- 16 Ocak 2012
- 1.343
- 29
- 108
tutarlıdan kastım;isteği net.yani 15 yıldır birlikte olduğu ve çeşitli nedenlerle bir süre daha evlenemeyeceği sevdiği adamdan çocuğu olsun istiyor.kendince bir yaşam tarzı var,herkesin olduğu gibi. ve yorum istediği kısımda benimle aynı durumda olanlar varsa dertleşmek istiyorum. yani şunu sorsaydı; ben böyle düşünüyorum ama doğrumu?bu adam beni yarı yolda bırakırmı,elalem ne der vs... yani yaptığı şeyin doğruluğundan emin,kendi hayatı,sorumluluk alabilecek yaşta.sanane kısmına gelince...hepimiz insanız bize uygun olmayan düşünceleri gördüğümüzde müdahale gereği duyuyoruz bunu yaparken karşıdaki kişiye saygı duyma kısmını es geçiyoruz malesef.bakın aradaki detaylara hiç girmiyorum,neden evlenemiyor,nikah kıymak zormu vs... dedim ya insanız hemen magazin kısmına dalıyoruz.beni ilgilendirdiğini düşünmüyorum.tekrar edeyim benden bu konuda fikir isteseydi söylerdim,benim hayat felsefem bambaşka.ben sedece fikir istemediği biişey hakkında bu kadar yorum yapılmasını vurguladım.
olayin magazin kismini yaratan yalniz kendisi.. okudunuz mu yazdiklarini.. maddi acidan bi sorunumuz yok, deli gibi asigiz,veliaht olacak vs..vs.. 15 senedir zaten sen bu adamla birliktesin madem, cocuk icin alarm canlari calmis bile yapilacak en basit sey evlenmek bunun icin. yani en kolay yolu sahsin basitlestirdigi gibi bi imza.. o kadar.. e engel yok evlilik icin diyor, ama care ariyor.. yani dogal olarak antipatik oluyor.
care belli yapilacak belli ama yok ben istemiyorum ama bebek istiyorum.. bu tutarlilik degil bence.
emin olki buraya atiyorum adam evli bosanamiyor da sorunlar var esiyle de gorusmuyor baglari kopmus zaten 15 yil once bizim iliskimiz cok guzel ama evlenemedigimizden cocuk sahibi olamiyoruz dese o zaman cokfarkli yorumlar gelirdi.
bir kadin olarak zorlugu caresizligi anlamayacak insanlar degiliz bizler de. hata deriz yanlis deriz ama yapilacak care yoksa arkadasim ne yapacaksin bu adamdan gayri cikarin yok madem seviyorsun bunca yilin da gecmis iyi kotu cocuk yasin geciyor o zaman yurtdisina yonel, en yakini kibris git orada tedavi ol demesini biz de biliriz. ama burada durum farkli...