- 20 Aralık 2012
- 2.746
- 5.182
- 408
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #2.021
Her şey dahil oteller henüz başlamamış canım biz de o yüzden bekliyoruz.başlamamış mı dahaa
gerçi ben o konuyu hallettim kafam rahat
darısı başınıza
danteli pek sevmez idim bunu görünce içim bi ısındıı :) ama ben baktıkça kafam karışıyooooDüğün günü kardeşliğibizimde nasipse 14 Haziran 2015
Büyükçekmece de mi bu canım arkadaşım orada yapmıştı da
1.model bence çok şık
1.model kesinlikle
Çok güzel çok yakışmış canım hayırlı olsun
1.model
Sonuncu model kuzum sana çok yakışır
Dantel kol benim favorimSeni müsait bir zamanda gelinlik topiğime beklerim canım bayılacaksın dantel seviyorsan
Hayırlı cumalar canım :)hayırlı cumalar kızlarrr :)
danteli pek sevmez idim bunu görünce içim bi ısındıı :) ama ben baktıkça kafam karışıyoooo
kesinlikle güzel çalışılırsa yoksa en ufak bi hatayla çok sıradan duruyo canımDantel aşktır ya o kadar asil ki güzel çalışılırsa eğer
Evet dantelin orjinalliği kullanılan tül katları falan çok önemli :)kesinlikle güzel çalışılırsa yoksa en ufak bi hatayla çok sıradan duruyo canım
Her şey dahil oteller henüz başlamamış canım biz de o yüzden bekliyoruz.
Model çok güzel aama inan ki model kadar diktireceğin yerde cokk önemli bu model diyegidersin eline ne verirler Allah koruusunbağyanlar ben galiba bu gelinliğe de aşık oldumbiliyodum bakarsam kafam karışacaktı of yaa
Eki Görüntüle 1302676
kıbrıs buralardan daha sıcak olabilir belkinisan ayında neeye gidilir ki balayına akdeniz henüztam mevsimi olmaz galiba acaba biz nereye gidebiliriz kızlar fikriniz var mı belki kapadokya ama onun dısında aklıma gelmiyor alternatif
ay evet aynen ondan korkuyorum ben de bide bu dantel kötü oldu mu hakaten çok kötü oluyo yaaModel çok güzel aama inan ki model kadar diktireceğin yerde cokk önemli bu model diyegidersin eline ne verirler Allah koruusunbenim nişanımda öle oldu da gittim modeli gösterdim anammmm ortaya cıkanla model arasında uzaktan yakından ilgi yok o hali de güzeldi fakat istediğim model değildi
nisanın sonlarına doğru gidilebilir aslında benim de ramazan sonrasına kalacak balayı işim o yüzden şimdilik düşünmüyorum bakmıyorum da doğrusu sonra gidenleri kıskanıyorumnisan ayında neeye gidilir ki balayına akdeniz henüztam mevsimi olmaz galiba acaba biz nereye gidebiliriz kızlar fikriniz var mı belki kapadokya ama onun dısında aklıma gelmiyor alternatif
Ay inanmıyorum sen mobilyalarını gri-mor mu istiyorsun benim gibikızlar ben bi senedir mobilya bakarım arada salon takımı bu koltuklardan başka beğenemedim ama nerde bulucam bilmiyorumnişanlımın da aklına girdim bizim koltuklar oldu laf arasında o derece
Eki Görüntüle 1303119
Sırf bu yüzden ben hazır gelinlik almayı düşünüyorum.Model çok güzel aama inan ki model kadar diktireceğin yerde cokk önemli bu model diyegidersin eline ne verirler Allah koruusunbenim nişanımda öle oldu da gittim modeli gösterdim anammmm ortaya cıkanla model arasında uzaktan yakından ilgi yok o hali de güzeldi fakat istediğim model değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?