Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Ben de en çok ikincisini sevdim :)

her halukarda en güzel biz olacağız, burda tam da bu başlıkta öğrendik ya bunu

ayyyy hadi inşallah biraz daha bakınayım ama artık kurtaramaz kimse bu siteyi benim elimden

bağyanlar ben galiba bu gelinliğe de aşık oldum biliyodum bakarsam kafam karışacaktı of yaa

suan askiya aldim canim kafam karmakarisik birde beyanname donemindeyim isime odaklandim dusunmek istemiyorum
Erteledikce daha cok uzulmeyecek misin? Konussan rahatlarsin rshatsiz olduklarini anlatirsin. Sen daha bilirsin tabi ben sadece fikrimi söylüyorum :)

Erteledikce daha cok uzulmeyecek misin? Konussan rahatlarsin rshatsiz olduklarini anlatirsin. Sen daha bilirsin tabi ben sadece fikrimi söylüyorum :)
haklisin canim da icimden gelmiyor bir turlu.bu durumda konusursqmda yine kalpler kirilir biliyorum hem onunda birqz akli basina gelsin oyle degil mi :)

Hoş bulduk 14 Haziran düğünüm
Düğün günü kardeşliği bizimde nasipse 14 Haziran 2015
iki yaka da olur artık :) Lal Restaurant diye bir yer buldum. denize sıfır bir mekan. oraya bakmaya gideceğim bakalım nasıl :) kişi başı menü fiyatı 60 tl diyor kokteyl.
Büyükçekmece de mi bu canım arkadaşım orada yapmıştı da
1.model bence çok şık
1.model kesinlikle
Eki Görüntüle 1301233 Eki Görüntüle 1301232 Eki Görüntüle 1301235 kızlar bindallım ve daha dün yaptıgın gelin çiçeğim nasıl sizce?
Çok güzel çok yakışmış canım hayırlı olsun
1.model
Sonuncu model kuzum sana çok yakışır
bağyanlar ben galiba bu gelinliğe de aşık oldum biliyodum bakarsam kafam karışacaktı of yaa
Eki Görüntüle 1302676
Dantel kol benim favorim Seni müsait bir zamanda gelinlik topiğime beklerim canım bayılacaksın dantel seviyorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…