- 19 Mayıs 2020
- 46.833
- 209.823
- 548
Kimin kocasığğğ buğğğ.Kim ki bu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimin kocasığğğ buğğğ.Kim ki bu?
Aynen öyle. Konuda bir kopukluk var. Ya da kendi aralarinda bir iletisim problemi var.Orası da doğru. Ama adam konu sahibine medeni halini sormuş, konu sahibi de karşılığında aynı soruyu ona yöneltse cevap alırdı sanıyorum. Sanki biraz iletişim problemi var gibi, konuyu anlatış biçimi de onu gösteriyor.
Yani biri size evli misiniz diye sorsa “yok evli değilim iki yıl önce nişanlanmıştım ama ayrıldık, peki siz evli misiniz“ diye devam etmez mi diyalog?
Iyide neden kötü oluyorsun farklı kurumda çalışıyor tanismamisin neden kötü oluyorsun bence sen daha detay verTabiki kötü duruma düşmek istemem
Hayır şöyle eskiden aynı kurumdaydik. Hiç tanismadik. Ne olduysa bu sene tesadüf ettik böyle biraz samimiyet kurulduÖzet geçtin ama bu baya özet olmuş bide sanki aranizda bir şey olmuşta sonrası evli olduğun anlaşılıyor ama diyorsun ki hiç tanışmadım tanımadığın biri için niye evli olduğu için tepki verdin anlamadım
Yani ortada evli bir adam var ve tanımayan biri ama evli olduğu için dert eden bir kadın varKimin kocasığğğ buğğğ.
Senin olay da komikmiş. Ya belki de ben anlam yükledim açıkça söylemedi zten ama ne bileyim ben öyle hissettim hâlinden tavrindan9 ay kadar minik bir birimde 2 kisi calistik. Etrafta büfe cafe kantin yoktu.
Kendime koydugum meyve ve kuruyemisten diger arkadasim icin de bir kac kere goturdum. O kendisine kahve yaparken de bi kac kere ben de istedim. (Makine onundu ellemek istemedim)
Ona ilgim oldugunu, yakinlik kurmaya calistigimi dusunmus.
Bir de carsamba gunu pazar oldugu icin otobüs farkli yoldan geciyordu, sadece carsambalari arabayla gidiyordum baska yoldan. Beni de alir misin dedi, tabii dedim.
Portakal bana yürüyor demis herkese.
Dedim koçum dur, yürürsem öyle sağlam yürürüm ki düşersinsuan sadece insan yerine koyuyorum seni.
Diyecegim o ki karsi tarafin hareketleri bazen yanlis yorumlanabiliyor. Size acik acik hoslandigini, özel hisleri oldugunu falan söyledi mi?
Tövbesteyşın ya, bu adamlar ne yiyip içiyor, hiç mi ilgi sevgi insanlık görmemiş, azcık ilgiye dinamit gibi uçuyorlar anlamadım. Ha ben de çok gördüm, hala anlamadım, düşün.9 ay kadar minik bir birimde 2 kisi calistik. Etrafta büfe cafe kantin yoktu.
Kendime koydugum meyve ve kuruyemisten diger arkadasim icin de bir kac kere goturdum. O kendisine kahve yaparken de bi kac kere ben de istedim. (Makine onundu ellemek istemedim)
Ona ilgim oldugunu, yakinlik kurmaya calistigimi dusunmus.
Bir de carsamba gunu pazar oldugu icin otobüs farkli yoldan geciyordu, sadece carsambalari arabayla gidiyordum baska yoldan. Beni de alir misin dedi, tabii dedim.
Portakal bana yürüyor demis herkese.
Dedim koçum dur, yürürsem öyle sağlam yürürüm ki düşersinsuan sadece insan yerine koyuyorum seni.
Diyecegim o ki karsi tarafin hareketleri bazen yanlis yorumlanabiliyor. Size acik acik hoslandigini, özel hisleri oldugunu falan söyledi mi?
O zaman tanıştınız niye tanışmadık diyorsun böyle parca parca olunca karışık oluyorHayır şöyle eskiden aynı kurumdaydik. Hiç tanismadik. Ne olduysa bu sene tesadüf ettik böyle biraz samimiyet kuruldu
Enteresan gerçekten.Ya fırsat olmadı. Benim hakkımda konuşunca neden oldu gibisinden vs.
Welcome to TurkeyTövbesteyşın ya, bu adamlar ne yiyip içiyor, hiç mi ilgi sevgi insanlık görmemiş, azcık ilgiye dinamit gibi uçuyorlar anlamadım. Ha ben de çok gördüm, hala anlamadım, düşün.
Oyle de derim. Sonra sen yanlış anladina döner muhabbet. En iyisi hiç muhatap olmamak sanırımO zaman tanıştınız niye tanışmadık diyorsun böyle parca parca olunca karışık oluyor
Tanıştınız samimiyet oldu bu samimiyet aşk sevgi içeren samimiyet miydi ki galiba öyle adam size o niyetlemi yaklaştı öyleyse eğer yarın sabah sorun evlisin utanmıyormusun den uzaklaşin gitsin
Bide diyor ki yazsam yalnis anlaşılacak gel cik işin içindenBurada sanki ilişkiniz vardıda sanki uzaklaştı gibi yazmışsınız sonra tanımadığınızı yazmışsınız. Bir halt anlamadım. Tanımadığınız kişinin evli çıkmasını niye dert ettiniz. Adamı tanımıyorsunuz karşı taraftan bir ilgide yok kendi kafanızda kurmuş gibisiniz. Görende sevgiliydinizde evli çıktı sanır. Halbuki tanımadığınız birine sevgili muamelesi yapıp evli çıkmasını dert etmeniz bir bana mı anormal geldi![]()