evliler bekarlar buyurun hep beraber muhappete..

mucizem77

7 haziran: 97.3 10 haziran:93.9
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
5.233
103
35
misafir ol gel bana börekler açayım sana....:)))
herkesin kendini yalnız hissettiği zamanlar olur.Dertleşmek konuşmak açılmak ister..evli bekar ne farkeder..gelin beraber kaynaşak muhappet edek..her telden çalalım..

dostum topikin hayırlı olsunn nasılsın bakım ben yorgu ve yıkıgım kuzum ya
sen neler yaptın bıgın bakımmm

yaa madem her konudan konuscaz o zamn kızımı yazayım...artık bebeklıkten cıktı masAllah...bana gelıp bır sarılıyoo ..bebegımm dıyo opuyoo..ölüyorum yaaa..rabbım olmayana evlat sahıbı olmak ısteyene nasıp etsın insAllah...

yaa madem her konudan konuscaz o zamn kızımı yazayım...artık bebeklıkten cıktı masAllah...bana gelıp bır sarılıyoo ..bebegımm dıyo opuyoo..ölüyorum yaaa..rabbım olmayana evlat sahıbı olmak ısteyene nasıp etsın insAllah...

tatlım benı kız cocukları zaten pek bı cılvelı oluyo bızım kızdan cok görduk bakalım ufaklık ne yapıcak ne kadarlık cnm kızın

hey topik sahıbı kadın gel bakalım buraya böreklerın hesabını ver bakım
ne vaadlerde bulundun bıze

dostum topikin hayırlı olsunn nasılsın bakım ben yorgu ve yıkıgım kuzum ya
sen neler yaptın bıgın bakımmm
ay soğlasın kuzum..istedin bişeydi yapalım bakalım dedk..bakım ne olcek :)))
kız bugn anamın doğumun günüydü gttmora kalvaltıyaa...eve geldim dün 4te yattım 8 de kalktım çok alık bi tip halindeym kuzum salak gbi bişeym işte :)))
sende yoruldun heee...maşllh heee
allh bağışlasın cnm...allh tüm istyenlere aratmadan versin insşşlh ne kdrlık oldu kuzumm
ay sımdı olsa ıyı gıderdı he
ay evet nerede bu börekler
ayyy ii giderdiki giderdi valla..canım çekti bak şimdiii hee:KK56::KK56::KK56::KK56:
hey topik sahıbı kadın gel bakalım buraya böreklerın hesabını ver bakım
ne vaadlerde bulundun bıze

hahha sizi kandırdımm ...ama bana gelinn sözzz size börekler açarımm:KK53::KK53::KK53:

16.5 aylık kızım..hepınızın adına masAllah.. Allah herkesın bebegını bagıslasın ana babasına ..( buarada ben bugun borek yaptım ..hıhhh..canınız cekmesın ama cok da guzel olduuuuuuuuu:)

16.5 aylık kızım..hepınızın adına masAllah.. Allah herkesın bebegını bagıslasın ana babasına ..( buarada ben bugun borek yaptım ..hıhhh..canınız cekmesın ama cok da guzel olduuuuuuuuu:)

oh maşlala kızına benımde eltımın kızı vardı 2 gundur oda ay nı yaşlarda ay felakaet hareketlı hala başım dönmekte sızın kız ne durumda
valla ben bı daha gelışe oğlumun kafasına kask falan duşunuyorum tabaklar bardaklar havaşrda ucuşuyo

ay cnm cektı bak börek nasıl yaptın cnm

maşşlhh kuzum bebişinii..kocamn olmuşş aaa genç kız olmuşş yaaa buu tam yürüdmü iş biit ztnn....
ohh afiyet olsun cnm valla...
bende bugn yedim sabah ama miğdem çok fena pohaça yiyim deidm yandım kavruldum halen de öleyimm...

Son düzenleme:
ay soğlasın kuzum..istedin bişeydi yapalım bakalım dedk..bakım ne olcek :)))
kız bugn anamın doğumun günüydü gttmora kalvaltıyaa...eve geldim dün 4te yattım 8 de kalktım çok alık bi tip halindeym kuzum salak gbi bişeym işte :)))
sende yoruldun heee...maşllh heee

allh bağışlasın cnm...allh tüm istyenlere aratmadan versin insşşlh ne kdrlık oldu kuzumm

ayyy ii giderdiki giderdi valla..canım çekti bak şimdiii hee:KK56::KK56::KK56::KK56:

hahha sizi kandırdımm ...ama bana gelinn sözzz size börekler açarımm:KK53::KK53::KK53:

oh ıyı yapmışın kzum ya ay su uykuya hıc doyamaıyrum bu gece en gec 1 de yatıcam yorgun ve uykusuzm ınankı
kız gelırsem börk accanmı ay bende bı becerememkı sorma

aminnnnn diyerek muhabbete gireyimm :KK23::KK23::KK23:

selamlar ve saygılarrrrrrrrrrr

çikolatalı kek bayatlamayan kurabıye yapan kadın hoşgeldın topikımızıe ay hemende topkıkımz olmuş he belkı topik sahıbı ınsan ıstemıcak dımı ama

mucize hanımmmm mucize hanım hayırlı olsun topicinizzz

ben de gercerken gördüm bir ugrayım dedim hıh:KK19:

çikolatalı kek bayatlamayan kurabıye yapan kadın hoşgeldın topikımızıe ay hemende topkıkımz olmuş he belkı topik sahıbı ınsan ıstemıcak dımı ama

ay kızzzzzzzz valla kurabiyelerimi yaktım aradın aklımı aldın:KK31:
tam aklımdaydı fırını kapamak sen caldrmısın dogan geldi onla oyalndım senle konustum pc actım

aaaaa fırın:KK30::KK30::KK30::KK30: yanmıslar hafif ve kokuda var:KK50::KK50::KK50:

X