Aile sebepleri yüzünden geri döndüm
Anladım. Keske dönmek zorunda kalmasaydınız. Uzakta olmanız herkes icin daha iyiymis aslında.
Bakın o hamile esi bi an icin kenara bırakın. Onların evlenmedigi sizin henüz istanbul a yeni gittiginiz döneme bi dönün.
Bu adamın sahip oldugu secenekleri sayayım ben size:
1. Sizin pesinizden tüm gemileri yakıp istanbul a gelmek. Sizi ikna edene kadar da gerekirse kapınızda yatmak.
2."Ben senden baskasıyla olmayacagım sen ne zaman bu zorluklara bas etmeye hazır olursan o zamana kadar beklicem" deyip gercekten beklemek, hayatına kimseyi sokmamak.
3. Hayatına devam etmek. Sizi gercekten unutup birini tekrar sevmeye hazır olana kadar ciddi bi iliskiye baslamamak.
Gördügünüz gibi bu adamın ailesinin buldugu bi kızla evlenmekten baska yapabilecegi bi ton sey vardı.
Ama o adam bunların hicbirini yapmayıp ailesinin buldugu kadını kendine EŞ seçti. Ne söyledigiyle degil de ne yaptıklarıyla degerlendirin biraz insanları. Ne yapmış adam evlenmiş bi de üstüne çocuk yapmış.
Ki hala da sevmedigi bi kadınla evli kalacagına cocugunun her türlü sorumlulugunu üstlenip efendi gibi bosanabilir. Size ihtiyacı yok ki sevmedigi bi kadından bosanmak icin. Ama o napıyo sorumsuzca iciyo, altını dolduramayacagı bakıslar atıyo size. Bi yandan da evli kalmaya devam ediyo.
Yani o adam o kadını, o evliligi ve cocugu seçmiş, istemiş. Siz hala beni seviyor diye hen kendinizi hem de kalbinizi bos yere kandırıyorsunuz. Bir dramanın başrol oyuncusu gibi davranmayın. Bu sevip de kavusamayanların oldugu prime time türk dizisi degil, gercek hayat.