Evli olduğunu yeni öğrendim ?

Önceden aynı yerde çalışıyorlarmış o zaman tanışmıyorlarmış. Şimdi farklı yerlerde çalışıyorlarmış yeni tanışmışlar. Çay içmişler, 1-2 kez iş yerine bırakmış, bir yemek muhabbeti var ama yenmiş mi yenmemiş mi anlamadım. Konu sahibi ortak tanıdık birine sormuş da öğrenmiş evli olduğunu. Konu sahibinin bölük pörçük anlatımından benim çıkardıklarım bunlar.

Bunda ne var insanlar yolda bile bir tanıdık görse hadi gel bir kahve çay içelim der. Karşılaşsa yolumun üstü gel bırakayım der. Sevgili değil bir şey değil. Daha konu sahibi adamı tanımıyor adam hiç tanımıyor ne alaka evli olduğunu dert etmiş. Şey gibi olmuş yıllar önce ki arkadaşımla karşılaştımda beni eve bıraktı bir çay içtik bşrde ne duyayım adam evliymiş oyyy dağlar adghjj

Evet doğru. Ben konuyu özet geçmek istemiştim. Ama farklı sorular gelince parca parca anlatmisim gibi oldu

Biz de onu diyoruz, ortada dert edecek bir şey de yok, adamı gömecek bir şey de.

Aslında kendi kendine gelin güvey olucak bir şeyde yok Normal sosyal hayatta olan şeyleri arkadaş herhalde anormal bulduğu için kendine ilgisi var zannetmiş afhjjj
Yada çay içmişler ya acaba biri görür de laf olur bu adam evli derler diyemi dert etti diye aklıma geldi ama böyle bir sey de demiyor

Yaaaa benim tam da bu konuda acilmis bir konum var uc sene once acmistim

Sonuc olarak tamamen yanlis anlamisim. Su an bu kisi isyerindeki en yakin arkadaslarimdan biri. Uc senedir de guzel bir iliskimiz oldu. Insallah yengeyi de alip turkiyeye gelecekler bir gun gezdirmeye soz verdim.

Belki siz de yanlis anladiniz belki tamamen arkadasca davrandi belki de evli sirtlanlardan biri, bilemeyiz... Ama bence siz hicbir sey yapmayin normal davranin, size yururse de haddini bildirirsiniz...

Hoşlanmış olabilir başta belliki pişmanlık duydu ve geri adım attı ,sebebi demekki evli oluşuydu .Saklamış olması onun karaktersizliği tabiki ancak bir şeyler yaşamak istedi sonra vazgeçtti belliki .Uzak durun yüz vermeyin tekrar samimiyet kurmaya çalışırsa .

Son düzenleme:
Konuyu anlamak icin 4 sayfayi da okumam gerekti. Neyse ortada bir teklif yok anladigim kadariyla. Adam senden hoslaniyorum da dememis. Sadece sohbet muhabbet olmus. Bir taraf bu durumu belki yanlis anladi. Belki de adamin amaci farkliydi bilemeyiz ve sonunda da evli oldugu ortaya cikmis zaten. Cok samimi olmasi rahatsiz ediyorsa gorusmezsiniz olur biter. Arkadas olarak sadece sohbet muhabbet etmek isterseniz siz bilirsiniz ama esi bu durumu farkli yorumlar mi onu da bilemem.

Eski konuna göz attım. Sana 'evlilik var mı?' demiş, eve bırakmış, flört etmiş vs vs...
Adamın niyeti belli. Sence bu şerefsiz, bunca da konu açılmışken neden söylememiş olabilir? Saf misin hala soruyorsun?
Adam flört edip seni kendine bağlamaya çalışmış işte

KONU sahibi neden evli misin diye sormuyor acaba. Alacağı cevaptan mı korkuyor. Adamın derdi gezip tozup herşeyi yaşayabileceği bekar bir kız. Çapkınlık derdinde. Oh bir de kız hiç soru da sormuyor o kadar görüşmüşler. Adam demiştir herhalde evli olmam sorun değil bak sormuyor bile.
Etraf evli barklı çapkınlık peşinde koşan adamlarla dolu. Konu sahibi evli barklı adamlarla ancak kendine zarar verirsin. Dikkatli ol gözünü aç. Görüştüğü adamları da önce araştır en azından sor yani.

Bosver gormezden gel

hesap sorsanız kendi kendine gelin güvey olmuşşun nezakette bulundum der. direkt iletişimi bırakmanız yeterli boşverin

''Platoniğin aşırı umut veren sıradan davranışları'' diye bir şey var, belki size öyle gelmiştir? Adam adım atmamış sonuçta. Bizim sitede bir tane arap Necm amca var, çalıştığım şirkette daireleri olduğu için sürekli bizim ofise gelip gidiyor bakmaya. Sabahları gittiğinde beni de atıyor. Arabada arap ezgileri ve hacı yağı esansı eşliğinde gidiyoruz. Bazen masama geliyor çay içiyoruz, eve dönüşte denk gelirsek eve de birlikte geliyoruz. Şimdi bu necm amca bana iş mi atıyor? O da evli hatta 2 karısı var :)

Şahsen benim Necm amcaya ilgim olsaydı evli olduğunu duyunca iletişimi keserdim. Size de tavsiye ederim.

Yemin ederim salak bunlar.. selam desen bende gönlü var diye düşünürler allahım nasıl yokluk bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…