Evliler bana yardım ediinnn

2.birliktelik sorun var demek için erken, henüz acı hissedebilirsin, ama bakarsın 5 7 10 hala böyle o zaman elbette gidersin doktora, sürtünürken zevk alıyorum demişsin, demek ki klitoral orgazma alışık vücudun, vajinal orgazm da zamanla olur, ama gene de her ilişkide orgazm olamayabilirsin kadınlar karmaşık biraz

Zar mar korkutmayin kızı yahu! Parmağını kesiyosun ufacık onun bile bi iyileşme süresi var. Suya degdikce aciyo değil mi. Bi müddet sonra düzelir. Eğer düzelmezse zaten doktora gidersin arkadaşım. Ben de ayyynı senin gibi olmuştum. Çözüm şu; kendini ne kadar rahat bırakirsan o kadar çabuk atlatırsın. Ha bi de bana sürekli erkek evlilikten soğur hergün olacak ille de, bilmem ne derlerdi. Dinlemedim.. İyi de yaptım. Birbirimize alisacagiz diye kendini iyice sıkıntıya sokma. Enfeksiyona ilk zamanlar çok müsaitsin. Hafifte olsa kanama olursa ara ver bir iki gün. Temizliğe de dikkat...

İnşallah hastalık falan değildir dediginiz gibi. Herkesin başına gelebilecek şeyi ne çok kafama takmışım bende. İçim rahatladı valla.

Haklisin canım. Allahtan o konuda anlayışlı eşim. Canımın yandığı anda bırakıyor ve yapmıyor. Bir kere ağzımdan kaçırdım da ben zevk almıyorum hic dedim ona bozuldu sanırım baya ki soruyor bana sürekli. Napalim biz de bir sure daha rol yapacağız o zaman. Tavsiyelerin için çok tesekkur ederimmm

Kızlık zarıyla ilgiliymiş problemin normal değil yani tatlım.
Kanaması olup bitende veya esnekse acı olması yara dışında normal değil.
Sonuçta vücut bi salgı salgılıyo ilişkiye hazırlıyo.

Böyle söyleyen birisi yüzünden kuzenim 3 ilişkiden sonra doktora gitti doktor "acelen ne evladım düzelir" demiş.

Zevk almıyorsun sürtünürken boşalıyorsun o nasıl oluyor şu bildiğimiz dıştan sürtünmemi

Canım henüz yenisin düzelir ya hu. Alışırsın zamanla. Psikolojik olabilir, henüz yeni olduğu için olabilir, yani açık açık yazayım dar ya ondan olabilir. Kendini istemeden kasıyorsundur ondan olabilir. Kuzenim daha uzun süre yaşadı bu konuyu ve düzeldi 1-2 haftaya. O da sıkıntı yapıyordu.

Uzun süre birlikte olmayınca bile zorlanma oluyor normal bikaç zaman sonra düzelir merak etme

Doğru canım haklisin

Birşey olmaz. Inanmazsaniz ok.nin danışma hattı var arayın

Simdi ben eşime birşey söylemeden bekliyorum o zaman sonra bana simdi mi söylüyorsun derse bir de. Ayy durun kafayı yedim dimi ben. Yedim yedim.

Vajinal ve klitoral orgazm fark ne kızlar? Zevk alma olayları farklı elbet de orgazm olarak ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…