Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

hadi benden size çoook değişik fikirler daha yemek masası için bunlardan gören var mı ?

Elmos benim kafama şu takılıyor. Gri-mor senelerdir istediğim bir kombin lakin malum Bodrum'da evler küçük koyu renk ya bu seçimlerde acaba boğar mı diye tereddütüm.
sadece koltuğunda moru öne çıkarırsın geri kalanı taş rengi gri tonlarda yaparsın apaydınlık olur içinde kalmasın

günaydın kızlar :)

günaydın kızlarrr

Erken rezervasyonlar açılsa da balayı baksak

hayırlı cumalar kızlarrr :)
Nasılsınız canlar
nisan ayında neeye gidilir ki balayına akdeniz henüztam mevsimi olmaz galiba acaba biz nereye gidebiliriz kızlar fikriniz var mı belki kapadokya ama onun dısında aklıma gelmiyor alternatif
Kıbrıs düşünülebilir canım En uygun aylar Nisan-Mayıs-Haziran sonrasında Kıbrıs çok sıcak oluyormuş pek durulacak gibi değilmiş söyleyenlerin yalancısıyım tabi

Seni mor hastası seni güzel modeller canım bilardolu masaları görmedim ama diğerlerine denk gelmiştim

Benden bir tane daha varmış di mi Nilim

Evet mor aşkı nedir böyle çok güzel bir renk ama mor tabi ben lacivertciyim bir de vişne çürüğü aşığı belki arada pudra pembesi
Vişne çürüğü ve pudra pembesini ben de seviyorum amaaa moru tek geçerim Nişanlım diyor ki evin sadece bir yerinde mor olacak. Ama ben ona farkettirmeden her şeyi mor yaptım küçük ayrıntılarla

Vişne çürüğü ve pudra pembesini ben de seviyorum amaaa moru tek geçerim Nişanlım diyor ki evin sadece bir yerinde mor olacak. Ama ben ona farkettirmeden her şeyi mor yaptım küçük ayrıntılarla

Seni uyanık seni ne akıllı hatunlarız biz Bende ayrı ayrı yapacağım nasipse salonumuz lacivert bej aralarda vişne çürüğü üçlüsünü oluşturacak Yatak odası beyaz ve pudra pembesi yoğunlukta olabilir belki orada da dayanamayıp aksesuarları vişne çürüğü seçerim ya da maviçalışma odası yaparsak eğer onu nişanlıma ayırayım dedim beyaz ve mavi olur belki oraya pembe karıştırırım çaktırmadan pembe mavi de masal gibi ya çok güzelRenkler belli bende biri evimize girse eğer Lacivert-Bej-Vişne çürüğü-Mavinin tonları-Pudra ya da şeker pembesi

Aklın yolu bir şekerim. Onlar anlayamadan biz hallediyoruz. Ben de yatak odasını beyaz yapıp nevresimlerle mor kattım. Tabiki nevresimlerimin hepsi mor değil. Perdelerimi lacivert yapmayı düşünüyorum ben de yatak odasında bakalım. Salon zaten gri-mor ve beyaz :) Diğer odayı da turkuaz beyaz düşünüyorum, ailelerimiz o odada kalacak :)

Güzel renkler kuzum zaten hepimiz maşallah zevkli takılıyoruz inşallah evlerimize de böyle yansıtmak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…