- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.653
- 798
Ben anlamıyorum sizi. Bakın 6 senedir evliyim,eşimle alışverişe hiç çıkmadım desem yalan olmaz. Ona birşey alınacaksa gideriz beraber zira zevkime güvenir,özellikle çağırır beni,fikrimi sorar hatta gömlekti çoraptı vs ben alırım çoğu zaman eşime. Sen hallet der çıkar.Kizlar mesele kendi almam degil kredi kartim var paramda var ama mesele şu neden benimle evimizle ilgilenmek zoruna gidiyor ben onunla bir yere gidipte rahat rahat birsey alamadiktan sonra neden evlendim diyorum ben herşeyi zaten tek basima yaptim şimdiye kadar kocaya ne ihtiyacim vardi 6 yıldır yanlis mi tanidim bu adami boyle ilgisiz gidecekse ben boşanmaya karar vereceğim cunku hem kocadan ilgi görme hem kaynana kaprisi cek yapamam daha fazla kendi hayatimi devam ettirebilirim öğretmenim ozel okulda yine çalışırım
Kendime alışveriş yapacaksam giderim gönlümce gezerim,eşimin olmamasıda işime gelir.
Herşeyiniz varmış madem. Ben çıkıyorum deyin,binin taksiye gidin alın eksiklerinizi. Çocuk değilsiniz ki.
Ki zaten konuyu öyle bir açmışsınız ki sanki paranız,kartınız yok,eşinizde size isteklerinizi,ihtiyaçlarınızı almıyormuş gibi. Şimdide diyorsunuz ki birlikte gitmedikten sonra ne anlamı var. Evlenmeden önce nasıl tek başınıza alışveriş yapıyorsanız şimdide çıkın yapın. Bunu ilgisizlik ilan etmek tuhaf,cidden çocuk değilsiniz. Ha alma etme vs diyordur o ayrı