Evli olduğunu yeni öğrendim ?

Aynen öyle. Konuda bir kopukluk var. Ya da kendi aralarinda bir iletisim problemi var.

Acaba siz mi fazla anlam yüklediniz hareketlerine?
Bir şey olmamış gibi devam edin. Kendinizi uzak tutun.

İlk başta ilgisi vardı sonra mesafeli davranmaya başladı demişsiniz önce ki konu da.

Ya siz davranışlarına farklı anlam yüklendiniz yada kendisi evli olduğunu hatırladi.

Üzerine durulacak birşey yok çünkü aranızda bir ilişki yokmuş zaten.

Son düzenleme:
Hayır şöyle eskiden aynı kurumdaydik. Hiç tanismadik. Ne olduysa bu sene tesadüf ettik böyle biraz samimiyet kuruldu

Senin olay da komikmiş. Ya belki de ben anlam yükledim açıkça söylemedi zten ama ne bileyim ben öyle hissettim hâlinden tavrindan

Tövbesteyşın ya, bu adamlar ne yiyip içiyor, hiç mi ilgi sevgi insanlık görmemiş, azcık ilgiye dinamit gibi uçuyorlar anlamadım. Ha ben de çok gördüm, hala anlamadım, düşün.

Hayır şöyle eskiden aynı kurumdaydik. Hiç tanismadik. Ne olduysa bu sene tesadüf ettik böyle biraz samimiyet kuruldu
O zaman tanıştınız niye tanışmadık diyorsun böyle parca parca olunca karışık oluyor

Tanıştınız samimiyet oldu bu samimiyet aşk sevgi içeren samimiyet miydi ki galiba öyle adam size o niyetlemi yaklaştı öyleyse eğer yarın sabah sorun evlisin utanmıyormusun den uzaklaşin gitsin

Ya fırsat olmadı. Benim hakkımda konuşunca neden oldu gibisinden vs.
Enteresan gerçekten.

Neyse elinizde sizden hoşlandığına ya da size yürüdüğüne dair somut bir delil yok. Burda haksız yere gömmeyelim elin kadının kocasını. Yaşanmış bir şey yok ortada, kendinizi üzmenin de anlamı yok şu durumda. Arkadaşlığından hoşlanıyorsanız devam ettirin arkadaşlığınızı, hoşlanmıyorsanız bitirin. Onun dışında yapacak bir şey yok.

Oyle de derim. Sonra sen yanlış anladina döner muhabbet. En iyisi hiç muhatap olmamak sanırım

Arkadaşım ben yazana kadar başka birine bambaşka bir şey yazıyorsun farklı bir şey çıkıyor ortaya en iyisi sen yaz şu evli adamla hikayeni bizde aaa ben bunu yazdim ama başka bir şeymiş deyip afallamiyalim

Burada sanki ilişkiniz vardıda sanki uzaklaştı gibi yazmışsınız sonra tanımadığınızı yazmışsınız. Bir halt anlamadım. Tanımadığınız kişinin evli çıkmasını niye dert ettiniz. Adamı tanımıyorsunuz karşı taraftan bir ilgide yok kendi kafanızda kurmuş gibisiniz. Görende sevgiliydinizde evli çıktı sanır. Halbuki tanımadığınız birine sevgili muamelesi yapıp evli çıkmasını dert etmeniz bir bana mı anormal geldi

Bide diyor ki yazsam yalnis anlaşılacak gel cik işin içinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…