Evli ve tecrübeliler yardımcı olursa seviniriim

Gercekten öyle evlendiğim ilk zamanlar her an arayacak diye panikleyip stres oluyordum önüne biraz da olsa gecebildim mesafe koydum ama usanmadan her defasında beni hiç aramıyorsun diyor sanırım iki günde bir düzenli konuşmak istiyor çok saçma

Yok zaten ilk zamanlar her hafta gitmemizi bekliyordu bende saf gibi gidiyordum eşim gitmek zorunda değilsin birlikte akşam uğrarız arada diyor ondan beri hep eşimle gidersem giderim ama kayınvalidem ısrarla hiç usanmadan her defasında gündüzleri neden gitmediğimi neden aramadığımı dile getiriyor ben usandım o usanmadı ya

Bırak küssün sen yapacağını yapmışsın zaten...çekil kenara izle...ne düşündüklerini umursama

Gitme elinden geldıgınce yine en kötü sen olursun iplerı elıne verme

O oğlu ile onların arasında bir mevzu.
Sanane sorumluluğu yüklenme. Çok zordur böyle yaşamak bilirim. Uykuyu, yemeği, tuvaleti, banyoyu çıkınca bir günden 3 saat falan kalıyor bize. Cidden bu 3 saatte bunlarla uğraşmak istediğine emin misin? Boşversene ya hu.

Amaaaannn hic takilmayin. Allah muhabbetinizi bozmasin insallah deyin gecin. Madem esinizde cok gitmek istemiyor sizde koyun mesafenizi. Eltinizle takilsin iste. Milletin arayipta bulamadigi sey size nasip olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…