Böyle kadınlara şaşrıyom ya adam keyfine bakyo evdede karsyla keyfine bakıyo mis gibi haytValla artık yoruldum .kendi kendine ne hayalliyorsa bosanmiyor iste .bilemiyorum.
Sorsan ay çocuklarım var der heralde
Anlaşıyorux ama bazen cok kötü kavgamz olur .. bide ilerde pişman olcagm yaşım geçmeden memur olmak istiyorumBence ekonomik özgürlük herseye rağmen güzel birde anlaşamayınca boşanma ihtimali fazla oluyor
Cekmek zorunda kalmıyorsun
Evet ben cok para harcayan biri deglm zaten marka takıntım yok makyaj yapmam kapalıym da ama gezmeyi cok severm ama eşim sevmez gezmeyi yeni yerler görmeyi yeni insanlarla tanışmyı yşadgm yerde de mutlu deglm eşmn işinden dolayı burdayzAma ne kadar oluyorsa o kadar harciyorsun 1 kisi calisrsada ona gore harcama yaparsn
Anlaşıyorux ama bazen cok kötü kavgamz olur .. bide ilerde pişman olcagm yaşım geçmeden memur olmak istiyorum
Sevdgn meslek deglse acktan üni oku başka bölümde memur ol zorlugu vardr her işin ama sonuç olrak maaş günn belli bu arada ne memurusnzMemur ve evliyim banada hayal gibi gelirdi atannadan once simdi cok zor geliyor hem evlilik hem is hem ev isi hem sabah erken kalkmak insanlarin kurallarina gore yasamak onlardan emir almak hemde baska bazi sebepler ...yani maddiyat olarak belki iyi ama ilerde cocugum olursa calismayi dusunmuyorum kesinljkle
Her sey para degil bnce calismak kadini cok yipratiyor ve ailesiyle yeterince ilgilenemiyor erkegin gorevi evine bakmak kadin calismak zorunda degl ama bazi kesimin kocasndan para almak agrina gidiyor bir kurumda normal memurumSevdgn meslek deglse acktan üni oku başka bölümde memur ol zorlugu vardr her işin ama sonuç olrak maaş günn belli bu arada ne memurusnz
Yani sen calisssan esin gezmeyi sevecekmi 1 2 ay mutlu olacaksn snra bir bakmissn hayatn yogun bir kosturmacada gidiyor birde izin meselesi var herseye izin almak zorundasn..yanii moralini bozmak icin degl yasadiklarimi paylasiyormm yinede senin istegn onemli ne mezunusunEvet ben cok para harcayan biri deglm zaten marka takıntım yok makyaj yapmam kapalıym da ama gezmeyi cok severm ama eşim sevmez gezmeyi yeni yerler görmeyi yeni insanlarla tanışmyı yşadgm yerde de mutlu deglm eşmn işinden dolayı burdayz
Bnmde zoruma gdiyoo babamlarn durumu ii dgl onlarada yardm etmk istıyomHer sey para degil bnce calismak kadini cok yipratiyor ve ailesiyle yeterince ilgilenemiyor erkegin gorevi evine bakmak kadin calismak zorunda degl ama bazi kesimin kocasndan para almak agrina gidiyor bir kurumda normal memurum
Önlisans meznuyum acıktan cocuk gelişmi okym hayalim ög. OlmakYani sen calisssan esin gezmeyi sevecekmi 1 2 ay mutlu olacaksn snra bir bakmissn hayatn yogun bir kosturmacada gidiyor birde izin meselesi var herseye izin almak zorundasn..yanii moralini bozmak icin degl yasadiklarimi paylasiyormm yinede senin istegn onemli ne mezunusun
Evet izn sskntı biliyom boş durnca daha cok mutsz. Çalışsnca kafam daglr sürekli gelecek kaygm var hep olumsuz düşüncelerm varÖnlisans meznuyum acıktan cocuk gelişmi okym hayalim ög. Olmak
Evliyim ama memur değilim maalesef olmak için uğraşıyorum öğrenciyim sadece ama eşim memur bi sıkıntı yok şuandaevliyken memur olmak güzelmi snki ben memur olunca tüm sorunlar bitecek gibi geliyor
Çocuk gelişimi de ön lisans mıÖnlisans meznuyum acıktan cocuk gelişmi okym hayalim ög. Olmak
Evet önlsans 4 e tamamlıcm okul oncesi olarak inş eşim örgün okumama izn vermıyoÇocuk gelişimi de ön lisans mı
Eşimde. Memur ama ben olmayı ck istiyorm bakalım başldm ders çalışmayaEvliyim ama memur değilim maalesef olmak için uğraşıyorum öğrenciyim sadece ama eşim memur bi sıkıntı yok şuanda
Anladm hakkina hayirlisi olsun onunde katetmen gereken bir yol var hayirlisi artkÖnlisans meznuyum acıktan cocuk gelişmi okym hayalim ög. Olmak
Evet hedefm var eşim pek izn vermez onu aşablrsem devam edcemAnladm hakkina hayirlisi olsun onunde katetmen gereken bir yol var hayirlisi artk
Halırlısı olsun hakkında eşinin desteğini arkanda hissetmek çok önemli ve hep hissediyorum ben sağolsunEşimde. Memur ama ben olmayı ck istiyorm bakalım başldm ders çalışmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?