Evli oldugunu söyleyen ama bence olmayan erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa kıyamam, ablacım burada seni anlamazlar; hep vahşet vampir cenavar kadınların yuvası burası. Linç ettiler seni di mi? Konuyu okur okumaz anladım. Anlamazlar onlar, seni bir ben anlarım. Çünkü aynısını kaynımda yaşadık, aynısı, kaynım. Onun da böyle kendisine abi dedirttiği bir kız vardı. Evli değildi. Ne olaylar ne olaylar...

Tavsiyem, hemen yanında gördüğünüz kadını stalklayarak bulmanız ve ona yazmanız. Sorun, "Aslında evli değilsiniz di mi, beni kandırıyorsunuz di mi" diye sorun o kadına. Lütfen sorun.

Bence evliliklerinde/ilişkilerinde mutsuz ve monoton olan tüm kadınlar buraya toplanmış, kıskançlıklarını kusuyorlar. Utanmazlar.

Konu sahibini rahat bırakın, kadın düşmanları sizi. Bence de alyans takmayıp fotoğraf paylaşmıyorsa, takılan çeyrekleri göstermeyip, karısıyla ağız ağıza yürümüyorsa, evli değildir. Susun artık.

Haklısın bacım.

Nasıl güzel ve aydınlatıcı bir konu bu yaaa, hepimiz aslında evli olmadığımızı öğrendik
Bu arada ben adamın da konu sahibinin bahsettiği gibi davranmadığını düşünüyorum. Yok karısıyla ilgilenmiyormuş da bizimkinin adımlarına bile bakıyormuş. Whatsapp olayından anlayın işte neyin ne olduğunu. Hepsi hayal ürünü. Muhtemelen adam merhaba dese, kızımız nem kapıyor. Belki merhaba bile demiyordur. Hiç öyle muhabbetleri bile yok bence. Kendi kendine gelin güvey olmanın nirvanası.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…