- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.347
ikimizde seviypruz ama anlaşılmasın diye abi kardeş ilişkisine sığınıyoruz bundan nasıl çıkarım?
Şu kısım can alıcı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikimizde seviypruz ama anlaşılmasın diye abi kardeş ilişkisine sığınıyoruz bundan nasıl çıkarım?
Şu kısım can alıcı.
Benimki kayboldu eşimde yediben sattım yedimmm yerine tamtur takıyorummm
Geldi geldi...
Önce yan koltukta uzanmasını sorgula, neden yanında değil de yan koltukta? Çok mesafeli gördüm siziO zaman yan koltukta uzanan adam kim? Niye benim evimde? Polis çağırmalı mıyım?
içerdeki adamı kapıya doğru itekliyorum gitmem diyor kızlar ne yapayım şimdi ben?ya namahremse?Benimki kayboldu eşimde yedi
Tamtur mamturda yok şimdi
Bekar kaldık
Kaptırmam bedduamı. Ama bu safça biraz, beddua edecek gibi durmuyor.Yarışa var mısın? İlk bedduayı kim alacak? ahshs
Aynı iş farklı binaBu arada konu sahibi evli değilse kızı neden işyerinden alıyor. Aaa aynı eve gittikleri için olabilir mi acaba?
Üstünde çeyrek var ama ondan ayrı oturuyorlarÖnce yan koltukta uzanmasını sorgula, neden yanında değil de yan koltukta? Çok mesafeli gördüm sizi
Karşı komşu teyzeye mi aşık acaba?Önce yan koltukta uzanmasını sorgula, neden yanında değil de yan koltukta? Çok mesafeli gördüm sizi
İş yerindekiler biliyordur herhalde evli olduklarını öyle değil mi?Aynı iş farklı bina
Kaptırmam bedduamı. Ama bu safça biraz, beddua edecek gibi durmuyor.
Mahrem olmasını istiyorsan face ve instagrama evlilik fotosu, yüzük fotosu, birde gerdek gecesi namaz kılarkenki foto koyiçerdeki adamı kapıya doğru itekliyorum gitmem diyor kızlar ne yapayım şimdi ben?ya namahremse?
sağolasınn bacımmmm namusumu kurtardınnnMahrem olmasını istiyorsan face ve instagrama evlilik fotosu, yüzük fotosu, birde gerdek gecesi namaz kılarkenki foto koy
Allahın izniyle nikah tazelenir bacım
Ben de ilk okuduğumda kadının takıntılı hâlinden kurtulmak için adamcağız böyle bir yol bulmuş olabilir,adamın iyi niyetini aşk zannedip sıkıntı çıkarmış olabilir diye düşündüm.Zaten evli oldugundan emin olmak isteyen illa bi yolunu bulur.. Ama anladigim kadariyla bu kadin butun kanitlari yok sayiyor cunku inanmak istedikleri farkli, kendi gerceklerine inanmis resmen.. Bence bi hastalik bu, cok urkutucu ve korkunc
Anamm çeyreği görürse bu şimdi yanlış anlar adam yerden taş uzatsa evet evet dicek bi kadınHer an biri kocana yabışıp onunla öbüşebilir bacım dikkat et. Çeyrek falan da taşısın yanında, nolur nolmaz. Kanıt lazım. Önemli bunlar.
Bence oyle olsa tamamen irtibati keserdi diye dusunuyorum. Kari koca ikisi de konu sahibinin normal olmadigini anladilar ve dalga geciyorlar bence..Ben de ilk okuduğumda kadının takıntılı hâlinden kurtulmak için adamcağız böyle bir yol bulmuş olabilir,adamın iyi niyetini aşk zannedip sıkıntı çıkarmış olabilir diye düşündüm.
Ooo çok gittim.Manisa sarı bina
Niye la? Sende mi evli olan ama olmayan adamlara aşık oldun?Ooo çok gittim.