Evli olduğunu yeni öğrendim ?

Princes1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2021
319
106
53
26
Hatta dün de ilk konum bunun üstüneydi bu sitede. Kendimde arıyordum sorunu. İlkten yakın davrandı bana. İş yerime bırakma, çay içme vs hâlâ daha öyle bana. Hoşlanıyor hissediyorum.
Bende öyleydim tabi.
Ama adım atmamasi tuhaf geliyordu. Bugün ortak bir tanıdığa sordurdum evli o dedi.
O kadar şaşırdım ki kaldım resmen öyle.
Ne yapmam gerekli ?
Tabiki bir bitirdim kafamda bunla ilgili değil ama salak olarak görsün istemiyorum. İnsan evliyim demez mi ya sinir oluyorum

İletisiminizi tamamen kesin, size ulasamasin hic bir sekilde.

Ayrica evliyim demez tabi ki. Adamin niyeti ortada heyecan ariyor.

Eski çalıştığım kurumdan. Ama tanışmamistik hiç
Konunuz çok havada. Kim nerede nasıl ne yapmış anlaşılmıyor.

Ne yaşadınız da adamın sizinle ilgilendiğini düşündünüz? Yani yemeğe çıkma, iş yerine bırakma falan senden hoşlanıyorum hareketleri olmaz her zaman. Benim eşim de yapar bunları sık sık.

Evet o da var ama arkadas olarak yaklastigi, yemege cikacak kadar samimiyet kurdugu birine de esinden falan bahsederdi diye dusunuyorum.

Öyle de olabilir

Başka kurumda ve hic tanismadigin biri için bu kadar dert etme hatta iyi olmuş evli olduğunu ögrendigin ya farklı duyguların olduğunda daha zor olurdu

Evet o da var ama arkadas olarak yaklastigi, yemege cikacak kadar samimiyet kurdugu birine de esinden falan bahsederdi diye dusunuyorum.
Orası da doğru. Ama adam konu sahibine medeni halini sormuş, konu sahibi de karşılığında aynı soruyu ona yöneltse cevap alırdı sanıyorum. Sanki biraz iletişim problemi var gibi, konuyu anlatış biçimi de onu gösteriyor.

Yani biri size evli misiniz diye sorsa “yok evli değilim iki yıl önce nişanlanmıştım ama ayrıldık, peki siz evli misiniz“ diye devam etmez mi diyalog?

Salak olarak görülecek bir şey yok ortada; ilanı aşk etmemiş, vaatlerde bulunmamış, gelecek planı yapmamış, açılmamış, hoşlandığını belirtmemiş, belki sadece kibarlık olsun diye yakın davrandı belki şansını dened bilemeyiz. siz tavrınızı net olarak göstereceksiniz çünkü hoşlandığını ifade eden sizsiniz. En güzeli mesafe koymak, eğer o amaçla yakın davrandıysa tehlikeli biri olduğunu gösterir.

Özet geçtin ama bu baya özet olmuş bide sanki aranizda bir şey olmuşta sonrası evli olduğun anlaşılıyor ama diyorsun ki hiç tanışmadım tanımadığın biri için niye evli olduğu için tepki verdin anlamadım

Bilmiyorum ki onu da düşündüm. Anlattığım arkadaşlarımda benle aynı düşünüyor

9 ay kadar minik bir birimde 2 kisi calistik. Etrafta büfe cafe kantin yoktu.
Kendime koydugum meyve ve kuruyemisten diger arkadasim icin de bir kac kere goturdum. O kendisine kahve yaparken de bi kac kere ben de istedim. (Makine onundu ellemek istemedim)
Ona ilgim oldugunu, yakinlik kurmaya calistigimi dusunmus.
Bir de carsamba gunu pazar oldugu icin otobüs farkli yoldan geciyordu, sadece carsambalari arabayla gidiyordum baska yoldan. Beni de alir misin dedi, tabii dedim.
Portakal bana yürüyor demis herkese.

Dedim koçum dur, yürürsem öyle sağlam yürürüm ki düşersin suan sadece insan yerine koyuyorum seni.

Diyecegim o ki karsi tarafin hareketleri bazen yanlis yorumlanabiliyor. Size acik acik hoslandigini, özel hisleri oldugunu falan söyledi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…