Ondan sonra Türk kadını çok rerörerö. İyi akşamlar dediğin bakkal amca bile bir değişik bakmaya başlıyor çoğu zaman9 ay kadar minik bir birimde 2 kisi calistik. Etrafta büfe cafe kantin yoktu.
Kendime koydugum meyve ve kuruyemisten diger arkadasim icin de bir kac kere goturdum. O kendisine kahve yaparken de bi kac kere ben de istedim. (Makine onundu ellemek istemedim)
Ona ilgim oldugunu, yakinlik kurmaya calistigimi dusunmus.
Bir de carsamba gunu pazar oldugu icin otobüs farkli yoldan geciyordu, sadece carsambalari arabayla gidiyordum baska yoldan. Beni de alir misin dedi, tabii dedim.
Portakal bana yürüyor demis herkese.
Dedim koçum dur, yürürsem öyle sağlam yürürüm ki düşersinsuan sadece insan yerine koyuyorum seni.
Diyecegim o ki karsi tarafin hareketleri bazen yanlis yorumlanabiliyor. Size acik acik hoslandigini, özel hisleri oldugunu falan söyledi mi?
Ben olsam eşini bulup anlatırım yapabilecegin en güzel iyilik bu olur hem kendine hem o adamın esineHatta dün de ilk konum bunun üstüneydi bu sitede. Kendimde arıyordum sorunu. İlkten yakın davrandı bana. İş yerime bırakma, çay içme vs hâlâ daha öyle bana. Hoşlanıyor hissediyorum.
Bende öyleydim tabi.
Ama adım atmamasi tuhaf geliyordu. Bugün ortak bir tanıdığa sordurdum evli o dedi.
O kadar şaşırdım ki kaldım resmen öyle.
Ne yapmam gerekli ?
Tabiki bir bitirdim kafamda bunla ilgili değil ama salak olarak görsün istemiyorum. İnsan evliyim demez mi ya sinir oluyorum
Oha artık ne anlatacak? Eşin beni işe bıraktı arada sohbet ettik namusumu kirletti mi diyecekBen olsam eşini bulup anlatırım yapabilecegin en güzel iyilik bu olur hem kendine hem o adamın esine
Hiç tanışmadınız ama iletişiminiz var,nasıl oluyor?Eski çalıştığım kurumdan. Ama tanışmamistik hiç
Nasıl yani? Aralarında bir şey olmamış ki ne diyecek bu resmen evliliklerine tecavüzBen olsam eşini bulup anlatırım yapabilecegin en güzel iyilik bu olur hem kendine hem o adamın esine
Namus kirletmekmiOha artık ne anlatacak? Eşin beni işe bıraktı arada sohbet ettik namusumu kirletti mi diyecek
Kızda bir problem var ozaman sen yanlış anlamışsın o arkadaş gibi yaklaşmış falanNasıl yani? Aralarında bir şey olmamış ki ne diyecek bu resmen evliliklerine tecavüz
Benim kocam yok ben boşandım canım,Kızda bir problem var ozaman sen yanlış anlamışsın o arkadaş gibi yaklaşmış falanbirinizin kocası bunu yapsa buraya ağlayarak konu acarsiniz kocam birine karşı ilgi duyuyor diye. Arkadaş evli olduğunu bilmiyormuş gibi yapıp devam etsin bakalm sonuç nereye varacak adam çay içmeler ise birakmayi teklif etmeler biranda herkes elit kesilmis
bence tamamen iletişimi kes uzak dur hiç bişey demeHatta dün de ilk konum bunun üstüneydi bu sitede. Kendimde arıyordum sorunu. İlkten yakın davrandı bana. İş yerime bırakma, çay içme vs hâlâ daha öyle bana. Hoşlanıyor hissediyorum.
Bende öyleydim tabi.
Ama adım atmamasi tuhaf geliyordu. Bugün ortak bir tanıdığa sordurdum evli o dedi.
O kadar şaşırdım ki kaldım resmen öyle.
Ne yapmam gerekli ?
Tabiki bir bitirdim kafamda bunla ilgili değil ama salak olarak görsün istemiyorum. İnsan evliyim demez mi ya sinir oluyorum
Kıza ne diyebilirim ki dönüp eşime sorarim çay icmissin işine birakmissin ne gerekçeyle yaptın benim neden haberim olmadı gibi sorular sorarım kız demiş zaten çok bir samimiyetimizde yok diye o çay nerde içildi mesela yazmamış bunları iş yerindemi icilmis çıkıp dışardami icilmis kızı nerden almista iş yerine bırakmış yolun üzerimi güzergah degistirdimi yani bı babayiğit yardımsever benm kocam mi yoksa benmi aptalım derdim kendimeBenim kocam yok ben boşandım canım,
Size bir kadın gelse yada arasa deseki ben eşinizle çay içtim ama evli olduğunu duydum dese ne dersiniz
Bak bide dese kimbilir neler kurucan farz et kocan gerçekten iyi niyetli ve senin içine bir şüphe dusucem her geç kaldığında her teli acmadigin da kavga olucak evlilik zarar alıcakKıza ne diyebilirim ki dönüp eşime sorarim çay icmissin işine birakmissin ne gerekçeyle yaptın benim neden haberim olmadı gibi sorular sorarım kız demiş zaten çok bir samimiyetimizde yok diye o çay nerde içildi mesela yazmamış bunları iş yerindemi icilmis çıkıp dışardami icilmis kızı nerden almista iş yerine bırakmış yolun üzerimi güzergah degistirdimi yani bı babayiğit yardımsever benm kocam mi yoksa benmi aptalım derdim kendimebiri bana arkadascami yoksa hoşlanti ilemi yaklaşıyor anlarım bilemedim
Ben çayi iş yerinde değil dışarda içtiklerini anladım özel gotustuler diye yoksa bende çalıştım patronlarim beni eve bıraktı geç çıktığım zamanlar oturup çayda içildi ama iş yerinde olan şeyler ben hoslandi benden diye anlamadım bence konu sahibi biraz açsın konuyu bir muhabbetmi geçti biseymi dedi işyerine bırakmak için özellikleri teklifte bulundu çay iş yerindemi dışardami içildi bunları ayrıntılı anlatmamız anlatmadigi içinde bende arada hoşlanti kelimelerini okuyunca oyuzden öyle yazdım ben evliyim iki tanede çocuğum var eşimin iş arkadaslarina karışmam çay içildi diye beni aldatıyorsun muamelesi yapmam ama iş yerine birini bırakmasını özellikle evinden alıyorsa hele yanlış bulurum buda benim düşüncemM Mavistez yani adamın evli olduğu saklı gizli değil kadın galiba uzaktan hoşlandı evli olduğunu öğrenince şaşırdı adam kadına ısrarcı değil arkasında dolanmıyor her hangi bir rahatsızlığı yok sadece çay içmişler buda iş ortamında olur
Sadece kadın kendi kendine gelin güvey olmuş olmayınca da vay efendim evli ne yapsın gidip huzurlarını mi bozsun ne desin kadına kocan peşimde mi desin bide çocuklar varsa yuvayı mi dağıtsın ortalık mi karışsın ortada aşk yok sevgili yok olma ihtimali yok bir şey yok
Konu sahibi evli diye geri adım atmis sözde diyelim ki bu adam evli ama gözü dışarda bu kadın olmazsa öbür kadın der yada adamın karısı anlar çünkü saklı gizli işler hiç bir zaman örtülü kalmaz
Zaten kimse bir şey anlamadı dediğim gibi yazdıklarından bizler yorum yaptık sonrası ben çıktım konudan daha net şeyler dediyse tekrar okumadımBen çayi iş yerinde değil dışarda içtiklerini anladım özel gotustuler diye yoksa bende çalıştım patronlarim beni eve bıraktı geç çıktığım zamanlar oturup çayda içildi ama iş yerinde olan şeyler ben hoslandi benden diye anlamadım bence konu sahibi biraz açsın konuyu bir muhabbetmi geçti biseymi dedi işyerine bırakmak için özellikleri teklifte bulundu çay iş yerindemi dışardami içildi bunları ayrıntılı anlatmamız anlatmadigi içinde bende arada hoşlanti kelimelerini okuyunca oyuzden öyle yazdım ben evliyim iki tanede çocuğum var eşimin iş arkadaslarina karışmam çay içildi diye beni aldatıyorsun muamelesi yapmam ama iş yerine birini bırakmasını özellikle evinden alıyorsa hele yanlış bulurum buda benim düşüncem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?