Evli oldugunu söyleyen ama bence olmayan erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı iş farklı bina
Ya sen şunu cevaplasana nolur: sen ciddi ciddi adamın işyerinden bi kadın bulup seni kandırmak için beraber organize olup evli taklidi yaptığını mı düşünüyorsun? Üstelik işyerinde sadece sen yoksun. Diğerleri de bu oyuna ortak olup onlar evliymiş gibi davranıyor. Kendini bir nevi truman showun içinde sanıyosun herhalde. Herkesler seni kandırıyo

Ben bile bu kızın düşünce yapısından korktum,bu formda üzüldüğüm nâdir adamlardan biride bu yazık ya.
Ben konu sahibine de uzuldum cunku konu gercekse konu sahibi hasta olmus olmuyor mu, tabi uzman degilim ama yine de normal olmadigini anladim.. Belki aramizda uzman varsa onlar aciklar

Fake olduğunu görmezden gelemeyeceğim kadar sıkıcısın.
Çok kısa cevaplar, kısa ve dahi basit.
Tadı yok.
Kavga yok.
Duygular yok.

Negzel "Evlenmiş de olsa seviyom onu, mecbur kalmıştır da evlenmiştir kesin" filan demiştir bir noktada da, ortalık karışmıştır hevesiyle geldimdi. Meeh.

Son düzenleme:
Her neylerse uzak dur.Seninle dalga geçiyorlar! Gerçekten anlamadin mi?

Aaa yüzüğümüz yok w.app profil fotomda da ben varım laann yoksa ben evli değil miyim arkadaşlar Allah rızası için bi bakın sağa sola benim bi kocam olacaktı ya kocasız kaldık durduk yere
değilmişsin evet yüzük foto yoksa.evi bir dolan adamın birine rastlarsan indir kafasına.hırsız neyim olabillerrrr

kendisi de üye olsun.bu kadar şenliği kaçıyorr teyzemmm
Zaten hasta kadın burada iyice dert sahibi olur
Hiç bilmez gülüp geçmeyi
Kaynanasında şikayet eden kadına
Ah yavrun büyüğündür yapmış bir hata afeduver der
O potansiyel var
Hele benim yorumlarımı okusa

Ben de yüzük takmıyorum, eşim de takmıyor. Düğün fotomuzu biri görmek istese bulamam çünkü bir yerlerde saklı duruyor. Gayet de mutluyuz.

Saydıklarınızın hiçbiri geçerli sebep değil, üzgünüm. Hem başka iş mi yoktu? Neden adamın dibine dibine giriyorsunuz? Daha çok acı çekersiniz bence. İlk iş olarak başka iş bulun, diğeri de malum, adamı evli adamlar kategorisine alın bir zahmet.

Gelinlik düğün yeri felan bakmaya başla Tövbe yarrabim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…