Ilk zamanlar olur canm. 1haftada geciyo o hisKızlar doğru başlıkta miyim bilmiyorum ama büyük bir sorunum var.Yeni evliyim kocami çok seviyorum. eşimle beraber olduğumuz da içimdeyken sadece aci duyuyorum zevk alamiyorum. Ama sürtünürken hemen boşalıyorum. Normalde o içimdeyken benimde zevk almam gerekmiyor mu? Of Bunu da çok kafama taktim. Eşime de zevk almıyorum diyemedigim için rol yapıyorum daha iki kere beraber olduk. Ama hic zevk alamıyorum. Ne yapicam? Nolur yardim edin. Bende mi anormallik
Gerçekten mi takmayayım mi yani normal dimi.Ilk zamanlar olur canm. 1haftada geciyo o his
Ilk zmn normal iki uc kere den sonra duzelir cnm . Kendini kasma
Bunun ilk zamanı son zamanı mı var ?
Yara yada hormonlarla ilgili problem olabilir. Veya kızlık zarıyla ilgili problem.
Bunun ilk zamanı son zamanı mı var ?
Yara yada hormonlarla ilgili problem olabilir. Veya kızlık zarıyla ilgili problem.
Evet ilk zamanlar olur genelde, olmayanda vardır belki
Normal canm takmaaGerçekten mi takmayayım mi yani normal dimi.
Evet ilk zamanlar olur genelde, olmayanda vardır belki
İnternetten baya bi araştırdım hastalık diyende var, pozisyon diyende anlamadım gitti. Evlenene kadar boyle birşey yapmadım da hic ben. İlk yani. Zar yırtınırken canım çok yandı ama hemen geçti. Gıdım zevk almadan rol yapıyorum ama nereye kadar((
Ben anormaliydim Ozaman :)
Prolaktinim yükselmediği sürece acım olmaz
Olanıda duymadım.
Mantıkende saçma noluyo vajina alışıyo düzeliyor mu?
Benim de canım yandı ve 1 hafta kanamam oldu her birliktelikte, 2.hafta düzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?