byerden aldim yuksek olmasina ragmen yumusak pedli cok rahat

Ozelden msj atabilirsin canim. Ben de ikisini de mor istiyorum zevklerimiz benziyor :) resimlerini eklesene cok merak ettim. Ben cok yuksek istemiyorum ayakkabiyi rahat edeyim diye.

Gelincikler iyi geceler hazirliklar ne durumda?? Ben ilk ceyiz parcalarimi bugun alabildim. Celik grubum tamam simdilik. Sizde durumlar nedir??
Benim ceyiz topigime bir goz at derim tatlim belki hosuna giden seyler olabilir ben de nereden aldigim konusunda yardimci olurum :)

Olur mu oyle sey siteyi yeni kesfediyosun olacak o kadar :)

Aslinda siteyi kesfetmekte cok gec kalmisim. Insan bircok seyi burdan ogreniyo. Yardimlasmayi dayanismayi nerenin iyi kotu oldugunu tavsiyeyle anliyor. Hemde hickimse birbirini tam anlamiyla tanimadan. Vala sitenin ozetini yaptim sanki :))

Günaydınn kızlaar :) dün nikah işlemleri için sağlık merkezine gittik sağlık raporumuzu aldık. Kalıcı dövmem olduğu için biraz fazla aldılar kan benden. Dünden beri kolumda dehşet ağrı uyuşmalar kramplar var

Selam kizceler :) bu gelinlikt3 dikim kafama takıldı yaa acaba hazır mi arayıp bulsam ne bilim yaa 2500 fiyat veriolar hazır da o fiyata iyi biseyler bulabilir miyim bide dilimde o paraya istediğim şey cikmazsa düşüncesi de sardı kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…