Bak ben o kısmı kaçırmışım. Adamın elinde telefon whatsappta onun profilinde sabahladığını, yazıp yazmadığını kontrol ettiğini düşünüyor.Whatsappptan bisey yazar gibi yaptin o da heyecan yapip gir çık yapti he ??
Karı koca dalga geçiyorlar konu sahibiyle muhtemelen.E eşiyle takılıyormuş gibi yapıp kızı bekliyormuş ya
Eş aptalmı iş çıkışı birini gözlediğini sezmezmi
Yada kızın yanına ikide bir eşiyle gitmiş olsa çoktan kavga nedeni olurdu
Adamda bi daha gelmezdi belki
Yüzük takıntısı olmayan ,foto paylasmayi sevmeyen, uyeler olarak evliliklerimizden şüphe halindeyizkonu sahibine göre alayınızzz bekarsınız.boşanınn gitsinnnn kanunen de kurtulalımmm.böylece yeni adaylar çıkar kendisine mutlu olur
Hayır konu sahibinin bunları beraber görüp kıskanması, ve adama aşkını itiraf etme ihtimalinin doğması içinBu arada konu sahibi evli değilse kızı neden işyerinden alıyor. Aaa aynı eve gittikleri için olabilir mi acaba?
Dünyanın en sacma binası oluyor kendisi google amcaya yazınca o diyor biz değilSizin sarı bina ne binası?
Halbuki iş çıkışı kahve içelim sinemaya gidelim demek varken arkadaş bulacaksın. Evli gibi yapmaya ikna edeceksin. Kız ne münasebet demeyecek kabul edecek fln. Bu deli saçmalığına kim inanır yaHayır konu sahibinin bunları beraber görüp kıskanması, ve adama aşkımı itiraf etme ihtimalinin doğması için
Benimde yüzüğüm yok,kocamın fotosu hiçbir yerde yok.Yuzuk nerede foto nerede hiç mi okumuyorsumuz
ne evimde asılıdır ne telefonumda var.alyans da takmıyoruz.bizler bekarız ayoll aslında yaşasınnnnnYüzük takıntısı olmayan ,foto paylasmayi sevmeyen, uyeler olarak evliliklerimizden şüphe halindeyiz
Konu sahibi zaten abi diyormuş adama. Bir erkek niye evliyim yalanı söyler ki hadi yalan söyledi bu kadar organizasyon yapar mı inandırmak için? Konu sahibi normal gelmedi bana ya.E eşiyle takılıyormuş gibi yapıp kızı bekliyormuş ya
Eş aptalmı iş çıkışı birini gözlediğini sezmezmi
Yada kızın yanına ikide bir eşiyle gitmiş olsa çoktan kavga nedeni olurdu
Adamda bi daha gelmezdi belki
ince hastalık mı? Öhö öhö!.hasta olurum diye korkuyorum
abovvvv abi mi diyormuşşş?gel abinin kollarına demesini bekliyor adamdan vaşşşşşKonu sahibi zaten abi diyormuş adama. Bir erkek niye evliyim yalanı söyler ki hadi yalan söyledi bu kadar organizasyon yapar mı inandırmak için? Konu sahibi normal gelmedi bana ya.
Esim in tel ismi + sirket diye kayitli bende o kadar bekarim yani düşünne evimde asılıdır ne telefonumda var.alyans da takmıyoruz.bizler bekarız ayoll aslında yaşasınnnnn
O zaman yan koltukta uzanan adam kim? Niye benim evimde? Polis çağırmalı mıyım?ne evimde asılıdır ne telefonumda var.alyans da takmıyoruz.bizler bekarız ayoll aslında yaşasınnnnn