- 11 Aralık 2018
- 40.689
- 252.854
- 598
Önceden aynı yerde çalışıyorlarmış o zaman tanışmıyorlarmış. Şimdi farklı yerlerde çalışıyorlarmış yeni tanışmışlar. Çay içmişler, 1-2 kez iş yerine bırakmış, bir yemek muhabbeti var ama yenmiş mi yenmemiş mi anlamadım. Konu sahibi ortak tanıdık birine sormuş da öğrenmiş evli olduğunu. Konu sahibinin bölük pörçük anlatımından benim çıkardıklarım bunlar.Burada sanki ilişkiniz vardıda sanki uzaklaştı gibi yazmışsınız sonra tanımadığınızı yazmışsınız. Bir halt anlamadım. Tanımadığınız kişinin evli çıkmasını niye dert ettiniz. Adamı tanımıyorsunuz karşı taraftan bir ilgide yok kendi kafanızda kurmuş gibisiniz. Görende sevgiliydinizde evli çıktı sanır. Halbuki tanımadığınız birine sevgili muamelesi yapıp evli çıkmasını dert etmeniz bir bana mı anormal geldi
Yanı tamam sen zaten evli adamla muhattap olmaOyle de derim. Sonra sen yanlış anladina döner muhabbet. En iyisi hiç muhatap olmamak sanırım
Bunda ne var insanlar yolda bile bir tanıdık görse hadi gel bir kahve çay içelim der. Karşılaşsa yolumun üstü gel bırakayım der. Sevgili değil bir şey değil. Daha konu sahibi adamı tanımıyor adam hiç tanımıyor ne alaka evli olduğunu dert etmiş. Şey gibi olmuş yıllar önce ki arkadaşımla karşılaştımda beni eve bıraktı bir çay içtik bşrde ne duyayım adam evliymiş oyyy dağlar adghjjÖnceden aynı yerde çalışıyorlarmış o zaman tanışmıyorlarmış. Şimdi farklı yerlerde çalışıyorlarmış yeni tanışmışlar. Çay içmişler 1-2 kez iş yerine bırakmış, bir yemek muhabbeti var ama yenmiş mi yenmemiş mi anlamadım. Konu sahibi ortak tanıdık birine sormuş da öğrenmiş evli olduğunu. Konu sahibinin bölük pörçük anlatımından benim çıkardıklarım bunlar.
Evet doğru. Ben konuyu özet geçmek istemiştim. Ama farklı sorular gelince parca parca anlatmisim gibi olduÖnceden aynı yerde çalışıyorlarmış o zaman tanışmıyorlarmış. Şimdi farklı yerlerde çalışıyorlarmış yeni tanışmışlar. Çay içmişler 1-2 kez iş yerine bırakmış, bir yemek muhabbeti var ama yenmiş mi yenmemiş mi anlamadım. Konu sahibi ortak tanıdık birine sormuş da öğrenmiş evli olduğunu. Konu sahibinin bölük pörçük anlatımından benim çıkardıklarım bunlar.
Biz sizi, geçmişinizi, yaşadıklarınızı bilmiyoruz ki özet geçince anlayalım. Konu açarken detaylı anlatmalısınız.Evet doğru. Ben konuyu özet geçmek istemiştim. Ama farklı sorular gelince parca parca anlatmisim gibi oldu
Biz de onu diyoruz, ortada dert edecek bir şey de yok, adamı gömecek bir şey de.Bunda ne var insanlar yolda bile bir tanıdık görse hadi gel bir kahve çay içelim der. Karşılaşsa yolumun üstü gel bırakayım der. Sevgili değil bir şey değil. Daha konu sahibi adamı tanımıyor adam hiç tanımıyor ne alaka evli olduğunu dert etmiş. Şey gibi olmuş yıllar önce ki arkadaşımla karşılaştımda beni eve bıraktı bir çay içtik bşrde ne duyayım adam evliymiş oyyy dağlar adghjj
Sen tanımazsınKim ki bu?
Aslında kendi kendine gelin güvey olucak bir şeyde yokSon anladığım şu konu sahibi kendi kendine gelin güvey olmuş
Yada çay içmişler ya acaba biri görür de laf olur bu adam evli derler diyemi dert etti diye aklıma geldi ama böyle bir sey de demiyorAslında kendi kendine gelin güvey olucak bir şeyde yokNormal sosyal hayatta olan şeyleri arkadaş herhalde anormal bulduğu için kendine ilgisi var zannetmiş afhjjj
Hoşlanmış olabilir başta belliki pişmanlık duydu ve geri adım attı ,sebebi demekki evli oluşuydu .Saklamış olması onun karaktersizliği tabiki ancak bir şeyler yaşamak istedi sonra vazgeçtti belliki .Uzak durun yüz vermeyin tekrar samimiyet kurmaya çalışırsa .Hatta dün de ilk konum bunun üstüneydi bu sitede. Kendimde arıyordum sorunu. İlkten yakın davrandı bana. İş yerime bırakma, çay içme vs hâlâ daha öyle bana. Hoşlanıyor hissediyorum.
Bende öyleydim tabi.
Ama adım atmamasi tuhaf geliyordu. Bugün ortak bir tanıdığa sordurdum evli o dedi.
O kadar şaşırdım ki kaldım resmen öyle.
Ne yapmam gerekli ?
Tabiki bir bitirdim kafamda bunla ilgili değil ama salak olarak görsün istemiyorum. İnsan evliyim demez mi ya sinir oluyorum
KONU sahibi neden evli misin diye sormuyor acaba. Alacağı cevaptan mı korkuyor. Adamın derdi gezip tozup herşeyi yaşayabileceği bekar bir kız. Çapkınlık derdinde. Oh bir de kız hiç soru da sormuyor o kadar görüşmüşler. Adam demiştir herhalde evli olmam sorun değil bak sormuyor bile.Eski konuna göz attım. Sana 'evlilik var mı?' demiş, eve bırakmış, flört etmiş vs vs...
Adamın niyeti belli. Sence bu şerefsiz, bunca da konu açılmışken neden söylememiş olabilir? Saf misin hala soruyorsun?
Adam flört edip seni kendine bağlamaya çalışmış işte
Bosver gormezden gelHatta dün de ilk konum bunun üstüneydi bu sitede. Kendimde arıyordum sorunu. İlkten yakın davrandı bana. İş yerime bırakma, çay içme vs hâlâ daha öyle bana. Hoşlanıyor hissediyorum.
Bende öyleydim tabi.
Ama adım atmamasi tuhaf geliyordu. Bugün ortak bir tanıdığa sordurdum evli o dedi.
O kadar şaşırdım ki kaldım resmen öyle.
Ne yapmam gerekli ?
Tabiki bir bitirdim kafamda bunla ilgili değil ama salak olarak görsün istemiyorum. İnsan evliyim demez mi ya sinir oluyorum
Yemin ederim salak bunlar.. selam desen bende gönlü var diye düşünürler allahım nasıl yokluk bu9 ay kadar minik bir birimde 2 kisi calistik. Etrafta büfe cafe kantin yoktu.
Kendime koydugum meyve ve kuruyemisten diger arkadasim icin de bir kac kere goturdum. O kendisine kahve yaparken de bi kac kere ben de istedim. (Makine onundu ellemek istemedim)
Ona ilgim oldugunu, yakinlik kurmaya calistigimi dusunmus.
Bir de carsamba gunu pazar oldugu icin otobüs farkli yoldan geciyordu, sadece carsambalari arabayla gidiyordum baska yoldan. Beni de alir misin dedi, tabii dedim.
Portakal bana yürüyor demis herkese.
Dedim koçum dur, yürürsem öyle sağlam yürürüm ki düşersinsuan sadece insan yerine koyuyorum seni.
Diyecegim o ki karsi tarafin hareketleri bazen yanlis yorumlanabiliyor. Size acik acik hoslandigini, özel hisleri oldugunu falan söyledi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?