- 15 Ocak 2016
- 657
- 497
- 103
- 36
- Konu Sahibi turuncupipet
-
Bu bence göreceli birsey herkes dönem dönem evlilik saglik vs gibi problemler yaşıyor ha ciddi sürekli gecmeyen seyler olursa mutsuzluk baki oluyor bitmeyen kavgalar üçüncü kişiler vs o olunca mutsuzluk kacinilmaz oluyor ama dönem dönem maddi sikinti anlasamamazlik yaşanıyor o yuzden kimse tam polyannacilik oynayamaz sürekli mutluyum hic mutsuzluk yasamadim diyen yalan söyler zatenMerhaba arkadaşlar evliliğimde sürekli sorun yaşıyorum.
anlatıp da canımı sıkmak istemiyorum ama merak ettiğim bir konu var gerçekten evli olup mutlu olan var mı?
Çocukluğumdan beri bunu görmedim annem babam sürekli kavga ederdi ve babam anneme sinirlenip şiddet uyguladığı zamanlarda olurdu. Teyzelerim amcamlar yani konu komşu akraba çocukluğumda gözlemlediğim herkesin çilekeş modda olduğu
Şu an 30 lu yaşlarımdayım çalışıyorum çoğu kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyor yani göstermelik insanlar gerçekten mutlu değil bunu anlıyorum. En beklemediğim insanlar boşanıyor.
Ben gerçekten merak ediyorum sorunsuz demiyorum bakın sorun her zaman olur ama evli olup mutlu olan var mı?
Var.Merhaba arkadaşlar evliliğimde sürekli sorun yaşıyorum.
anlatıp da canımı sıkmak istemiyorum ama merak ettiğim bir konu var gerçekten evli olup mutlu olan var mı?
Çocukluğumdan beri bunu görmedim annem babam sürekli kavga ederdi ve babam anneme sinirlenip şiddet uyguladığı zamanlarda olurdu. Teyzelerim amcamlar yani konu komşu akraba çocukluğumda gözlemlediğim herkesin çilekeş modda olduğu
Şu an 30 lu yaşlarımdayım çalışıyorum çoğu kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyor yani göstermelik insanlar gerçekten mutlu değil bunu anlıyorum. En beklemediğim insanlar boşanıyor.
Ben gerçekten merak ediyorum sorunsuz demiyorum bakın sorun her zaman olur ama evli olup mutlu olan var mı?
Merhaba arkadaşlar evliliğimde sürekli sorun yaşıyorum.
Çok doğru bir tespit yapmışsın yenGEnC, sevgi saygı elbette olmazsa olmaz ama yetmez, eşlerin birbiriyle iletişimi çok önemli, eşinle her şeyi konuşabiliyorsan her şeyi konuşarak halledebiliyorsan huzurlu oluyorsun huzur da mutluluk getiriyor.ama iletisimleri kuvvetli, cekinmeden alinmadan konusabilen, birbirinin sohbetinden keyif alan, benzer tarz cocuk yetistirme, benzer tarz gelecek hayalleri varsa cok ekstra bir sey çıkmadiktan sonra mutlu olurlar
canım evliliği sahiplik olarak görmeyince evlilikten dünya üstü bir beklentiye girmedikçe bence mutluluk oluyor. Evlendim artık böyle şöyle olacak diye kendini ve eşini farklı beklentilere sokmazsan gayet mutlu oluyorsun.Sonuçta hayatına bir eşlikçi destekçi sırdaş girmiş oluyor. her zaman güvenebileceğin biri ve en güzeli senin seçtiğin bir akraba hahahhaa.Merhaba arkadaşlar evliliğimde sürekli sorun yaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?