Evli oldugunu söyleyen ama bence olmayan erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen ya keşke aldırsaydık evi
Siz bu kızı ev almamaya nasıl ikna ettiniz? Biz 22 sayfa boyunca adamın evli olduğuna ikna edememiştik. Ben gidip ona açılayım diye evlilik oyunu oynuyo diyordu Cidden aşırı merak ediyorum adamın evliyim demesine ve karısıyla tanışmasına rağmen ikna olmayan insan nasıl ikna oldu evli olduğuna (ya da oldu mu) keşke gelip anlatsa

Abla iyi misin?Eski konu hortlamis

E çünkü biri işine geliyo

Torbacısını merak ediyorum.

Ev pahalı. Takıntı bedava

Adama kamera takmış beynine de çip, dalga boyutlarını takip edip anlıyo nfjfjf
Harika bi konuymuş kim hortlattıysa sağolsun eğlendim Instagram da denk gelmişsinizdir post çıkıyor bazen "sanki anlamadım beni kıskandırmak için evlendiğini "

Hayır değildin. Önce senin evli olduğunu kanitlicam
Kanıtlama kısmına bittim agajsh. Akşam tv karşısında otururken karısının uzattığı pıçağın ucundan elma yiyen adama nasıl bekar olduğunu kanıtlayabilirsin ya

Gene efsane yorumlar yapmışım aferum bana

Eklentiler

• Screenshot_20240829_131829_Samsung Internet.jpg
    60,7 KB · Görüntüleme: 93
Hanımlar hayırdır? Biri konusunu kapattırınca “intikam” ve “eğlenmek” için diğer konularına mı dalmaya başladınız?
Başkaları yapsa eski konuları hortlatıyorlar dersiniz şikayet edersiniz ama kendiniz yapınca sorun yok.
Çok zorlamayın halat kopacak, bu konu da kapatıldı haydi hepiniz geyik topiklerine.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…