Evli oldugunu söyleyen ama bence olmayan erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Whatsappptan bisey yazar gibi yaptin o da heyecan yapip gir çık yapti he ??
Bak ben o kısmı kaçırmışım. Adamın elinde telefon whatsappta onun profilinde sabahladığını, yazıp yazmadığını kontrol ettiğini düşünüyor.

Ama böyleleri cidden var. Bi tane adam biliyorum. Nişanlı bir kızdan hoşlanıyodu. Oturduğu masa lavaboya yakındı. Kız ne zaman lavaboya gitse beni görmek için gidiyor diyodu

Karı koca dalga geçiyorlar konu sahibiyle muhtemelen.

Hayır konu sahibinin bunları beraber görüp kıskanması, ve adama aşkımı itiraf etme ihtimalinin doğması için
Halbuki iş çıkışı kahve içelim sinemaya gidelim demek varken arkadaş bulacaksın. Evli gibi yapmaya ikna edeceksin. Kız ne münasebet demeyecek kabul edecek fln. Bu deli saçmalığına kim inanır ya

Yuzuk nerede foto nerede hiç mi okumuyorsumuz
Benimde yüzüğüm yok,kocamın fotosu hiçbir yerde yok.
Boyum kadar kizim var niye evli değilim yada evliyim diye yalan söyleyeyim.
Böyle saçmalık mi olur.
Nüfus kaydını iste de tam olsun belki o zaman inanırsın

Konu sahibi zaten abi diyormuş adama. Bir erkek niye evliyim yalanı söyler ki hadi yalan söyledi bu kadar organizasyon yapar mı inandırmak için? Konu sahibi normal gelmedi bana ya.

Konu sahibi zaten abi diyormuş adama. Bir erkek niye evliyim yalanı söyler ki hadi yalan söyledi bu kadar organizasyon yapar mı inandırmak için? Konu sahibi normal gelmedi bana ya.
abovvvv abi mi diyormuşşş?gel abinin kollarına demesini bekliyor adamdan vaşşşşş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…