Evli olduğunu yeni öğrendim ?

9 ay kadar minik bir birimde 2 kisi calistik. Etrafta büfe cafe kantin yoktu.
Kendime koydugum meyve ve kuruyemisten diger arkadasim icin de bir kac kere goturdum. O kendisine kahve yaparken de bi kac kere ben de istedim. (Makine onundu ellemek istemedim)
Ona ilgim oldugunu, yakinlik kurmaya calistigimi dusunmus.
Bir de carsamba gunu pazar oldugu icin otobüs farkli yoldan geciyordu, sadece carsambalari arabayla gidiyordum baska yoldan. Beni de alir misin dedi, tabii dedim.
Portakal bana yürüyor demis herkese.

Dedim koçum dur, yürürsem öyle sağlam yürürüm ki düşersin 😅 suan sadece insan yerine koyuyorum seni.

Diyecegim o ki karsi tarafin hareketleri bazen yanlis yorumlanabiliyor. Size acik acik hoslandigini, özel hisleri oldugunu falan söyledi mi?
Ondan sonra Türk kadını çok rerörerö. İyi akşamlar dediğin bakkal amca bile bir değişik bakmaya başlıyor çoğu zaman 🤦🏻‍♀️ mesafeli dursan Kezban, biraz normal davransan iş atıyor oluyorsun. Yeminle En buyuk kk En buyuk kk 'nin son konusundaki Ganalı erkeklerin rahatlığı lazım bize de 😂

Mesajlaşma vs yoksa bence yanlış anlamışsınızdır 🤔

Hatta dün de ilk konum bunun üstüneydi bu sitede. Kendimde arıyordum sorunu. İlkten yakın davrandı bana. İş yerime bırakma, çay içme vs hâlâ daha öyle bana. Hoşlanıyor hissediyorum.
Bende öyleydim tabi.
Ama adım atmamasi tuhaf geliyordu. Bugün ortak bir tanıdığa sordurdum evli o dedi.
O kadar şaşırdım ki kaldım resmen öyle.
Ne yapmam gerekli ?
Tabiki bir bitirdim kafamda bunla ilgili değil ama salak olarak görsün istemiyorum. İnsan evliyim demez mi ya sinir oluyorum
Ben olsam eşini bulup anlatırım yapabilecegin en güzel iyilik bu olur hem kendine hem o adamın esine

Demek ki sandığınız gibi birisi değilmiş. Maalesef bazı erkekler böyle; dikkatli olmak gerekir. Evli olduğunu söylemez, oynar duygularınızla. Siz iyi ki de vakitlice öğrenmişsiniz. Uzak durun.

Oha artık ne anlatacak? Eşin beni işe bıraktı arada sohbet ettik namusumu kirletti mi diyecek😂
Namus kirletmekmi 😂 siz hangi kafadasiniz kız hoslandigini hissediyorum davranışlarindan demiş sonrada evli olduğunu öğrenmiş pardon ama siz seysiniz böyle hani biri bisey yapar kötü anlamda en kötüsü olsun hadi biri taciz etsin aaa yok o öle yapmaz sen yanlış anlamışsındır kafası bu. Kusura bakma ama hiç bir kadın yanlış hissetmez.

Nasıl yani? Aralarında bir şey olmamış ki ne diyecek bu resmen evliliklerine tecavüz
Kızda bir problem var ozaman sen yanlış anlamışsın o arkadaş gibi yaklaşmış falan😂 birinizin kocası bunu yapsa buraya ağlayarak konu acarsiniz kocam birine karşı ilgi duyuyor diye. Arkadaş evli olduğunu bilmiyormuş gibi yapıp devam etsin bakalm sonuç nereye varacak adam çay içmeler ise birakmayi teklif etmeler biranda herkes elit kesilmis

Kızda bir problem var ozaman sen yanlış anlamışsın o arkadaş gibi yaklaşmış falan😂 birinizin kocası bunu yapsa buraya ağlayarak konu acarsiniz kocam birine karşı ilgi duyuyor diye. Arkadaş evli olduğunu bilmiyormuş gibi yapıp devam etsin bakalm sonuç nereye varacak adam çay içmeler ise birakmayi teklif etmeler biranda herkes elit kesilmis
Benim kocam yok ben boşandım canım,

Size bir kadın gelse yada arasa deseki ben eşinizle çay içtim ama evli olduğunu duydum dese ne dersiniz

Hatta dün de ilk konum bunun üstüneydi bu sitede. Kendimde arıyordum sorunu. İlkten yakın davrandı bana. İş yerime bırakma, çay içme vs hâlâ daha öyle bana. Hoşlanıyor hissediyorum.
Bende öyleydim tabi.
Ama adım atmamasi tuhaf geliyordu. Bugün ortak bir tanıdığa sordurdum evli o dedi.
O kadar şaşırdım ki kaldım resmen öyle.
Ne yapmam gerekli ?
Tabiki bir bitirdim kafamda bunla ilgili değil ama salak olarak görsün istemiyorum. İnsan evliyim demez mi ya sinir oluyorum
bence tamamen iletişimi kes uzak dur hiç bişey deme

Benim kocam yok ben boşandım canım,

Size bir kadın gelse yada arasa deseki ben eşinizle çay içtim ama evli olduğunu duydum dese ne dersiniz
Kıza ne diyebilirim ki dönüp eşime sorarim çay icmissin işine birakmissin ne gerekçeyle yaptın benim neden haberim olmadı gibi sorular sorarım kız demiş zaten çok bir samimiyetimizde yok diye o çay nerde içildi mesela yazmamış bunları iş yerindemi icilmis çıkıp dışardami icilmis kızı nerden almista iş yerine bırakmış yolun üzerimi güzergah degistirdimi yani bı babayiğit yardımsever benm kocam mi yoksa benmi aptalım derdim kendime😁 biri bana arkadascami yoksa hoşlanti ilemi yaklaşıyor anlarım bilemedim

M Mavistez yani adamın evli olduğu saklı gizli değil kadın galiba uzaktan hoşlandı evli olduğunu öğrenince şaşırdı adam kadına ısrarcı değil arkasında dolanmıyor her hangi bir rahatsızlığı yok sadece çay içmişler buda iş ortamında olur

Sadece kadın kendi kendine gelin güvey olmuş olmayınca da vay efendim evli ne yapsın gidip huzurlarını mi bozsun ne desin kadına kocan peşimde mi desin bide çocuklar varsa yuvayı mi dağıtsın ortalık mi karışsın ortada aşk yok sevgili yok olma ihtimali yok bir şey yok

Konu sahibi evli diye geri adım atmis sözde diyelim ki bu adam evli ama gözü dışarda bu kadın olmazsa öbür kadın der yada adamın karısı anlar çünkü saklı gizli işler hiç bir zaman örtülü kalmaz

Kıza ne diyebilirim ki dönüp eşime sorarim çay icmissin işine birakmissin ne gerekçeyle yaptın benim neden haberim olmadı gibi sorular sorarım kız demiş zaten çok bir samimiyetimizde yok diye o çay nerde içildi mesela yazmamış bunları iş yerindemi icilmis çıkıp dışardami icilmis kızı nerden almista iş yerine bırakmış yolun üzerimi güzergah degistirdimi yani bı babayiğit yardımsever benm kocam mi yoksa benmi aptalım derdim kendime😁 biri bana arkadascami yoksa hoşlanti ilemi yaklaşıyor anlarım bilemedim
Bak bide dese kimbilir neler kurucan farz et kocan gerçekten iyi niyetli ve senin içine bir şüphe dusucem her geç kaldığında her teli acmadigin da kavga olucak evlilik zarar alıcak
Ha kocan bozduysa niyeti dediğim gibi birinin sana bir şey demesine gerek yok kadın bunu anlar kocanın hal hareketlerinden

M Mavistez yani adamın evli olduğu saklı gizli değil kadın galiba uzaktan hoşlandı evli olduğunu öğrenince şaşırdı adam kadına ısrarcı değil arkasında dolanmıyor her hangi bir rahatsızlığı yok sadece çay içmişler buda iş ortamında olur

Sadece kadın kendi kendine gelin güvey olmuş olmayınca da vay efendim evli ne yapsın gidip huzurlarını mi bozsun ne desin kadına kocan peşimde mi desin bide çocuklar varsa yuvayı mi dağıtsın ortalık mi karışsın ortada aşk yok sevgili yok olma ihtimali yok bir şey yok

Konu sahibi evli diye geri adım atmis sözde diyelim ki bu adam evli ama gözü dışarda bu kadın olmazsa öbür kadın der yada adamın karısı anlar çünkü saklı gizli işler hiç bir zaman örtülü kalmaz
Ben çayi iş yerinde değil dışarda içtiklerini anladım özel gotustuler diye yoksa bende çalıştım patronlarim beni eve bıraktı geç çıktığım zamanlar oturup çayda içildi ama iş yerinde olan şeyler ben hoslandi benden diye anlamadım bence konu sahibi biraz açsın konuyu bir muhabbetmi geçti biseymi dedi işyerine bırakmak için özellikleri teklifte bulundu çay iş yerindemi dışardami içildi bunları ayrıntılı anlatmamız anlatmadigi içinde bende arada hoşlanti kelimelerini okuyunca oyuzden öyle yazdım ben evliyim iki tanede çocuğum var eşimin iş arkadaslarina karışmam çay içildi diye beni aldatıyorsun muamelesi yapmam ama iş yerine birini bırakmasını özellikle evinden alıyorsa hele yanlış bulurum buda benim düşüncem

Ben çayi iş yerinde değil dışarda içtiklerini anladım özel gotustuler diye yoksa bende çalıştım patronlarim beni eve bıraktı geç çıktığım zamanlar oturup çayda içildi ama iş yerinde olan şeyler ben hoslandi benden diye anlamadım bence konu sahibi biraz açsın konuyu bir muhabbetmi geçti biseymi dedi işyerine bırakmak için özellikleri teklifte bulundu çay iş yerindemi dışardami içildi bunları ayrıntılı anlatmamız anlatmadigi içinde bende arada hoşlanti kelimelerini okuyunca oyuzden öyle yazdım ben evliyim iki tanede çocuğum var eşimin iş arkadaslarina karışmam çay içildi diye beni aldatıyorsun muamelesi yapmam ama iş yerine birini bırakmasını özellikle evinden alıyorsa hele yanlış bulurum buda benim düşüncem
Zaten kimse bir şey anlamadı dediğim gibi yazdıklarından bizler yorum yaptık sonrası ben çıktım konudan daha net şeyler dediyse tekrar okumadım

Ne iş yapıyor bilmiyorum bazı işler vardır bir kaç arkadaş gider hem iş hem sohbet yemekte yenir dışarda çayda içilir olabilir yeter ki niyet iyi olsun

Işten geç çıkar eve bırakır her zaman olmazsa iyi olur

Ama çay içti benle adam evliymiş gidip karısına desem mi denmez

Evliyse uzak durursun resmi olursun sınırını koyarsın ortalığı karıştırmaya kalkmazsın karistirirsan o yangında herkesi yakar bide kendide yanar

Noldu şimdi kadın hisseder mıymış her zaman. Yoksa bu konunun çürütme ihtimali var mı o tezi. Hoş ben yüzde yüz anladım diyemem konuyu. Tezin akıbetini merak ettimdi sadece.

Belki içinde kötü niyet yok adamın. Adım atmamış diyorsun sonuçta. Ama diğer yandan da evliyse laubali hareketler göstermemesi lazım. Uzak durmaktan başka yapacağın birşey yok.

Back