- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #2.041
eveeeeeeeeeeeeeetAy inanmıyorum sen mobilyalarını gri-mor mu istiyorsun benim gibi
hazır deneyip almayı ben de çok istiyorum ama imkanım yok istanbula gelsem bi günde bakıp almak işime gelmiyo doğrusu kafam karışık bunda daSırf bu yüzden ben hazır gelinlik almayı düşünüyorum.
hoşgeldiiiiiiiin :)ben de varımmm :) 9 mayıs inşallah :)
tanıyalım seni canım ? ben 26 yaşındayım muhasebeciyim aralıkta nişanlandım 23 mayısta düğünüm sakaryada olacak inşallahhoşbuldummm :)
bu sene düğünler mayısta resmen24 yaşındayım manisadan :) öğretmenimm 9 mayıs için gün sayıyorum :)
Hoşgeldiniz :)24 yaşındayım manisadan :) öğretmenimm 9 mayıs için gün sayıyorum :)
Elmos benim kafama şu takılıyor. Gri-mor senelerdir istediğim bir kombin lakin malum Bodrum'da evler küçük koyu renk ya bu seçimlerde acaba boğar mı diye tereddütüm.
sadece koltuğunda moru öne çıkarırsın geri kalanı taş rengi gri tonlarda yaparsın apaydınlık olur içinde kalmasınElmos benim kafama şu takılıyor. Gri-mor senelerdir istediğim bir kombin lakin malum Bodrum'da evler küçük koyu renk ya bu seçimlerde acaba boğar mı diye tereddütüm.
günaydın kızlar :)
günaydın kızlarrr
Erken rezervasyonlar açılsa da balayı baksak
Nasılsınız canlarhayırlı cumalar kızlarrr :)
Kıbrıs düşünülebilir canım En uygun aylar Nisan-Mayıs-Haziran sonrasında Kıbrıs çok sıcak oluyormuş pek durulacak gibi değilmiş söyleyenlerin yalancısıyım tabinisan ayında neeye gidilir ki balayına akdeniz henüztam mevsimi olmaz galiba acaba biz nereye gidebiliriz kızlar fikriniz var mı belki kapadokya ama onun dısında aklıma gelmiyor alternatif
kızlar ben bi senedir mobilya bakarım arada salon takımı bu koltuklardan başka beğenemedim ama nerde bulucam bilmiyorumnişanlımın da aklına girdim bizim koltuklar oldu laf arasında o derece
Eki Görüntüle 1303119
hadi benden size çoook değişik fikirler dahayemek masası için bunlardan gören var mı ?
Eki Görüntüle 1303152 Eki Görüntüle 1303153 Eki Görüntüle 1303154 Eki Görüntüle 1303152 Eki Görüntüle 1303153 Eki Görüntüle 1303154 Eki Görüntüle 1303155
Benden bir tane daha varmış di mi NilimNasılsınız canlar
Kıbrıs düşünülebilir canım En uygun aylar Nisan-Mayıs-Haziran sonrasında Kıbrıs çok sıcak oluyormuş pek durulacak gibi değilmiş söyleyenlerin yalancısıyım tabi
Seni mor hastası seni güzel modeller canım bilardolu masaları görmedim ama diğerlerine denk gelmiştim
Benden bir tane daha varmış di mi Nilim
Vişne çürüğü ve pudra pembesini ben de seviyorum amaaa moru tek geçerimEvet mor aşkı nedir böyle çok güzel bir renk ama mortabi ben lacivertciyim bir de vişne çürüğü aşığı belki arada pudra pembesi
Vişne çürüğü ve pudra pembesini ben de seviyorum amaaa moru tek geçerimNişanlım diyor ki evin sadece bir yerinde mor olacak. Ama ben ona farkettirmeden her şeyi mor yaptım küçük ayrıntılarla
Aklın yolu bir şekerim. Onlar anlayamadan biz hallediyoruz. Ben de yatak odasını beyaz yapıp nevresimlerle mor kattım. Tabiki nevresimlerimin hepsi mor değil. Perdelerimi lacivert yapmayı düşünüyorum ben de yatak odasında bakalım. Salon zaten gri-mor ve beyaz :) Diğer odayı da turkuaz beyaz düşünüyorum, ailelerimiz o odada kalacak :)Seni uyanık senine akıllı hatunlarız biz Bende ayrı ayrı yapacağım nasipse salonumuz lacivert bej aralarda vişne çürüğü üçlüsünü oluşturacak Yatak odası beyaz ve pudra pembesi yoğunlukta olabilir belki orada da dayanamayıp aksesuarları vişne çürüğü seçerim ya da mavi çalışma odası yaparsak eğer onu nişanlıma ayırayım dedim beyaz ve mavi olur belki oraya pembe karıştırırım çaktırmadan pembe mavi de masal gibi ya çok güzel Renkler belli bende biri evimize girse eğer Lacivert-Bej-Vişne çürüğü-Mavinin tonları-Pudra ya da şeker pembesi
Aklın yolu bir şekerim. Onlar anlayamadan biz hallediyoruz. Ben de yatak odasını beyaz yapıp nevresimlerle mor kattım. Tabiki nevresimlerimin hepsi mor değil. Perdelerimi lacivert yapmayı düşünüyorum ben de yatak odasında bakalım. Salon zaten gri-mor ve beyaz :) Diğer odayı da turkuaz beyaz düşünüyorum, ailelerimiz o odada kalacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?