- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #2.421
canım yaa bana yer tarif edebilir misiniz bu konuda eminönünü iyi bilirim ama bu konularda ne nerden alınır açıkçası bilmiyorumSelam kızlar ben de çay bardaklarımı aldım, çay kaşıklarımı rende kepçe şimşir kaşık vs... Cumartesi Eminönü günüydü yani. Plastik alet edevatlar :)
Canim gunler cabucak geciyor, ben tez belası ile uğraşıyorum kafamı dağlara taşlara vurasım varBiz de nikah tarihine karar verdik 15 mayısa alicaz günü resim çekimlerini de ya o gün ya da haftasonu yapicaz ben diyorum o gün kutlayalim kendi aramızda eğlenelim
Aramiza hos geldin :) Tarih belli mi taniyalim seni :)Önerilerinizi demek istedim
12 gun sonra evleniyo musun yani?Evet 17 Aralıkta . Gerçi yerimizi daha tutamadık yarın tutacağız inşallah. tabi istediğimiz günde boş yer varsa :) Ankara'da yaşıyorum. İstanbul'a gelin gideceğim. Bir basın kurumunda muhabirim. 24 yaşındayım :) sizleri de konunun ilk mesajlarından az biraz tanıyorum :)
Nasılsın kuzumGünaydın kızlar hayırlı cumalar :)
iyiyim tatlım sen nasılsın?Nasılsın kuzum
Bende iyiyim kuzum geldik bir haftanın daha sonunaiyiyim tatlım sen nasılsın?
canım yaa bana yer tarif edebilir misiniz bu konuda eminönünü iyi bilirim ama bu konularda ne nerden alınır açıkçası bilmiyorum
Cook saol canimm geldim eminonundeyim bakalim biyerden basliycam gezmeye ilk olarak nikah sekeri icin sark hana ugriycam boyle ufak tefek seyler bile cok heyecanli oluyor :) bu arada hayirli cumalar herkeseZüccaciyecilerin olduğu bir sokak var canım, Mercan'da kapalı katlı otopark var, onun üst girişinden aşağı doğru inerken. Onun bir alt caddesi de yine aşağı doğru bir kaç plastikçi var. Zaten sorarsan çok yardımcı oluyorlar. Tekstil işlerine ben girmedim ama onu da bilen arkadaşlar vardı burada han isimleri vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?