Evli oldugunu söyleyen ama bence olmayan erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde yan kanepede bir adam var ismimle falan sesleniyor polismi çağırsak
Yüzük ve fotoğraf yoksa çağırın tabii durduğunuz kabahat. Ben Amerika başkanı dahil herkesi devreye soktum. Apar topar götürsünler hırlı mıdır hırsız mıdır bilinmez.

ikimizde seviypruz ama anlaşılmasın diye abi kardeş ilişkisine sığınıyoruz bundan nasıl çıkarım?

kalskskdlsksdozömaşdğwösösmxğsğwekkaksks

Sizin gibi kadınlar yüzünden kadınlar kocalarını veya sevgililerini iş yerlerine tedirginlikle gönderiyoruz orada çalışan hemcinslerimize karşı azda olsa önyargılı oluyoruz sizin gibiler yüzünden.Sevgilisi yoktu biliyordum diyorsun adam sana sevgilisi olduğunda bak sevgilim oldu diye haber vermek zorunda mı?Anladığım kadarı ile bir dostluğunuzda yok iş yerinde abi demekten başka.Ve ben bu yüzden iş yerinde her zaman hitap şeklinin beyli hanımlı olması gerektiğine inanıyorum yani abi ayağına adama yanaşmaya çalışıyorsun ve bu iğrenç bir şey.Birde evlenicek kardeşin var mı diye ağız arayacakmışsın oldu kardeşi ile evlen elti ol sözde abim dediğin adama hem kocan olsun hem pastan dursun.Aile içi de rezalet çıkartırsın ne güzel olur.İltifat ayağına hislerimi belli edeyim mi diyorsun.Cidden düşün evli veya sevgilisi olan insanların yakasından ya hele ki iş yerinde beraber çalıştığınız insanlara bu zulmü yaşatmak zorunda mısınız?

Yalnız şaka maka gülüyoruz ama, korkunç bir profil bu sergilenen. Eğer konu gerçekse cidden yardım alması gerekli yaşıda küçük
ben de aynı şeyi düşünüyorum. bu karakter kırmızı oda dizisinde işlenmişti. Rezzandı adı. aynı böyle bir sanrısı vardı

Sizin gibi kadınlar yüzünden kadınlar kocalarını veya sevgililerini iş yerlerine tedirginlikle gönderiyoruz orada çalışan hemcinslerimize karşı azda olsa önyargılı oluyoruz sizin gibiler yüzünden.
Yooo gayet rahat gönderiyoruz önyargılı da olmuyoruz. Allahın delileri yüzünden niye tedirgin olup evliliğimizi sarsalım. Deli miyiz biz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…