Evli ve memur olanlar varmı

Ama ne kadar oluyorsa o kadar harciyorsun 1 kisi calisrsada ona gore harcama yaparsn
Bu konuda kesinkkle katılıyorum. Çok para demek daaha çok şey almak demek..
Paranız ona göre az olunca daha az lüzumsuz şeylere harcama yapmıyorsunuz..
Para tatlıdır evim,arabam yok der onu alsam başka bişey istemem der insan, ama onu da alınca bu sefer daha lüks şeylere takılır.
Tabiki geçim şu şartlarda zor ama kimseye muhtaç olmayacak kadar olunca inşallah yetiyor yaaa

Bnmde zoruma gdiyoo babamlarn durumu ii dgl onlarada yardm etmk istıyom
Neden zoruna gidior o senin hayat arkadasn her seyinini paylastfn esin senin evde yemek temizlik ev iis yapman onun zoruna gidiyormu yani elbet ailene yardm etmek guzel hayalerin varsa ona gore calismalisn cocukta yok heralde

Örgün okumanıza izin vermeyen eşiniz çalışmanıza izin verecek mi?

Çalışmakla, maddi olarak rahatlarsıniz, meşguliyetiniz artar kendizi daha iyi hissedersiniz belki ama eşinizle sorun yaşıyor anlaşamıyorsaniz ona pek katkısı olacağını sanmıyorum.

Memurum ve evliyim.
Henüz evladım yok
Çalışma saatlerim belli olduğu için ona göre yemeğimi yaparım, temizliğimi yaparım..
Senin maaşım benim maaşım demeyiz. İstediğimi alırım ya da eşim kendi istediğini alır.

Bu cümle sanki tam beni anlatıyor sanki meslek sahibi olunca kendimi bulmuş olacak gibi hissediyorum kendimi
O zmnda baska sorunlr oluyor canim saglik huzur olsn evde gerisi hallolur bi srkilde
aynen ayagini yorganina gore uzat demisler Rabbim kimseye muhtac etmesn saglik huzur olsn..

Altmış dairelik apartmanda oturuyoruz bır tek bizden bağırma sesleri yükseliyor. On yıllık öğretmenim hiç de sorunlar bitmiyor ama eşinizle ilişkiniz iyiyse işiniz de olursa bence daha iyi olabilirsiniz

Bu ülkede olunulabilecek en son tercih olmalı..tutanaklar..mecburi hizmetler ve en fenası memur bir koca adayını size reva görmeleri

evliyken memur olmak güzelmi snki ben memur olunca tüm sorunlar bitecek gibi geliyor
Memur olanların hıc sorunu yok mu sanıyorsunuz ya da neden memur, ozel sektör olmaz mı?? 9 yıllık memurum ekonomik ozgurlugum var, ama her evliliklte oldugu gıbı bızım de anlaşamadığımız konular oluyor, iki farklı insan var sonucta..

Hem çalışıp hem işlerin hepsi sana kalıyor işten gelince kahvaltı masasını bile ben toplarım eşim evde olsada yatar.güzel tarafı maddi imkanın olması
Heh bide araya çocuk sıkıştır bak bakalım o masayı toplayabilion mu çocuk olunca ben çalışmadığım halde çocuğu uyutmadan bazen toplayamıyorum çünkü eşim yerken çocukla ben ben yerken eşim ilgileniyor. (Söylemeden geçemedim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…