- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
sahiii be içerde arka sokakları izleyen yabancı kim o zaman?O zaman yan koltukta uzanan adam kim? Niye benim evimde? Polis çağırmalı mıyım?
size de geçmiş olsunE kızı faceden eklesen fotolara baksan ne bileyim
Adam banada evli gibi gelmedi evliysede eşi bir garip o zaman
Tabi evli değilken evliyim demeside tuhaf
Sende nişanlan canım bi arkadaşınla yüzük fotosu tamamdır
Kocama diyeyim de yanından düğün albümünü eksik etmesin Allah sizin gibi yapışkanlardan korusunEvlendiyse fotograf nerede ? Yuzuk nerede
Ben ayildim bu konudan sonra bundan boyle yakasina evlilik cuzdanini takmadan sokaga cikmak yokKocama diyeyim de yanından düğün albümünü eksik etmesin Allah sizin gibi yapışkanlardan korusun
Size ne!Evlendiyse fotograf nerede ? Yuzuk nerede
O zaman yan koltukta uzanan adam kim? Niye benim evimde? Polis çağırmalı mıyım?
arabanın arka camına da yazı asalım:dikkatttt evli varrrrBen ayildim bu konudan sonra bundan boyle yakasina evlilik cuzdanini takmadan sokaga cikmak yok
Şu kısım can alıcı.ikimizde seviypruz ama anlaşılmasın diye abi kardeş ilişkisine sığınıyoruz bundan nasıl çıkarım?
Ahahahahaaj aynen öyle gerekirse 2kaşının ortasına dövme "Evliyim" diyeBen ayildim bu konudan sonra bundan boyle yakasina evlilik cuzdanini takmadan sokaga cikmak yok
Bana adamla karısı 3.arıyor gibi geldi. Evet , yoğun ve stresli bir günden sonra kafam dumanlı.Korkunç bir takıntı hali bu. Acilen yardım almalısınız. Algınız tamamen bozulmuş.
Evet öyle yazmış. Adam da sana abilik yapıyorum falan diyormuş daha ne olsun ya.abovvvv abi mi diyormuşşş?gel abinin kollarına demesini bekliyor adamdan vaşşşşş
Her an biri kocana yabışıp onunla öbüşebilir bacım dikkat et. Çeyrek falan da taşısın yanında, nolur nolmaz. Kanıt lazım. Önemli bunlar.Kocama diyeyim de yanından düğün albümünü eksik etmesin Allah sizin gibi yapışkanlardan korusun
fake çocuk olur o ancaAdam inandırıcı olsun diye çocuk yaparsa ne demek istiyor?