Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

danteli pek sevmez idim bunu görünce içim bi ısındıı :) ama ben baktıkça kafam karışıyoooo

Her şey dahil oteller henüz başlamamış canım biz de o yüzden bekliyoruz.

geçenlerde bir seminere gitmiştim ya canım, herşey dahil sistemdi, döneli iki hafta oldu hala toparlayamadım kendimi

herşey dahil olduğunda psikolojik midir bilemiyorum koş koş koş açık büfe kahvaltı koşş koşşş koşş öğle yemeğii
daha acıkmaya fırsat bulamadan snack saati, ikindiye varmadan patisseire saati, akşam yemeği, geç akşam yemeği, sonra sebbaha kadar sandviç

ayy hatırladıkça fena oldum

gerçi biz hareketsizlikten acıkmaya fırsat bulamıyorduk, sizi bilemicem

bağyanlar ben galiba bu gelinliğe de aşık oldum biliyodum bakarsam kafam karışacaktı of yaa
Eki Görüntüle 1302676
Model çok güzel aama inan ki model kadar diktireceğin yerde cokk önemli bu model diyegidersin eline ne verirler Allah koruusun benim nişanımda öle oldu da gittim modeli gösterdim anammmm ortaya cıkanla model arasında uzaktan yakından ilgi yok o hali de güzeldi fakat istediğim model değildi

nisan ayında neeye gidilir ki balayına akdeniz henüztam mevsimi olmaz galiba acaba biz nereye gidebiliriz kızlar fikriniz var mı belki kapadokya ama onun dısında aklıma gelmiyor alternatif

nisan ayında neeye gidilir ki balayına akdeniz henüztam mevsimi olmaz galiba acaba biz nereye gidebiliriz kızlar fikriniz var mı belki kapadokya ama onun dısında aklıma gelmiyor alternatif
kıbrıs buralardan daha sıcak olabilir belki eylülde antalya çok güzel oluyor. çok sıcak olmuyor daha az kalabalık oluyor. ama nisanı bilemem tabi orada oturan arkadaşlar daha iyi bilir.

ay evet aynen ondan korkuyorum ben de bide bu dantel kötü oldu mu hakaten çok kötü oluyo yaa gelinlikçime güveniyorum yaptığı işler ortada çok iyi ama yine de ne bileyim dantel hep risk geliyo bana bu model gelinlik21 in istanbulda bi çok şubesi var ama bana imkansız onların gelinlikleri harikaaa

nisanın sonlarına doğru gidilebilir aslında benim de ramazan sonrasına kalacak balayı işim o yüzden şimdilik düşünmüyorum bakmıyorum da doğrusu sonra gidenleri kıskanıyorum

haklısınız ımm belki şöle olur bikaç günlüğüne kapadokyaya gideriz mayıs ayının ilk ya da ikinci haftasıda güneye gidebiliriz ... ama kıbrıs nedense istemiyorum hiç gitmedim ama bana pek sevimli biyer gibi gelmiyor nedense :))

kızlar ben bi senedir mobilya bakarım arada salon takımı bu koltuklardan başka beğenemedim ama nerde bulucam bilmiyorum nişanlımın da aklına girdim bizim koltuklar oldu laf arasında o derece

bu arada istanbul esenlerde yıldızmobilyada internetten almak istemem gelip canlı görüp almak nasip olur inşallah ya çok istiyorummmm

Ay inanmıyorum sen mobilyalarını gri-mor mu istiyorsun benim gibi

Sırf bu yüzden ben hazır gelinlik almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…