• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli ve çocuklu hanımlar bi yardım

Belki de gorumceniz anneme babama birsey olur ( anne baba yasli veya hastaysa) dusuncesiyle kaliyor da olabilir
Yoksa 5 dakikalik mesafede oturan evli bir kadinin haftanin 3 4 gunu annesinde kalmasi cok hos bir durum degil
İstanbul un bir ucunda ben bir ucunda annem oturuyor
Ziyaretimi yapar donerim
Cok gerekmedikce cok canim istemedikce de kalmam
Gelinimiz olsaydi da bu durum degismezdi
Haftada 4 gun keyfi anasinin evinde kalan bir zahmet evlenmesin

zaten çocuklarım kendi terbiyemle buyuyemiycek illaki kaynana kayınpederle oturdugum zaman artı kendime istediğim gibi bi ev alıp kendi başıma oturmak varken ben bunca şeytden feragat edip yaşlılıklarında bile onlara bakmaya razı oluyoken siz gelenine gideninne kızının vay efendim neden kalamıycakmışına hak verdiniz ben kendimi gayet iyi niyetli buluyorum ama sanırım yanlış anladınız evide onların olsun barklarıda ama ben kendi evimde oturmak istiyorum artıkk kocam da babası rahatsızlanır bişey olur diye taşınmıyoo anladığım kadarıyla herkez diyoki sen giit eşşek gibi 1550 tl öde her ay istediğin gibi evini dekore etme ama görümcen gelsin annesinde kalsın istediği zaman

Belki de gorumceniz anneme babama birsey olur ( anne baba yasli veya hastaysa) dusuncesiyle kaliyor da olabilir
Yoksa 5 dakikalik mesafede oturan evli bir kadinin haftanin 3 4 gunu annesinde kalmasi cok hos bir durum degil
Ziyaretimi yapar donerim

eee haftada 3-4 gün görümce onlardaysa ve yazın 4 ayı kp ve kv yok ise size ihtiyaç felan yok demektir.gerçekten nedir size bunu yaptıran?

Ziyaretimi yapar donerim
annesi babası sağlıklı çok şükürde kp in geceleri genelde nöbet geçirilen bi rahatsızlığı var hastaneye götürmek gerektiği için kocam ilgileniyo mecbur bende sizle aynı düşüncedeyim bende annemle bi 1 saatlik yolda oturuyorum ama kocam evde olduğu sürece hiiç kalmıyorum aksine yine araba kulladığım için babası rahatsızlanır filan diye gidip kaynanamda kalıyorum

zaten çocuklarım kendi terbiyemle buyuyemiycek illaki kaynana kayınpederle oturdugum zaman artı kendime istediğim gibi bi ev alıp kendi başıma oturmak varken ben bunca şeytden feragat edip yaşlılıklarında bile onlara bakmaya razı oluyoken siz gelenine gideninne kızının vay efendim neden kalamıycakmışına hak verdiniz ben kendimi gayet iyi niyetli buluyorum ama sanırım yanlış anladınız evide onların olsun barklarıda ama ben kendi evimde oturmak istiyorum artıkk kocam da babası rahatsızlanır bişey olur diye taşınmıyoo anladığım kadarıyla herkez diyoki sen giit eşşek gibi 1550 tl öde her ay istediğin gibi evini dekore etme ama görümcen gelsin annesinde kalsın istediği zaman

orası sizin eviniz olmayacak istediğiniz kadar dayayın döşeyin biz onu söylemeye çalışıyoruz.siz kv nin evine göz koymuşsunuz

eee haftada 3-4 gün görümce onlardaysa ve yazın 4 ayı kp ve kv yok ise size ihtiyaç felan yok demektir.gerçekten nedir size bunu yaptıran?
görümcem araba kullanmaz yer bilmez iz bilmez kocasıyla kalmıyo ki babam rahatsılanınca hastaneye götürsün etsin eyvallah diyim kocası evde o annesinde yoksa canıma minnet yaniii bize gerek kalmıycak ama tamamen keyfii onun ki

görümcem araba kullanmaz yer bilmez iz bilmez kocasıyla kalmıyo ki babam rahatsılanınca hastaneye götürsün etsin eyvallah diyim kocası evde o annesinde yoksa canıma minnet yaniii bize gerek kalmıycak ama tamamen keyfii onun ki

işte önemli olan keyfi olması.kadın orda kalmaktan keyif alıyor sonuçta annesinin babasının evi.siz kiraya vereceğim parayla evi dayar döşerim kimseyi sokmam derdindesiniz.bence bu mantıkla görümceyi eve yarıms aatliğine bile almazsınız siz

ayy ne meraklisiniz bir arada oturmaya yaa (: canim iyi hosta herkes gezmeyi eglenmeyi sever...eger hic birseyden feda etmeyeceksek nerde kalir bizlerin anneligi, babaligi?

evin ayri olur tatli olursun, bir arada olursun her hareketi batmaya baslar belki...ben herkesin ayri evi olmasi taraftariyim..azicik asim kaygisiz basim ;)

Şimdi şöyle bi durum var tamam kv ne kadar iyi olursa olsun yinede sorun olur.. Mesela benim anneme gitmeme kimse engel olamaz nedemek yani yengem abim orada kalıyo diye ben babamın evinde kalamıcalmıyım.. Yeri geliyo bi işim oluyo çocuumu anneme bırakıyorum o bakıyo eşim şehir dışına çıkıyo anneme gidiyorum kalmaya.. Yengem bana gelme diyemez kusura bakmayın ama.. O yüzden sorun yaşRsınız

Bak arkadaş öyle böyle söyle ne dersen de böyle bir mantık yok, sen çocuklarım bakılsın yemeğim yapılsın karışan görüşen olmasın rahat rahat gezeyim diyosun sıkıntın bu, diğerlerinin hin tane evi kira geliri de olsa baba evi ayrıdır
tamam ozaman gelsinler onlar kendi evlerini kiraya versinler gelsinler babalarına yakın kirada otursunlar biz istediğimiz yere taşınalıım sence kabul ederler mi

siz anne babayla kalmak isterseniz eğer görümcenizin gelmesine gitmesine karışamazsınız demektir biz bunu diyoruz size, sonuçta herkes anne evine rahatça gider, istediği gibi gidemedikten sonra anne ve baba evine ne anladım o hayattan, eşinizi ikna edip diğer evde kalın bence, hatta eşimi nasıl ikna ederim diye konu açın bence daha mantıklı bu konudan

hanımlar evliliğim süresince eşim tarafıyla hiç bi skıntım olmadı çook şükür biz kirada oturuyoruz kayınvaldem kendi evi dolayısıyla eşimin evi oluyo evleri. şimdi ben çalışışan bi anneyim 4 yaşında oğlum var ikinci bebişte yolda hayırlısıyla inşallah eve bağlı biri değilim gezmeyi tozmayı para harcamayı severim hamileliğimi öğrendiğimden beri kayınvaldemin yanına taşınma gibi bi düşüncem var hem birbirimize yardımcı oluruz hemde benim için daha rahat olur gibimegeliyo ........................................................................................................şöyle bi sorun var ki iki çocuklu bi görümcem var onuda çook seviyorum fakat kayınvaldemde sık sık kalmaya geliyo kayınvaldem bi dönem çook ısrarcı oldu orda yaşamamız için kendiside yazları 4 ay filan köye gidiyo ben diyorum ki şimdi konuşsam desemki anne ben sizinle yaşamaya karar verdim ama burasını herkez annemin evi diil bundan sonra abimin evi diye bilicek ve görümcemin burda kalma olayı bundan sonra olmıycak (gerçi oda hiiç istemiyo zaten gelsin onda kalsın) kayınpeder deseniz varlığı belli diil evde sizce mantıklı mı yoksa hiiç macera aramıyım mı ............................................dip not olarak belirtiyim kayınvaldem kızından çook gelinlerini el ustunde tutar kırmamak için çaba sarfeder
kayın valdem evlenirkende evliykende burası sizin eviniz dedi ısrarcı oldu ben tanımadığım bilmediğim için halyle kötü olmaktansa kira daha mantıklı geldi bu şekilde kabul ettim

ve haladaha kendisi her fırsatta kızım burası sizin eviniz gelin çıkın kiradan zaten biz köyde daha fazla kalırız kışın 3-5 ayda biraz sende biraz öburunde idare ederiz diyoda ben diyorum ki olmaz anne daha köy yaşın gelmedii diye ben ona ısrarcıyım

hatta kendi bize 1+1 bi ev alalım yakınınızda yeter modunda bunuda dikkate alırsanız yorumlarınızda sevinirim

herkeze aynı şeyleri yazdığında sürekli düzenlemk zornda kalıyorum kusura bakmayı
görümceninde kaynında kp den aldıkları evleri var bizede verdikleri ev var ama biz evlenirken kp der rahatsızlık geçirdiği için yakınlarında olalım diye kaynanaya yakın yerde kiracıyız arkadaşlar bende istediğim değişiklikleri kiracı olunca yapamamktan sıkıldım e ikinci çocukta geliyoo oda yapcam osu busu istiyorum kendi evim olsun
tek cumle ile tavsiyem.kendi duzeninizden vazgecmeyiniz.

Hıhı eşinizin ailesinin hayatı sizden ibaret zaten. Sizin keyfiniz ve çocuklarınız daha önemli. Görümce ve çocukları da kim oluyor hıh...

Bencillik tavan yapmış sizde....

tamam hadi abisi annesinin evinde kalıyo diyelim zor mu yani görümcemin annesini görmeye geldikten sonra kalmayıpta kendi evime dönmesi yapılamıycak bişeymiş gibi lans ettirdiniz olayıı buyudude buyudu
Siz kendinizi görümcenin yerine koyun gelin anne evinde kalmanızı istemese ne yapardınız?

Back