Evli oldugunu söyleyen ama bence olmayan erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abovv. Birakin ne ugrasacaksiniz. Zaten kafanizda kurdugunuz senaryo da baya yol almissiniz. Farz edinki adam sizinle evli. Biraz da oyle fantezi kurun kafanizda.

Soylediklerinizden sadece evli olmadigi dogru olsa (ki sanmiyorum) o zaman adam size evliyim dedigine gore, sizi istemiyordur. Ne diye adam asik oldugu kadina evliyim diyecek ki?

Ekleyim, ben de evliyim ve yuzuk takma aliskanligim hala yok. Ozellikle hatirlamam gerekiyor yuzugumu takmam icin. Bugun mesela karnim burnumda doktor kontrolune gittim. Parmagimda yuzugum yok. Ne yani sembolik bir cismi takmayi unuttum diye evli sayilmamali miyim? He dugun fotolarina gelince. Sosyal medyada bir tane bile dugunumden foto yok. Size gore ben bekarim.

Adam sizin ilginizi anlamış sizinle eğleniyor olabilir mi?

Ya bence de öyle facebook bulamadım instagramda ama kızın soyadını bilmiyorum erkeğinkini yzdım çıkmadı. bir de ismiyle gitap ediyor filan.
Ama bu ayrıntıyı şimdi veriyorsunuz. Hep diyoruz, konu başında tüm ayrıntıları verin ki ona göre yorum yapabilelim diye. İsmiyle hitap ediyorsa kesinlikle evli olamaz. Evli insanlar asla ve asla birbirlerine ismiyle hitap etmezler. Sen haklısın canım itiraf et, adama da yazık böyle oyunlar oynayıp duruyor...

Son düzenleme:
Doğru mesela ben eşime topraam derim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…