• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Selam kızlar ben de çay bardaklarımı aldım, çay kaşıklarımı rende kepçe şimşir kaşık vs... Cumartesi Eminönü günüydü yani. Plastik alet edevatlar :)
canım yaa bana yer tarif edebilir misiniz bu konuda eminönünü iyi bilirim ama bu konularda ne nerden alınır açıkçası bilmiyorum :KK17:

Biz de nikah tarihine karar verdik 15 mayısa alicaz günü resim çekimlerini de ya o gün ya da haftasonu yapicaz ben diyorum o gün kutlayalim kendi aramızda eğlenelim ;)

Biz de nikah tarihine karar verdik 15 mayısa alicaz günü resim çekimlerini de ya o gün ya da haftasonu yapicaz ben diyorum o gün kutlayalim kendi aramızda eğlenelim :KK66:
Canim gunler cabucak geciyor, ben tez belası ile uğraşıyorum kafamı dağlara taşlara vurasım var :( Ben de dis cekim tarihimi 18 Mayıs a aldım :) Nikah ta nişanlım gelir gelmez :) Aralık sonu ya da ocak başı hepinizden önce ben evleniyorum kagit uzerinde:KK45: kutlama yapilir tabisi :)

Merhaba kızlar "Kadınlar Kulübü'ne" ve aranıza yeni katıldım. Bende Mayıs gelini olacağım. ilginçtir şimdiye kadar hiçbişey almadım. Çeyizim dahi yok. :KK57: Yardımlarınızı bekliyorum. :KK31:

Evet 17 Aralıkta . Gerçi yerimizi daha tutamadık yarın tutacağız inşallah. tabi istediğimiz günde boş yer varsa :) Ankara'da yaşıyorum. İstanbul'a gelin gideceğim. Bir basın kurumunda muhabirim. 24 yaşındayım :) sizleri de konunun ilk mesajlarından az biraz tanıyorum :)

Evet 17 Aralıkta . Gerçi yerimizi daha tutamadık yarın tutacağız inşallah. tabi istediğimiz günde boş yer varsa :) Ankara'da yaşıyorum. İstanbul'a gelin gideceğim. Bir basın kurumunda muhabirim. 24 yaşındayım :) sizleri de konunun ilk mesajlarından az biraz tanıyorum :)
12 gun sonra evleniyo musun yani?

canım yaa bana yer tarif edebilir misiniz bu konuda eminönünü iyi bilirim ama bu konularda ne nerden alınır açıkçası bilmiyorum :KK17:

Züccaciyecilerin olduğu bir sokak var canım, Mercan'da kapalı katlı otopark var, onun üst girişinden aşağı doğru inerken. Onun bir alt caddesi de yine aşağı doğru bir kaç plastikçi var. Zaten sorarsan çok yardımcı oluyorlar. Tekstil işlerine ben girmedim ama onu da bilen arkadaşlar vardı burada han isimleri vs.

Züccaciyecilerin olduğu bir sokak var canım, Mercan'da kapalı katlı otopark var, onun üst girişinden aşağı doğru inerken. Onun bir alt caddesi de yine aşağı doğru bir kaç plastikçi var. Zaten sorarsan çok yardımcı oluyorlar. Tekstil işlerine ben girmedim ama onu da bilen arkadaşlar vardı burada han isimleri vs.
Cook saol canimm geldim eminonundeyim bakalim biyerden basliycam gezmeye ilk olarak nikah sekeri icin sark hana ugriycam boyle ufak tefek seyler bile cok heyecanli oluyor :) bu arada hayirli cumalar herkese

Back