çok garipmiş eşin olgun bir erkek gibi davranamıyor..yani bu kadar korku fazla bence...sen söyle al telefonu elinden gezmedeyiz de catlasaınlar catlayacaklarsa bu ne biçim aile ya çok çok garip gercekten...
Canim madem o kadar korkak bir esin var herkesten cekiniyo korkuyo sendende korksun o zaman.
Bagir cagir yeter de senin kolenmi var de kimlere benim nereye gittigimden yeter artik de
Bu kadar korkak bir insan senin bunlari yapmandan sonrada korkmasi ve sana kole olmasi lazim.
Yok olmuyorsa bu isin ucunda baska birsey var canim..
aslında kaynanam asırı kıskanc sadece 3 gunlugune balayına gıttık onu goturmedıgımız ıcın bıze kustu olıcak seymı sızce hayret ettım ama kocam meydan verıyo agırlıgını koysa gogsunu gere gere bız gıdıyoruz dese onlar bısey dıyemez haksızmıyım sızce
yanlız kayınvaliden biraz hoşmuş balayına neden götürmediniz onu aaa çok ayıp doğrusu hatta sen gitmicektin balayına o gidecekti sende haketmişsin
ya inanamıyorum nasıl insanlar var yaa kimse yerini ve haddini bilmiyo gerçekten olurda bu kadarı olur sen var ya hiç takma kafana hiç bi şeyi kocan halletsin üzülmede sonuçda geziyosun ya ona bak boşver
yanlız kayınvaliden biraz hoşmuş balayına neden götürmediniz onu aaa çok ayıp doğrusu hatta sen gitmicektin balayına o gidecekti sende haketmişsin
ya inanamıyorum nasıl insanlar var yaa kimse yerini ve haddini bilmiyo gerçekten olurda bu kadarı olur sen var ya hiç takma kafana hiç bi şeyi kocan halletsin üzülmede sonuçda geziyosun ya ona bak boşver
yazılanların hepsini okudum canım herkezin fikri kendine doğru ve ben evlilikte kesin bir doğru olduğunu düşünmüyorum karıkoca ortak neyden mutlu oluyorsa doğru odur yazılanlar sanki senin duymayı istediğin şeyler onun için mutlu oldun ama bak bu hayat senin rest çekme evlilik yürümyor tabi yürütmek istiyorsan amacın üzüm yemekse bunu yumuşak anlat yok bağcıyı döveceksen zaten çok bahanebulursun oda ailesinin yaptığının doğru olmadığını biliyor ki senide kısıtlamıyor zaten geziyorsunuz onlara söyleyince gene eşin yani siz huzursuz olacaksınız ne gerek var eşin ailesiyle böyle bir iletişim kurmuş sen niye rahatsız oluyorsun o aileninde doğrusu bu demekki boş ver eşinle gez toz hayatını yaşa kocan ailesine ne derse desin zaten uzaktasın kendi bir gün yalan söyemekten bıkar vazgeçer
valla aramalarınıda beklemem özellikle arar üstüne kata kata ballandıra ballandıra anlatırım.varmi böyle psikopatlık ya.insan ailesinden böyle bişey için çekinirmi.eşiniz büyüsün artık.maddi açıdan bir bağımlılığı falanmı var.hoş olsada yine özür değil.baştada söyledim.o anlatmıyormu.dinsizin hakkından imansız gelir.gezmeye gitmesemde gittik der oooohhhhh oğlunuzla günümü gün ediyorum iyiki doğurmuşsunuz onu bana derim.istiyolar ama.kocanızada fazla bişey söyleyemiyorum.sonuçta hayat arkadaşınız.orası sizi ilgilendiriyor.kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?