- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
Benim de canım yandı ve 1 hafta kanamam oldu her birliktelikte, 2.hafta düzeldi
Kızlık zarıyla ilgiliymiş problemin normal değil yani tatlım.
Kanaması olup bitende veya esnekse acı olması yara dışında normal değil.
Sonuçta vücut bi salgı salgılıyo ilişkiye hazırlıyo.
Zar mar korkutmayin kızı yahu! Parmağını kesiyosun ufacık onun bile bi iyileşme süresi var. Suya degdikce aciyo değil mi. Bi müddet sonra düzelir. Eğer düzelmezse zaten doktora gidersin arkadaşım. Ben de ayyynı senin gibi olmuştum. Çözüm şu; kendini ne kadar rahat bırakirsan o kadar çabuk atlatırsın. Ha bi de bana sürekli erkek evlilikten soğur hergün olacak ille de, bilmem ne derlerdi. Dinlemedim.. İyi de yaptım. Birbirimize alisacagiz diye kendini iyice sıkıntıya sokma. Enfeksiyona ilk zamanlar çok müsaitsin. Hafifte olsa kanama olursa ara ver bir iki gün. Temizliğe de dikkat...
Kızlık zarıyla ilgiliymiş problemin normal değil yani tatlım.
Kanaması olup bitende veya esnekse acı olması yara dışında normal değil.
Sonuçta vücut bi salgı salgılıyo ilişkiye hazırlıyo.
Zevk almıyorsun sürtünürken boşalıyorsun o nasıl oluyorşu bildiğimiz dıştan sürtünmemi
Canım henüz yenisin düzelir ya hu. Alışırsın zamanla. Psikolojik olabilir, henüz yeni olduğu için olabilir, yani açık açık yazayım dar ya ondan olabilir. Kendini istemeden kasıyorsundur ondan olabilir. Kuzenim daha uzun süre yaşadı bu konuyu ve düzeldi 1-2 haftaya. O da sıkıntı yapıyordu.
Uzun süre birlikte olmayınca bile zorlanma oluyor normal bikaç zaman sonra düzelir merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?