- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #2.061
Amin canım benim inşallah :)Güzel renkler kuzum zaten hepimiz maşallah zevkli takılıyoruz inşallah evlerimize de böyle yansıtmak nasip olur
morun yanına pembe tonlar yakışıyo canım mesela yemek masasının sandalye pufları gri pembe olabilir çok yakışırrrVişne çürüğü ve pudra pembesini ben de seviyorum amaaa moru tek geçerimNişanlım diyor ki evin sadece bir yerinde mor olacak. Ama ben ona farkettirmeden her şeyi mor yaptım küçük ayrıntılarla
Yemek masası ve konsol beyaz olacak. Berjerler mor 3lü koltuklar ya da köşe takımı ( evin büyüklük küçüklüğüne göre seçeceğiz) gri olacak. Yastıklarını mor gri beyaz düşünüyorum. Sandelyeleri de beyaz yapıp iki sandelyeyi renkli düşünüyordum onlarda da pembeyi düşünebilirim dediğin gibi :)morun yanına pembe tonlar yakışıyo canım mesela yemek masasının sandalye pufları gri pembe olabilir çok yakışırrr
inşallah kendi evlerimiz de olur bigün doya doya dekore ederiz böyle kirada zor oluyo herşey içinde kalıyo sanki hep tasarrufa gidiyosunYemek masası ve konsol beyaz olacak. Berjerler mor 3lü koltuklar ya da köşe takımı ( evin büyüklük küçüklüğüne göre seçeceğiz) gri olacak. Yastıklarını mor gri beyaz düşünüyorum. Sandelyeleri de beyaz yapıp iki sandelyeyi renkli düşünüyordum onlarda da pembeyi düşünebilirim dediğin gibi :)
Bunlar da benim beğendiklerim :)morun yanına pembe tonlar yakışıyo canım mesela yemek masasının sandalye pufları gri pembe olabilir çok yakışırrr
Amin canım inşallah :)inşallah kendi evlerimiz de olur bigün doya doya dekore ederiz böyle kirada zor oluyo herşey içinde kalıyo sanki hep tasarrufa gidiyosun
ayy hoşmuş canım çok güzel sadece berjerler çok yüksek geldi gözüme mor olanlar çok tatlı ama
Modern tarz tam benim tarzım bayıldım kuzu
24 yaşındayım manisadan :) öğretmenimm 9 mayıs için gün sayıyorum :)
Aklın yolu bir şekerim. Onlar anlayamadan biz hallediyoruz. Ben de yatak odasını beyaz yapıp nevresimlerle mor kattım. Tabiki nevresimlerimin hepsi mor değil. Perdelerimi lacivert yapmayı düşünüyorum ben de yatak odasında bakalım. Salon zaten gri-mor ve beyaz :) Diğer odayı da turkuaz beyaz düşünüyorum, ailelerimiz o odada kalacak :)
Seni uyanık senine akıllı hatunlarız biz Bende ayrı ayrı yapacağım nasipse salonumuz lacivert bej aralarda vişne çürüğü üçlüsünü oluşturacak Yatak odası beyaz ve pudra pembesi yoğunlukta olabilir belki orada da dayanamayıp aksesuarları vişne çürüğü seçerim ya da mavi çalışma odası yaparsak eğer onu nişanlıma ayırayım dedim beyaz ve mavi olur belki oraya pembe karıştırırım çaktırmadan pembe mavi de masal gibi ya çok güzel Renkler belli bende biri evimize girse eğer Lacivert-Bej-Vişne çürüğü-Mavinin tonları-Pudra ya da şeker pembesi
Aklın yolu bir şekerim. Onlar anlayamadan biz hallediyoruz. Ben de yatak odasını beyaz yapıp nevresimlerle mor kattım. Tabiki nevresimlerimin hepsi mor değil. Perdelerimi lacivert yapmayı düşünüyorum ben de yatak odasında bakalım. Salon zaten gri-mor ve beyaz :) Diğer odayı da turkuaz beyaz düşünüyorum, ailelerimiz o odada kalacak :)
Canım bence gerçekten beğeneceğin bir şeyi gördüğün zaman işte bu diyeceksininsanın kararlı olup ne istediğini bilmesi güzelahhhh benim kararsızlığım gelinliğimde ne istediğimi biliyorum.bide yatak odam kırık beyaz olacak arada bide pembeler olacak. eee gerisinide genelde nişanlım şöyle böyle yapalım diyo benim de kafama yatıyo tmm diyorum ama ben şunu kesin istiyorum diyemiyorum ((
Ben olsam Nisanda kıydıracaksam eğer yıl dönümümüz olan 23 Nisanı tercih ederdim resmi tatil olabilir nikah kıyılıyor mu emin değilim ama çok güzel bir tarihMayıs gelinleriii, Haziran gelinleriiiiii günaydın herkseeee.. dün benim aklıma nikah günüm ne zaman olsun diye takıldı hala karar veremedim tabiidüğün mauyısın başı olduğu için mecburen nisanda olacak ama ne zaman? biraz daha düşüneyim bakalımmmmmm
Bugün bu kızın doğum günüsü iyi ki doğmuşum bee kimse yok kendi kendime kutlayayım barim
Kuzum çok çok teşekkür ederim hep beraber güzel yıllara inşallah hepimiz çok çok mutlu olalımcanıımmmmmmmmm nice nice senelere sevdiğinle, sevdiklerinle inşallahiyi ki doğdunnnn
hepi börtdey tu yu canımmmBugün bu kızın doğum günüsü iyi ki doğmuşum bee kimse yok kendi kendime kutlayayım barim
hepi börtdey tu yu canımmmnice senelereeeee bekar kutladığın son doğum günün artık daha güzel geçecek doğum günüsülerin
Iyi ki doğmuş benim güzel arkadaşım :) Son bekar doğum günüsü kutlu olsun :) Nice mutlu senelere :)Bugün bu kızın doğum günüsü iyi ki doğmuşum bee kimse yok kendi kendime kutlayayım barim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?