Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Bugün bu kızın doğum günüsü iyi ki doğmuşum bee kimse yok kendi kendime kutlayayım barim

musmutluu yıllar nehirnilll
musmutluu yıllar nehirnilll
mussmutlluu yıllar
mussmuttluu yıllar
mussmutlu yıllar sanaaa

araya haftasonu girince uğramak zor oluyor buralar, bir maşallah öyle bir yoğun ki işlerim

ahh nerde o bir saat içinde 10 tane mesaj attım zamanlar

bir haftayı daha devirelim bakalım

şafak: 166

Çok sağol canım benim hepimize inşallahBende pazar günü falan bakamadım hiç bir haftaya daha başladık darısı diğer haftalara

Be artık bir Nisan geliniyim arkadaşlar, ama mutluyum, çünkü Annemin gelin olduğu ay da evleneceğim kaderimmiş meğer..
hayırlısı olsun canım ne zamandı ki daha önce ? kaç nisan bu arada daha erken kavuşuyosun sevdiceğine

Canım hayırlı olsun Nisan ayını çok severim hangi tarih peki

26 Nisan canım, balayı sıkıntı oldu şimdi onu Mayısa ayarladık, kalsın diyoruz da pazar gecesi ardındam en fazla 1 gün izin kullanıp o temponun ardından 1 ay çalışıp balayına çıkmak, yani dinlenememek beni yorar mı acaba diye düşünüyorum?

benim arkadaşlarım hep balayına kesinlikle bikaç hafta sonra gidin düğünün peşinden gitmeyin evinize alışın diyolar tabi sen bu arada çalışıcaksın haftasonları falan idare edersin canım

Belki yorabilir canım peki balayını da geri çekme şansınız yok mu bu şekilde tatil gibi olacak balayı 1 ay sonra pek anlamlı olurmu ki en iyi siz bilirsiniz tabi ki tatil tatildir sonuçta

Belki yorabilir canım peki balayını da geri çekme şansınız yok mu bu şekilde tatil gibi olacak balayı 1 ay sonra pek anlamlı olurmu ki en iyi siz bilirsiniz tabi ki tatil tatildir sonuçta

Evet ama herkes Nisan ayın da Antalya tarafları pek sıcak olmaz, gitseniz bile yaz aylarında tekrar gitmek isteyeceksiniz demişler nişanlıma, truzim şirketinde çalışıyor kendisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…