- 24 Kasım 2011
- 5.233
- 103
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hanimiş börekler
yaa madem her konudan konuscaz o zamn kızımı yazayım...artık bebeklıkten cıktı masAllah...bana gelıp bır sarılıyoo ..bebegımm dıyo opuyoo..ölüyorum yaaa..rabbım olmayana evlat sahıbı olmak ısteyene nasıp etsın insAllah...
hanimiş börekler
ay soğlasın kuzum..istedin bişeydi yapalım bakalım dedk..bakım ne olcek :)))dostum topikin hayırlı olsunn nasılsın bakım ben yorgu ve yıkıgım kuzum ya
sen neler yaptın bıgın bakımmm
allh bağışlasın cnm...allh tüm istyenlere aratmadan versin insşşlh ne kdrlık oldu kuzummyaa madem her konudan konuscaz o zamn kızımı yazayım...artık bebeklıkten cıktı masAllah...bana gelıp bır sarılıyoo ..bebegımm dıyo opuyoo..ölüyorum yaaa..rabbım olmayana evlat sahıbı olmak ısteyene nasıp etsın insAllah...
ayyy ii giderdiki giderdi valla..canım çekti bak şimdiii heeay sımdı olsa ıyı gıderdı he
ay evet nerede bu börekler
hey topik sahıbı kadın gel bakalım buraya böreklerın hesabını ver bakım
ne vaadlerde bulundun bıze
16.5 aylık kızım..hepınızın adına masAllah.. Allah herkesın bebegını bagıslasın ana babasına ..( buarada ben bugun borek yaptım ..hıhhh..canınız cekmesın ama cok da guzel olduuuuuuuuu:)
maşşlhh kuzum bebişinii..kocamn olmuşş aaa genç kız olmuşş yaaa buu tam yürüdmü iş biit ztnn....16.5 aylık kızım..hepınızın adına masAllah.. Allah herkesın bebegını bagıslasın ana babasına ..( buarada ben bugun borek yaptım ..hıhhh..canınız cekmesın ama cok da guzel olduuuuuuuuu:)
ay soğlasın kuzum..istedin bişeydi yapalım bakalım dedk..bakım ne olcek :)))
kız bugn anamın doğumun günüydü gttmora kalvaltıyaa...eve geldim dün 4te yattım 8 de kalktım çok alık bi tip halindeym kuzum salak gbi bişeym işte :)))
sende yoruldun heee...maşllh heee
allh bağışlasın cnm...allh tüm istyenlere aratmadan versin insşşlh ne kdrlık oldu kuzumm
ayyy ii giderdiki giderdi valla..canım çekti bak şimdiii hee
hahha sizi kandırdımm ...ama bana gelinn sözzz size börekler açarımm
yaa madem her konudan konuscaz o zamn kızımı yazayım...artık bebeklıkten cıktı masAllah...bana gelıp bır sarılıyoo ..bebegımm dıyo opuyoo..ölüyorum yaaa..rabbım olmayana evlat sahıbı olmak ısteyene nasıp etsın insAllah...
aminnnnn diyerek muhabbete gireyimm
selamlar ve saygılarrrrrrrrrrr
çikolatalı kek bayatlamayan kurabıye yapan kadın hoşgeldın topikımızıe ay hemende topkıkımz olmuş he belkı topik sahıbı ınsan ıstemıcak dımı ama