Hiç birimizin kocası yüzük takmıyorBence evliliklerinde/ilişkilerinde mutsuz ve monoton olan tüm kadınlar buraya toplanmış, kıskançlıklarını kusuyorlar. Utanmazlar.
Konu sahibini rahat bırakın, kadın düşmanları sizi. Bence de alyans takmayıp fotoğraf paylaşmıyorsa, takılan çeyrekleri göstermeyip, karısıyla ağız ağıza yürümüyorsa, evli değildir. Susun artık.
Haklısın bacım.
Eki Görüntüle 3053785
Aradım geliyor polis. Can güvenliğim tehlikede sanırım. Arada elini falan da uzatıyor, taciz ediyor.çıkar telefonunu göster de..
evlilik fotonuzu
yoksa hemen çağır polisi
sizin kocanız yok yohhhh diyorummmmHiç birimizin kocası yüzük takmıyor
Oturdugum yerde haykirdimfake çocuk olur o anca
Benimde aklımdan geçti ilk baştaBana adamla karısı 3.arıyor gibi geldi. Evet , yoğun ve stresli bir günden sonra kafam dumanlı.
Aradım geliyor polis. Can güvenliğim tehlikede sanırım. Arada elini falan da uzatıyor, taciz ediyor.
Yeğenidir o.Adam inandırıcı olsun diye çocuk yaparsa ne demek istiyor?
biber gazı yok mu evde sık gitsinnnAradım geliyor polis. Can güvenliğim tehlikede sanırım. Arada elini falan da uzatıyor, taciz ediyor.
Evlilik yüzüğünü kaybetmeyende ne bileyimHiç birimizin kocası yüzük takmıyor
Adam inandırıcı olsun diye çocuk yaparsa ne demek istiyor?
kendisi de üye olsun.bu kadar şenliği kaçıyorr teyzemmmKonu sahibi annem sana çok üzüldü ya
Aklı başıda birşeyler deyin şu kızcağıza koşmasın el alemin peşinden diyor
İşine odaklansın atanmaya baksın
İşi gücü olusa koca çok
Diyor
Yazıkmış gençliğine
Spor resim dans etsin
Kendine baksın bakımlı olsun
Kendine bakan kızlar hep göz önündedir
Konuyu okuduğumdan beri başımın etini yedi
Air gun var. Az önce davulcuya sıkacam diye çıkardım çantasından. Herife sıkayım baribiber gazı yok mu evde sık gitsinnn
Zaten evli oldugundan emin olmak isteyen illa bi yolunu bulur.. Ama anladigim kadariyla bu kadin butun kanitlari yok sayiyor cunku inanmak istedikleri farkli, kendi gerceklerine inanmis resmen.. Bence bi hastalik bu, cok urkutucu ve korkuncYa bu kadar merak ettin ve yakınsın madem. Dışarıdan hiç evli gibi durmuyorsunuz? Yüzük, evlilik fotosu falan hiçbir şey göremedik, bekar sanılacaksın valla de şakaya karışık.
Ya da evlerine yemeğe davet ettir kendini bir şekilde görürsün fotoğraf albümde falan belki o zaman inanırsın.
Saçmalamışsınız
ben sattım yedimmm yerine tamtur takıyorummmEvlilik yüzüğünü kaybetmeyende ne bileyim
Kaybetmeyen çaldırmayan varmı ?
Yardım için şiiettimAtma şu zehirli oku, atma…
Geldi geldi...Ya öf kaç kere dedim ama bir anda yüklenmeyin, kaçıyorlar diye. : (
Yetişemedim işte, biraz sündüre sündüre, ah canım vah gülüm diyerek konuştursanız nolurdu? Hemen tekme tokat dalıyosunuz, canı dayanmıyo işte. Bana bırakmamışsınız, napim ölüsüne ölüsüne mi vurim öff. Hiç eyylencesi kalmamış. Gidiyom ben hoççağalın.